Dobio sam mini kurje oko na palcu lijeve ruke. Od igranja PESa/FIFE 
True story!
Dobio sam mini kurje oko na palcu lijeve ruke. Od igranja PESa/FIFE 
True story!
AKo sad uzmem pretplatu na bug, dolazi mi tek broj za 5. mjesec? Jer mi je glupo sad uzet ako cu dobiti i ovomjesecni broj kojeg vec imam.
Ekipa pozdrav
iskreno ne sjećam se kada sam zadnji put napisao post na forumu
jedva sam našao birc i ako može objašnjenje zašto je otvoren novi birc a stari zakljućan, kvragu mogli su bar pustit da dođe do 5000 stranice
Da ne povjerujes...
Forum je prodisal. 
Ekipa pozdrav
jedva sam našao birc i ako može objašnjenje zašto je otvoren novi birc a stari zakljućan, kvragu mogli su bar pustit da dođe do 5000 stranice
Kao da su nespavalice i birc (prosle) bile preogromne teme te svojom velicinom gusile forum. Kako izgleda niti sadasnje istoimene teme nece dugo...
Ekipa pozdrav
15.1
Kao da su nespavalice i birc (prosle) bile preogromne teme te svojom velicinom gusile forum. Kako izgleda niti sadasnje istoimene teme nece dugo...
i mislio sam da je zbog velićine :)
jbt još imam božićni avatar, moram to promjenit :)
Ekipa pozdrav
A di si bil tak dugo do sad, ne valjda u Remetincu ili Lepoglavi jel uglavnom stari Birc pa i Nespavalice su zatvoreni jer je bili ogromni i opterečivali su BUG server.To je jedini razlog zatvaranja, starog Birca ili Nespavalica i automatskog otvaranje tj kloniranje starog Birca i Nespavalicai to je to.

ah ništa takvo :)
jedno vrijeme su me živcirala djeca koja su uvjek pisala postove radi kojih bi se svi svađali i onda sam zbog debila presto dolazit na forum jer je izgledo ko dječje igralište
sad sam svratio sam da vidim ko se još drži tu, el ima kakvih promjena i tak :)
Jedan jako popularan forumas je napustio forum 
jedno vrijeme su me živcirala djeca koja su uvjek pisala postove radi kojih bi se svi svađali i onda sam zbog debila presto dolazit na forum jer je izgledo ko dječje igralište
A gle, svadja di su predmeti hajke AMD/Nvidia ili Intel/AMD uvijek ima - kakav bi to bio informaticki forum da nema takvih debata...(?) :)
Vec jedno vrijeme je aktualno spamanje oglasa, tu najvise smeca ima, sto postova, sto "forumasa". :)
Inace je forum ostao isti u sustini - spor ko lijeni cigan.
Oprostite na neprimjernim izrazima.
Nothing to see here...move along... 
Večer.
Čini li mi se ili se forum malo budi?
Društvance se okuplja?
Večer svima, kako smo?
A gle, svadja di su predmeti hajke AMD/Nvidia ili Intel/AMD uvijek ima - kakav bi to bio informaticki forum da nema takvih debata...(?) :)
Vec jedno vrijeme je aktualno spamanje oglasa, tu najvise smeca ima, sto postova, sto "forumasa". :)
ma flame war to još i razumijem, ali jedno vrijeme je prosjek informatićke inteligencije na forumu pao tolko da sam znao gledat temu za temom i smijem se
fali mi to priznajem zato sam se i vratio 
nego zašto je Mentalist dobio crni??
Rek'o je da podupire pedofiliju :D
ma flame war to još i razumijem, ali jedno vrijeme je prosjek informatićke inteligencije na forumu pao tolko da sam znao gledat temu za temom i smijem se
fali mi to priznajem zato sam se i vratio 
nego zašto je Mentalist dobio crni??
Zbog toga što je pokušao ispasti ironičan, a ispao pedofil 
Komični su mi ovi što su regani par tjedana, mjesec, dva i sad žale Mentalista 
A u PM ljudi šta mi se desi! Koju sam grešku napravio! Umjesto onog prekidača za paljenje/gašenje na napajanju ja preokrenem ono od napona 110/220v i izazovem elektrošok na računalu.
Sigurno sam sve shebao ne samo napajanje, jel tako?
A u PM ljudi šta mi se desi! Koju sam grešku napravio! Umjesto onog prekidača za paljenje/gašenje na napajanju ja preokrenem ono od napona 110/220v i izazovem elektrošok na računalu.
auuuuuuu..
Moj frend je to napravio u školi, NB je imao rupu 
Crknula matična, CPU i GPU, ne mora značit da je isto kod tebe jer je to drugi pametan frend napravio i ckrlo samo PSU.
bilo je žestoko dok su matu izbacili (po ko zna koj put) i odprilike dođe lik regan 2 dana i kaže kak je mato bio legenda, u roku 2 sata dobije crni, idioti sami se izdaju :D
aaaaa nemora bit, ima nas još koji smo to napravili :D
iii ja sam samo promjenio napajanje i sve ostalo radi savršeno, evo upravo tipkam s tog kompa
A isto tako možda i nisi ništa...
Ima nas sto duze pratimo forum,a nismo se registriravali ;)
da da da, znamo mi te fore 
"Dobar dan, ja sam ovdje novi, ali pratim forum neko vrijeme tako da znam ko je Mato, Mentalni i Co." 
da da da, znamo mi te fore 
"Dobar dan, ja sam ovdje novi, ali pratim forum neko vrijeme tako da znam ko je Mato, Mentalni i Co." 
Ribar...
Evo ti jedan hint: pedobear:)
Ribar...
ribar je car nad carevima
auuuuuuu..
Moj frend je to napravio u školi, NB je imao rupu 
Crknula matična, CPU i GPU, ne mora značit da je isto kod tebe jer je to drugi pametan frend napravio i ckrlo samo PSU.
Nedaj Bože jer nije moje računalo. Problem je što je ona mala kutija. Radi se o Dell Optiplex GX620
Ako ikako bude djelova za ovo g*vno...
aaaaa nemora bit, ima nas još koji smo to napravili :D
iii ja sam samo promjenio napajanje i sve ostalo radi savršeno, evo upravo tipkam s tog kompa
misliš da se može naći napajanje za Dell Optiplex GX620
joj kakvu savjest imam.. moram ovo rješavat što prije, ovo je zločin.. haha
aaa neznam el su to standardna napajanja il neka specijalna
prikrpaš s izolirkom da stoji, spojiš žice i no problemas :D
aaa neznam el su to standardna napajanja il neka specijalna
prikrpaš s izolirkom da stoji, spojiš žice i no problemas :D
Napajanje je ovakvo
Znači otvorim ga i prespojim žice? Misliš da su samo one pregorile?
Vidim da se to ljudima često dešavalo KLIK
Večer svima,evo javljam se s frisko instaliranim Windowsom 7...