Dan narode, imal sta pametno?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav svima
Ivek,pošalji mi samo na PP svoje podatke ponovo.
Šaljem ti TV Karticu,ti ćeš samo poštarinu platiti jer sam ja dekintiran.
Marko je odustao a meni samo prašinu kupi bezveze pa eto....
došao red i na mene da se odužim za onaj puta kad si ti meni pomogao,sjećaš se...
dan 
dan 
Ooo pa disi nam ti, nema te dugo :P
dan 
noć :)
Pozdrav ekipi u Bircu
Imam molbu: Jel bi mi bio netko voljan uzeti igru na steamu, danas je 80 % off , a ja nemam ***enu karticu 

Uplatim sutra na račun ili kako se god dogovorimo..:)
40 kn je cijena igre :)
Nisam imao pametnijeg posla pa nakon sto godina usao u cod 4.I mora se nac neki idiot koji ce se pravit pametan sa wh i aim bot
Zato ja više ne igram COD2.
BTW zna neko jel se na sportskim igrama mladih (mali nogomet, druga kategorija) igra 4+1 ili 5+1?
BTW zna neko jel se na sportskim igrama mladih (mali nogomet, druga kategorija) igra 4+1 ili 5+1?
5+1
http://www.igremladih.org/naslovna/sportovi/mali-nogomet.aspx
Fer bi bilo 1 na 1 u svim "sportovima" a ne ovako 
Ne radi telefon pa nemogu ni prijavit kvar :D
Dan narode ima li snijega 
Damnit, ne mogu naći svoj iPod Nano (2. gen) 
Imam ga već 5 godina, zadnju godinu-dvije ga nisam koristio.
Damnit, ne mogu naći svoj iPod Nano (2. gen) 
Imam ga već 5 godina, zadnju godinu-dvije ga nisam koristio.
Šteta šta IRL ne postoji CTRL+F
Dan narode ima li snijega 
NEma al' zato ima kiše, za nas je i to dovoljan šok.
Prekopao sam cijelu kucu, protekla 4 sata ga trazim, nigdje ga nema. Sve ladice sam pogledao u stanu, sve ormare, sve komode, vrecice i slicno. Na kraju ce biti iza knjiga na polici. Ili u WCu.
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Čestitam, koji 23 ili 24 bogme se kum isprsio 
ima li kakav website gdje mogu stvoriti vlastitog meme-a znaci od potpuno nove slike?
ima li kakav website gdje mogu stvoriti vlastitog meme-a znaci od potpuno nove slike?
Što će ti website za to, to ljudi rade samo u PSu, čak i paintu, tako su meme i nastali.
dan 
Kaj je tak smješno zapravo, da ti nije žaba skočila pod majcu pa te škaklja i onda eto smjeha.

dan 
Kaj je tak smješno zapravo, da ti nije žaba skočila pod majcu pa te škaklja i onda eto smjeha.

sad ce ti rec da ti je zaba u gacama :)
dan 

sad ce ti rec da ti je zaba u gacama :)
Važno da on ima svoju zmiju
Dan/večer ljudi :D
Hvala, nisam ni znao da imaju web stranicu
Čestitam, koji 23 ili 24 bogme se kum isprsio 
16:10 je, pa si ti misli :)
27"
Dobar dan svima, zanima me kako da promijenim Start Button na Windows 7, ali kad je na Windows Standart tema.
Htio bih da onaj logo Windowsa izgleda kao onaj iz Win95/98
Dobar dan svima, zanima me kako da promijenim Start Button na Windows 7, ali kad je na Windows Standart tema.
Skines windows 7 start orb changer, na deviantart nades png od orba koji zelis i ucitas u program.
tjt
Start Orb Changer.