Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.343.416
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}MOJ 10.000-ti POST !!!!!!{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}
{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}
{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

RUNDA ZA SVE!!!!

Ovo je prije ovog posta !!! Ovo je prije ovog posta !!!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Čestitke, lijepo se spamalo u protekle dvije godine. :D

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
protjeran

ČESTITAM!!!

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
17 godina

Hvala, sad se fino virtualno najedite :)

TOO prva stranica najboljih autora 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 12:04 (Mitch).
16 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Mitch kaže...

Hvala, sad se fino virtualno najedite :)

TOO prva stranica najboljih autora 

Bravo momće, koda si pravi spamer. hehe. {#}

15 godina
protjeran
16 godina
neaktivan

E ljudi. Može pomoć? trebao bi da mi obaj background bude uz rub, znači da nema ovoga bijeloga prostora.

Kužite?

Uploader mi ne radi pa evo link na sliku: http://imageshack.us/photo/my-images/69/screenms.png/

Potreban mi je dio CSSa da to napravim, a ja jednostavno to ne uspijevam.

HVALA!

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
16 godina
neaktivan

Dobar dan ekipa!

jao crkoh od smijeha

BOG I HRVATI
16 godina

Sto je ovdje mrtvo sve?
Dan narode, evo vam jedne slikice. 

16 godina
neaktivan

Pozdrav,

Jučer od 21 do oko 1 i nešto ujutro je Đole razvaljivao na Crekvini na Kastvu :)

Tako mi je drago da sam bio :D

Mala moja dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje. Dvije ploče, jedan izloator, mala moja to je kondenzator :D || R.I.P. Igor - EP
17 godina
Nello kaže...

Dobro jutro! Evo me svježe instaliranog win 7. A jučer doslovno papao mb na netu. I morao sve reinstalirat i ovaj put s antivirus stavio. A zanimljivo da nisam stavio antivirus i rdila ok sve dok jučer naglo povečao potrošnje mb na netu, malware ga otkrio zločudni  web search adware bez mog znanja instalio u svom kompu. I ja rekoh e nečeš više i udrim čisto instalacije win7. I sad net ne troši puno i to sve zasad u normalu.

No, kako ste mi?

Bok svim birtašima, pa mogel si taj proces koji ti troši promet ubit i satrat preko Tcpview kaj ne jel a ovu gamad obrišeš i gotovo.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina

Dobar dan svima  {#}

16 godina
neaktivan
rambox kaže...
Nello kaže...

Dobro jutro! Evo me svježe instaliranog win 7. A jučer doslovno papao mb na netu. I morao sve reinstalirat i ovaj put s antivirus stavio. A zanimljivo da nisam stavio antivirus i rdila ok sve dok jučer naglo povečao potrošnje mb na netu, malware ga otkrio zločudni  web search adware bez mog znanja instalio u svom kompu. I ja rekoh e nečeš više i udrim čisto instalacije win7. I sad net ne troši puno i to sve zasad u normalu.

No, kako ste mi?

Bok svim birtašima, pa mogel si taj proces koji ti troši promet ubit i satrat preko Tcpview kaj ne jel a ovu gamad obrišeš i gotovo.{#}

Bok Rambox, kod tcpview niš nije našlo sumljivog ali sumljiv mi je kada preglednik zatvoren a ništa ne skidam a ovaj još broji i broji. Što da radim?

17 godina
neaktivan

E sad nagovorit roditelje... http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/ktm-ultra-flite-oglas-3253210

Spuštena cijena ispod 5k tako da... Taman koliko imam + još od roditelja nešto.

Problem je što je polovna, no to se prevaziđe, ali veći je problem što je vožena 5 km pa će mislit da ima grešku.

Dalmatinac sam, ovo je moj dom tu su moji didovi davno sidro bacili mene vezali.
17 godina
neaktivan
lzgr kaže...

E sad nagovorit roditelje... http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/ktm-ultra-flite-oglas-3253210

Problem je što je polovna, no to se prevaziđe, ali veći je problem što je vožena 5 km pa će mislit da ima grešku.

Ko će mislit da ima grešku?

Pogledaj bicikl, pregledaj ga ko doktor House pacijenta, pa vidi, provezi se ti 5 km na njemu pa ga uzmi ak je sve ok...

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
Ivan M. kaže...

Dobar dan svima {#}

Kak si tak ozbiljan malo veselije, fuckaj ga a ne ovak pa izgleda ko pozdrav nakon kaj ti je Pura kruh uzela.{#}{#}

Nello kaže...
rambox kaže...
Nello kaže...

No, kako ste mi?

Bok Rambox, kod tcpview niš nije našlo sumljivog ali sumljiv mi je kada preglednik zatvoren a ništa ne skidam a ovaj još broji i broji. Što da radim?

