- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Žao mi je koliko i vama dečki :(
daj stavi ovde par njegovih slika da vidimo jel tu lezi razlog njegovog neuspjelog reviewa od veze do poljupca 
Ne. Poštujem njegovu privatnost i ako on to sam ne želi, to neću učiniti.
Već je jedan forumaš izbačen sa foruma jer je jutros postavio njegove slike.
Ma on se garant i sprdava oko neuspjelog reviewa, sasvim normalan lik koji je malo zahebava tu na forumu 
Sorry na padobranstvu ali eto... @Electricman :) Poslao si mi poruku da li imam FB račun, a kako ti oces da ti odgovorim ako imaš isključen PM? Misli malo više drugi put. I što bi ti sa mojim Facebookom? Poznajemo li se?
Freedom is just another word for nothing left to loose ...
Dobro jutro!
Jutro.
Jutro. Ajmo deco dva leta delat za 1600kn... da malo poboljšamo ionako lošu situaciju ekipi poput TodoriČa i sl..
...a možda bi trebalo i riječ budala promjeniti u riječ mirando...
Dobar dan ljudovi, taman došao iz škole :)
Meni je i u subotu, vama?
Poceh spamat na tweetu
Poceh spamat na tweetu
Username?
Meni je u subotu pismeni 
Dobar dan, btw.
#awkward tren kad ti sun lupa u screen i you can't vidjeti any šit on this zaslon
Meni je u subotu pismeni 
Dobar dan, btw.
#awkward tren kad ti sun lupa u screen i you can't vidjeti any šit on this zaslon
Da si kupio mobitel s boljim ekranom nebi imao tih problema... 
Jel vam je forum usporen? Meni se vuče ko krepana mačka...
Da si kupio mobitel s boljim ekranom nebi imao tih problema... 
I'm talking about PC?
Jel vam je forum usporen? Meni se vuče ko krepana mačka...
Da, dobro je.
Hvala Bogu, nisam jedini.
Zašto ne staviš da ti se samo jedan downloada punom brzinom a ostali čekaju? Ja kad skidam epizode skidam jednu po jednu i dok jednu pogledam druga gotova.
Zašto ne staviš da ti se samo jedan downloada punom brzinom a ostali čekaju? Ja kad skidam epizode skidam jednu po jednu i dok jednu pogledam druga gotova.
Tako i skidam, tek san stavio i odma SS-a ;)
Tako i skidam, tek san stavio i odma SS-a ;)
Da, da. U redu je :D
Ja mjenjam priority, nikad ne stop. Dam high 1. epizodi, normal 2. i low ostalima, tako se lijepo skida po redu, a nema čekanja kad se jedna skine pa druge stoje
Imal' života ovde?
Nema,javljam se iz groba :))
Slab spam u ovom novom bircu...
Dobar dan svima.... Svi se dopisuju s Mentalistom na FB.
Freedom is just another word for nothing left to loose ...
Znači u tom grmu leži zec.
Bok svim birtašima, a čuj danas ti je fejsbruk moderan ak ga nemaš nisi kul jel tak to ide fučkaj ga. Da ne bi bilo dosadno ja se malo sa Iskon natežem,
oni kažu da nisam platio račun za 2 mjesec a ja platio fučkaj ga dokaz iz Fine tj odrezak od plačenog računa sve govori crno na bijelo.
No prave se bedasti uglavnom, opet je neko nekaj zahebal ili u Fini ili u Iskonu ništ novo ne buju dobro prošli ne bacam ja potvrde o plačenim računima.

Hoće l' netko bit dobar pa dat' link profila na PP? :))
Kad bih ti mogao dati :/
Sta ce tebi svaciji FB sa ovog foruma?
Sta skupljas registar