- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pogodite tko je imao moj avatar 

True dat 
A zašto više nemaš Richarda Dawkinsa na avataru baš je lijepo izgledalo djelovao si profesionalnije.
I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
A zašto više nemaš Richarda Dawkinsa na avataru baš je lijepo izgledalo djelovao si profesionalnije.
Ma vratit ću, samo sam htio prankati ovog seljaka po imenu ivan123 
Dobra večer svima...
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
OPEN!Jutro,sad u školu,i još uz to informacije 
Vidim, puno se spamalo jutros. Dan svima btw.
Dan svima.
@Ghettoblaster
Blago tebi, samo informacije, meni je roditeljski zbog sranja koja je moj razred napravia.
dan svima,dontar_bubrega koja ti je to daj nabaci jos koju sliku
Ne znam za taj, ali sam čitao pred godinu dvije o nekoliko slučajeva kad su takve jeftine baterije spržile iPhonove, pa se ja ne bih igrao
Ne znam za taj, ali sam čitao pred godinu dvije o nekoliko slučajeva kad su takve jeftine baterije spržile iPhonove, pa se ja ne bih igrao
Ne bi se trebalo događati. Dapače sumnjam da je to uopće moguće, jer najveći napon koji li ion baterija može dati je 4.35v, a te su jako rijetke/neoubičajene, ovdje se radi o 3.7v bateriji.
Ne bi se trebalo događati. Dapače sumnjam da je to uopće moguće, jer najveći napon koji li ion baterija može dati je 4.35v, a te su jako rijetke/neoubičajene, ovdje se radi o 3.7v bateriji.
Ne kužim se baš previše u to, ali pričali su da fali neki stabilizator ili nešto slično. Nisam nikad koristio, znam samo što sam čitao, ali da kupujem definitivno bi uzeo neki poznati brand
Ola ola Večer svima...
Ola ola Večer svima...
Nello, Nello, meni je još uvijek dan :)
Ola ola Večer svima...
Nello, Nello, meni je još uvijek dan :)
Heh, mah činilo se da se smrači a to oblak prekriva. No ispravim ja pa kaže: Dobar dan!
Jel sad OK?
Ola ola Večer svima...
E pa meni je mrak od jučer :P.pozdrav.
Mrak jer plaća kasni opet ,ali ništa čudno,a još ktome i oblačno kao da će apokalipsa :) , a taman sam se skinuo u kratke hlaće hihi.
Dobro veče. Zna li netko gdje je najjeftinije kupiti PS3 igru (za poklon)? Kod nas znam da je preskupo, vani je jeftinije. E sad, jel bolji zavvi, game.co.uk ili nešto treće?
Vecer svima.
Ja obično uzimam u game.co kad su popusti.A možeš i tu pogledati http://www.gamestop.it/PS3.
Edit: Večer ekipa
Pozdrav ekipica.
Dobar dan.
Ovo mi se uopće ne sviđa!
Ni meni se ne sviđa čini se da tpb-ovci idu u zatvor ne na 12 već na 10 mjeseci.Pročitao u knjižnici u Bug-u onaj broj kako zaraditi na internetu.Mislim da bi svi trebali zapaliti svijeću da tpb ne završi kao btjunkie ili još gore Megaupload.Ali nešto mi nije jasno ljudi mijenjaju cijeli ustav i zakone kako bi spržili P2P torrente a opet krme od ShareCash sa svojim je*enim anketama stoji i pljuje svima u oči svakoga dana.
Zavvi je dosta jeftiniji od game.co.uka, što se toga tiče bolji je, neznam kako ide shipment doduše.
E da sa tim da gamestop neznam da li dostavlja u nas.Meni rođak tamo kupi i pošalje.Ali probaj vidjeti.