U Tcpview ti je sigurno bio proces, koji je trošil promet mora se on vidjet pa nije nevidljiv ali ga nisi primjetil ili ti je izgledal ko normalan ali nije moraš vidit od kuda vuce putanju i di se nalazi neki proces to je bitno.{#}

16 godina
neaktivan

Dečki! Hitan mi je potreban pomoć!!! Mb još jako guta a već 20 min ode 22mb!!! Kako mogu pogledat što zapravo uzrokuje papanjem mb iako niš ne skidm a pregled otvoren samo na forumu. Help!!!

16 godina
neaktivan
rambox kaže...
Ivan M. kaže...

Dobar dan svima {#}

Kak si tak ozbiljan malo veselije, fuckaj ga a ne ovak pa izgleda ko pozdrav nakon kaj ti je Pura kruh uzela.{#}{#}

Nello kaže...
rambox kaže...
Nello kaže...

No, kako ste mi?

U Tcpview ti je sigurno bio proces, koji je trošil promet mora se on vidjet pa nije nevidljiv ali ga nisi primjetil ili ti je izgledal ko normalan ali nije moraš vidit od kuda vuce putanju i di se nalazi neki proces to je bitno.{#}

Evo stvarno ću poludit. A još papa naveliko.

16 godina
rambox kaže...

{#}

Ja se naradio dok vi tu pijete od jutra do mraka  {#}

Sad pogledati kakvu seriju ili film, malo se odmoriti i tak {#}  {#}

17 godina
Nello kaže...
rambox kaže...

Evo stvarno ću poludit. A još papa naveliko.

Predzadnji proces svchost.exe, odi na Properties pa pogledaj di se nalazi zapravo pa vidiš desno skroz da pise pod njime 23.000 b to je zapravo 23mb.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 18:44 (rambox).
14 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Dobar dan ekipa!

jao crkoh od smijeha

hahahaha! super film {#}

Veća je sramota ne imati povjerenja u svoje prijatelje, nego biti od njih prevaren
16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Predzadnji proces svchost.exe, odi na Properties pa pogledaj di se nalazi zapravo pa vidiš desno skroz da pise pod njime 23.000 b to je zapravo 23mb.{#}

Je zeznuo me taj svchost.exe pa sam prekinuo proces i restarto i sad ne ždere toliko...

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 19:11 (Nello).
17 godina
neaktivan
Nello kaže...

Premjesti Temp folder na drugu particiju.

Dalmatinac sam, ovo je moj dom tu su moji didovi davno sidro bacili mene vezali.
14 godina
neaktivan
lzgr kaže...

+ moraju te dovest do zg ili moraš platit poštarinu.

16 godina
neaktivan

hahaha ne mogu vjerovat 

bajk nema niti jednu gresku, sve je na njemu ok

kao sto sam i tamo napisao, ne odgovara mi rama i to je jedini razlog prodaje

ne mogu vjerovat da ste skepticni toliko, i da ne vjerujete da ima postenih ljudi :P

Dodji ako hoces, pregledaj ga kao dr house, izmjeri mu tlak u gumama, ma sta hoces al bajk je ispravan u potpunosti kao iz ducana

ma ako imas nekoga u zg moze ga i on doci pogledati danas ili u nedjelju navecer ili ponedjeljak ako ne ode

sutra idem na put i do nedjelje navecer nisam u zgu

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 19:48 (simeparanoja).
17 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

hahaha ne mogu vjerovat 

bajk nema niti jednu gresku, sve je na njemu ok

kao sto sam i tamo napisao, ne odgovara mi rama i to je jedini razlog prodaje

ne mogu vjerovat da ste skepticni toliko, i da ne vjerujete da ima postenih ljudi :P

Dodji ako hoces, pregledaj ga kao dr house, izmjeri mu tlak u gumama, ma sta hoces al bajk je ispravan u potpunosti kao iz ducana

ma ako imas nekoga u zg moze ga i on doci pogledati danas ili u nedjelju navecer ili ponedjeljak ako ne ode

sutra idem na put i do nedjelje navecer nisam u zgu

Ma znam, pa ja ti vjerujem 100%, stvar je u roditeljima.

Uostalom koliko te znam sa foruma dobar si i pošten. Imaš moje povjerenje. Rekao sam da nije u meni stvar.

Ajde,javim  ti navečer što će bit.

15 godina
protjeran

Dajte pomagajte, frendu pao mobitel u more -.- odmah ga izronio i stavili ga u slatku vodu, šta da sad radim? otvorim ga i, ajmo pomagajte:)

16 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Dajte pomagajte, frendu pao mobitel u more -.- odmah ga izronio i stavili ga u slatku vodu, šta da sad radim? otvorim ga i, ajmo pomagajte:)

u rižu na neko vrijeme

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...
gjurki kaže...

u rižu na neko vrijeme

Otvorenog ili zatvorenog? Jer to ima neka tekućina s kojom očistim ili kad vlaga izađe ako radi radi ako ne je*eš ga?

16 godina
neaktivan

.urva je začela u 39oj godini

:)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice