Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) izdvojena tema

poruka: 28.417
|
čitano: 3.377.341
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

...evo još jedna pjesma,

samo molim bez glupih komentara...{#}

...kaos...
14 godina
neaktivan

Pogodite tko je imao moj avatar {#}

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
16 godina
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Unix kaže...

{#}

BOG I HRVATI
14 godina
neaktivan
ivan123 kaže...
Unix kaže...

{#}

True dat {#}

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
14 godina
neaktivan
Unix kaže...

A zašto više nemaš Richarda Dawkinsa na avataru baš je lijepo izgledalo djelovao si profesionalnije.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
14 godina
neaktivan
Večer spameri :P
I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
14 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
Unix kaže...

A zašto više nemaš Richarda Dawkinsa na avataru baš je lijepo izgledalo djelovao si profesionalnije.

Ma vratit ću, samo sam htio prankati ovog seljaka po imenu ivan123 {#}

15 godina

Dobra večer svima...

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
17 godina
neaktivan

LOCK!
Ajmo u Nespavalice!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
14 godina
protjeran

OPEN!Jutro,sad u školu,i još uz to informacije  {#}

17 godina
neaktivan

Vidim, puno se spamalo jutros. Dan svima btw.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
neaktivan

Dan svima.

@Ghettoblaster

Blago tebi, samo informacije, meni je roditeljski zbog sranja koja je moj razred napravia.

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
14 godina
odjavljen

dan svima,dontar_bubrega koja ti je to daj nabaci jos koju sliku

15 godina

Pozdrav ekipica.
Dobar dan.

Ovo mi se uopće ne sviđa!

Samsung Galaxy SII FAQ :)
16 godina

Ne znam za taj, ali sam čitao pred godinu dvije o nekoliko slučajeva kad su takve jeftine baterije spržile iPhonove, pa se ja ne bih igrao

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
odjavljen
power_user kaže...

Ne znam za taj, ali sam čitao pred godinu dvije o nekoliko slučajeva kad su takve jeftine baterije spržile iPhonove, pa se ja ne bih igrao

Ne bi se trebalo događati. Dapače sumnjam da je to uopće moguće, jer najveći napon koji li ion baterija može dati je 4.35v, a te su jako rijetke/neoubičajene, ovdje se radi o 3.7v bateriji.

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
Jakovp kaže...
power_user kaže...

Ne bi se trebalo događati. Dapače sumnjam da je to uopće moguće, jer najveći napon koji li ion baterija može dati je 4.35v, a te su jako rijetke/neoubičajene, ovdje se radi o 3.7v bateriji.

Ne kužim se baš previše u to, ali pričali su da fali neki stabilizator ili nešto slično. Nisam nikad koristio, znam samo što sam čitao, ali da kupujem definitivno bi uzeo neki poznati brand

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
neaktivan

Ola ola Večer svima...

15 godina
Nello kaže...

Ola ola Večer svima...

Nello, Nello, meni je još uvijek dan :)

Samsung Galaxy SII FAQ :)
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Nello kaže...

Ola ola Večer svima...

Nello, Nello, meni je još uvijek dan :)

Heh, mah činilo se da se smrači a to oblak prekriva. No ispravim ja pa kaže: Dobar dan!

Jel sad OK?

17 godina
neaktivan
Nello kaže...

Ola ola Večer svima...

E pa meni je mrak od jučer :P.pozdrav.

So say We All
18 godina
skyreeper kaže...
Nello kaže...

Ola ola Večer svima...

Bok svim birtašima, zakaj mrak kaj ti je žarulja krepala jel usput vidim da si i ti imao Jugo djetinjstvo jel fučkaj ga sad.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
17 godina
neaktivan
rambox kaže...
skyreeper kaže...
Nello kaže...

Ola ola Večer svima...

Bok svim birtašima, zakaj mrak kaj ti je žarulja krepala jel usput vidim da si i ti imao Jugo djetinjstvo jel fučkaj ga sad.{#}{#}

Mrak jer plaća kasni opet ,ali ništa čudno,a još ktome i oblačno kao da će apokalipsa :) , a taman sam se skinuo u kratke hlaće hihi.

So say We All
17 godina

Dobro veče. Zna li netko gdje je najjeftinije kupiti PS3 igru (za poklon)? Kod nas znam da je preskupo, vani je jeftinije. E sad, jel bolji zavvi, game.co.uk ili nešto treće?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
14 godina
protjeran

Vecer svima.

clock2much
17 godina
neaktivan

Ja obično uzimam u game.co kad su popusti.A možeš i tu pogledati http://www.gamestop.it/PS3.

Edit: Večer ekipa

So say We All
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 19:35 (skyreeper).
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Pozdrav ekipica.
Dobar dan.

Ovo mi se uopće ne sviđa!

Ni meni se ne sviđa čini se da tpb-ovci idu u zatvor ne na 12 već na 10 mjeseci.Pročitao u knjižnici u Bug-u onaj broj kako zaraditi na internetu.Mislim da bi svi trebali zapaliti svijeću da tpb ne završi kao btjunkie ili još gore Megaupload.Ali nešto mi nije jasno ljudi mijenjaju cijeli ustav i zakone kako bi spržili P2P torrente a opet krme od ShareCash sa svojim je*enim anketama stoji i pljuje svima u oči svakoga dana.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
17 godina
neaktivan

Zavvi je dosta jeftiniji od game.co.uka, što se toga tiče bolji je, neznam kako ide shipment doduše.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
17 godina
neaktivan

E da sa tim da gamestop neznam da li dostavlja u nas.Meni rođak tamo kupi i pošalje.Ali probaj vidjeti.

So say We All
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice