Večer...mislim nije jos al mrak pada.... :D Dobro tko mi moze preporuciti kakvu dobru igru? Igrala sam cod na plejki igrala god of war....sta sad?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozz :)
pozz :)
jel i tebi gotova škola? :D
Večer...mislim nije jos al mrak pada.... :D Dobro tko mi moze preporuciti kakvu dobru igru? Igrala sam cod na plejki igrala god of war....sta sad?
Kakve su specifikacije kompjutera? Kakve igre te zanimaju?
davno je to bilo...
eto ovaj ovdje....ma nest da bas nije komplicirano...a ubijačine ima :D igrala sam davno unreal tournament, i cod...sad bi neke takve slične.... :)
davno je to bilo...
bome ja zavrsila prije 7 godina :D
sad kreni ispočetka :)
sad kreni ispočetka :)
budem jednog dana uz dijete.... :) tko zna kad ce to biti hehehe
...jjutro... ili mi se učinilo ili je netko danas mudro izjavio: ovako toleriranje nećemo više ponašati, navodno kad on
postane premijer...
jutro 
Večer svima 
Što se radi?
dosadjuje se....citam po netu novosti.....
http://www.makromikro.hr/detalji_proizvoda.dce44a7b2f7c4df49b0c56b5b7b6fc54.racunalo-acer-aspire-5333-p462g32mikk-intel-celeron-p4600-2-0ghz-2gb-320gb.aspx
eto ovaj ovdje....ma nest da bas nije komplicirano...a ubijačine ima :D igrala sam davno unreal tournament, i cod...sad bi neke takve slične.... :)
Pa s tim se baš i nećeš naigrat... Probaj neke starije igre, novije neće ići, loša grafička...
Jos 10 min. i dem na prvi trening UFC-a valjda mi nitko nece razbit glavu xD btw dajte recite neku dobru igricu utrke po mogucnosti rally(dirt mi neide :( da ju "kupim"
Dobra veče dame i gospodo.
Jos 10 min. i dem na prvi trening UFC-a valjda mi nitko nece razbit glavu xD btw dajte recite neku dobru igricu utrke po mogucnosti rally(dirt mi neide :( da ju "kupim"
Jednom davno sam igrao Xpand Rally. Imaš dva moda u igri, simulaciju i arkadu (auto se različito ponaša, u simulaciji dosta realno (valjda nikad nisam uživo vozio rally auto
) i treba skilla), onda imaš aute čije tehnikalije možeš mijenjati. Staze su dobre, krajolik i podloge različite, dosta za igrati i jako dobra igra. Radi na Chrome engineu tako da valjda neće biti prevelik zalogaj za tvoj sistem.
@svi > hvala vam na rođendanskim čestitkama :)
dobro sta su sve dječica ovdje? :D ja davno školu završila...nažalost :(
sorry bako...
sorry bako...
hahahahaha :D
BTW OS X je super! Šteta što ga moram vrtit u VMWareu bez hardverske akceleracije :(
sorry bako...
BTW OS X je super! Šteta što ga moram vrtit u VMWareu bez hardverske akceleracije :(
Da vidiš tek kad sve radi bez virtualizacije 
sorry bako...
Uskoro ću znati, stavit ću ga na PC #3 (Pod Moj PC).
BTW Zašto mi na OS X-u nema opcije za smajliće????????????
jel ide faks? ja sam htjela na faks...al nije bilo novaca.... :(
Jbg trebalo je učit da se faks ne mora plaćat ili radit preko ljeta da se plati. Ali lakše je kod kuće niš ne radit 
Smrt fažizmu drugovi, ko je za domaću Hercegovačku lozu?
Dajj Diplomat, pa zezam se, wtf šta ti piješ?
sorry bako...
Uskoro ću znati, stavit ću ga na PC #3 (Pod Moj PC).
BTW Zašto mi na OS X-u nema opcije za smajliće????????????
Rezolucija možda? Meni je sve OK
Večer svima.....
Večer svima.....
i tebi sinko
i tebi sinko
Jel radi taj mobilni (V)i(p)nternet?
Uploadaj nešto da vidimo ima li problema.
Večer :D
Pa di je to facebljak slika 
Večer :D
Pa di je to facebljak slika 
pa slika sa facebljak-a