OPEN!
Jutro!
OPEN!
Jutro!
Jutro.
Morning svima!
Morning svima!
Što nisi u školi?
Dobro jutro.
Morning svima!
Što nisi u školi?
Neman ništa danas 
Svake 6. sride neman ništa. Ubiti to je cca 3 puta u polugodištu. Neman pojma ni ja kako to sve ide, uglavnom B grupa ima vježbe a ostale dvi nemaju ništa.
Dajte ljudi, kad ste već želite dati podršku Mentalistu mijenjanjem avatara, stavite pravi avatar... a i taj napis ispod: "Take him back" znači "Uzmite ga nazad"...
Onda već stavite ako hoćete: "Bring him back"
Dajte ljudi, kad ste već želite dati podršku Mentalistu mijenjanjem avatara, stavite pravi avatar... a i taj napis ispod: "Take him back" znači "Uzmite ga nazad"...
Onda već stavite ako hoćete: "Bring him back"
Ja bih, al ne mogu nać pitu 
Dbar (?) dan.
Što je s HVALA?????
Dan :) Oće li više ta kiša.. Dečki kak ste? Lovite cure okolo? 
Dan :) Oće li više ta kiša.. Dečki kak ste? Lovite cure okolo?
Naravno :D
U mene već pada dobrih sat vremena :)
Dobar dan ekipa :)
Aj ako može ko nać onaj avatar s Dr. Houseom i tortom ili samo tortu?
Aj ako može ko nać onaj avatar s Dr. Houseom i tortom?
Istina, ali opet, dosadno je bez njega.
Aj ako može ko nać onaj avatar s Dr. Houseom i tortom?
Treba mi bez kapice :/
Al' hvala svejedno ;)

:real sad:
Ljudi uspio san popušit žuti :S
Ljudi uspio san popušit žuti :)
svi smo jako ponosni na tebe 
Čim se počne Mentalistov avatar koristiti, odma dolazi i mentalistov mentalitet. :D
Ok, forum s Mentalistom je bio zanimljiv.To ne znači da forum bez Mentalista neće biti zanimljiv.Mentalist je bio OK dečko, vjerujem da će se vratiti u nekom drugom obliku, zasigurno hoće, a možda i neće, jer upoznavajući ga po forumu, primjetio sam da je to čvrst karakter, koji možda iz principa se više neće nikada vratiti ili ako se vrati neće to odavati.
Druga stvar.Mentalist je znao biti podosta neugodan, bilo to ironično ili ne.Mentalist je dosta puta bio upozoren, ali ta upozorenja nije često shvatio na prav način.
Stoga, nije mi jasno zašto bi Mentalist imao povlastice, kad na ovom forumu postoje mnogi forumaši koji su protjerani radi mnogo manjih prekršaja.
To je moje mišljenje.
Mentalist nije bog, nije ništa viši od bilo kojega forumaša, te pravila trebaju biti jednaka i ista za sve forumaše, počevši od moderatora, pa do onoga što se danas registrirao.
Pozdrav
Ok, forum s Mentalistom je bio zanimljiv.To ne znači da forum bez Mentalista neće biti zanimljiv.Mentalist je bio OK dečko, vjerujem da će se vratiti u nekom drugom obliku, zasigurno hoće, a možda i neće, jer upoznavajući ga po forumu, primjetio sam da je to čvrst karakter, koji možda iz principa se više neće nikada vratiti ili ako se vrati neće to odavati.
Druga stvar.Mentalist je znao biti podosta neugodan, bilo to ironično ili ne.Mentalist je dosta puta bio upozoren, ali ta upozorenja nije često shvatio na prav način.
Stoga, nije mi jasno zašto bi Mentalist imao povlastice, kad na ovom forumu postoje mnogi forumaši koji su protjerani radi mnogo manjih prekršaja.
To je moje mišljenje.
Mentalist nije bog, nije ništa viši od bilo kojega forumaša, te pravila trebaju biti jednaka i ista za sve forumaše, počevši od moderatora, pa do onoga što se danas registrirao.
Pozdrav
Vratit ce se on, ime nije bitno :D
Neće, razgovarao sam s njim na FB-u (ime vam neću reć) i rekao je da bi se htio vratiti, ali pod istim nickom, da neće raditi novi.
Žao mi je koliko i vama dečki :(
░
daj stavi ovde par njegovih slika da vidimo jel tu lezi razlog njegovog neuspjelog reviewa od veze do poljupca 
daj stavi ovde par njegovih slika da vidimo jel tu lezi razlog njegovog neuspjelog reviewa od veze do poljupca 
Ne. Poštujem njegovu privatnost i ako on to sam ne želi, to neću učiniti.
Već je jedan forumaš izbačen sa foruma jer je jutros postavio njegove slike.
Stavio il ne stavio isto ime,prepoznat ćemo ga :)