Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.343.480
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
vidim nekima je veselo jutro :(
ja sad gledam, pa jel moguće da je tako pala cijena hdd-ovima da je 2 TB oko 600kn
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
protjeran
eterna luchar kaže...
vidim nekima je veselo jutro :(
ja sad gledam, pa jel moguće da je tako pala cijena hdd-ovima da je 2 TB oko 600kn

Di to? baš sam mislio kupit si novi?

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

pa toliko je bio i prije 2 mjeseca (pretpostavljam da geldas caviar green)?

da da pala je cijena, mislim si i ja koji uzet pa nek se nadje

CARPE DIEM
15 godina
protjeran
simeparanoja kaže...

pa toliko je bio i prije 2 mjeseca (pretpostavljam da geldas caviar green)?

da da pala je cijena, mislim si i ja koji uzet pa nek se nadje

pff, sjećam se prošle godine kad sam svoj od 500 gb uzimo bio je 500 kn:) a sad 2 TB 600 kn, kako cijene padaju:)

16 godina
neaktivan
ova dva http://goo.gl/rv5gr
http://goo.gl/5gw0H
a i ostali, ima oko 670kn isto 2TB svašta...
16 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
Imam na PCju integriranu grafu i kako ne igram igre već samo derem grafiku, net i obradu fotki, ne treba mi grafička, ali me zanima da li bi bilo potrebno uopće kupovati grafu... tj. da li b mi to ubrzalo neke radnje na kompu, pošto sam zadovoljan s cpu i ram-om
15 godina
protjeran
eterna luchar kaže...
Imam na PCju integriranu grafu i kako ne igram igre već samo derem grafiku, net i obradu fotki, ne treba mi grafička, ali me zanima da li bi bilo potrebno uopće kupovati grafu... tj. da li b mi to ubrzalo neke radnje na kompu, pošto sam zadovoljan s cpu i ram-om

Pa neznam, mozda ako imas win 7 pa zbog tema bi ti ubrzalo, i tih grafičkih efekta u winsima, ali ne baš puno, ako ti ne treba rađe si za te pare kupi SSD i to će ti sigurno ubrzat radnje na kompu:)

16 godina
neaktivan
da, istina... nisu ni ssd-ovi više tako skupi baš...
15 godina
protjeran
eterna luchar kaže...
da, istina... nisu ni ssd-ovi više tako skupi baš...

Da i njima pada cijena pomalo, čekam da im se još malo spusti pa kupujem:)Čuo sam da se dobije na brzini jako puno.

16 godina
neaktivan

Dobro jutro! Evo me svježe instaliranog win 7. A jučer doslovno papao mb na netu. I morao sve reinstalirat i ovaj put s antivirus stavio. A zanimljivo da nisam stavio antivirus i rdila ok sve dok jučer naglo povečao potrošnje mb na netu, malware ga otkrio zločudni  web search adware bez mog znanja instalio u svom kompu. I ja rekoh e nečeš više i udrim čisto instalacije win7. I sad net ne troši puno i to sve zasad u normalu.

No, kako ste mi?

17 godina
protjeran

Hehehe pogledajte Moj PC:PPP

Take the ashes from the floor Bury them to just make sure That nothing more is left of me Just bittersweet memories
15 godina
protjeran
Nello kaže...

Dobro jutro! Evo me svježe instaliranog win 7. A jučer doslovno papao mb na netu. I morao sve reinstalirat i ovaj put s antivirus stavio. A zanimljivo da nisam stavio antivirus i rdila ok sve dok jučer naglo povečao potrošnje mb na netu, malware ga otkrio zločudni  web search adware bez mog znanja instalio u svom kompu. I ja rekoh e nečeš više i udrim čisto instalacije win7. I sad net ne troši puno i to sve zasad u normalu.

No, kako ste mi?

ufff, jedva sam nešto razumio :))

Uspješno sam složio onaj komp i zasad radi:)) Zasad se osjećam bolesno:) ali okej je:)

14 godina
neaktivan

Pozdrav svima, nisam dugo bio ovdje....

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
16 godina
neaktivan
gjurki kaže...

ufff, jedva sam nešto razumio :))

Uspješno sam složio onaj komp i zasad radi:)) Zasad se osjećam bolesno:) ali okej je:)

Mb jer megabit od koji ima na stick od Vipneta i vide se kad se broji neta. I kad izađem iz firefoxa a net broji i broj i skužio da niš ne skida al malware ga otkrio jedan pr ogram radi u pozadini i to potajno. A ja rušio i stavio svježi. Ev sad ok. :)

16 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Pozdrav svima, nisam dugo bio ovdje....

Ranko pozdrav!

15 godina
protjeran

Pozdrav Rankec:) Puno troši taj stick od vipa, al sad imaju ono nesto, 10 kn neograniceno cjeli dan. To nije loša ideja,ako negdje putuješ pogotovo:)

16 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Pozdrav Rankec:) Puno troši taj stick od vipa, al sad imaju ono nesto, 10 kn neograniceno cjeli dan. To nije loša ideja,ako negdje putuješ pogotovo:)

Znam al ja sam na pretplati... Može se podesit da manje troši... Jedino samo prebacit na nižu opcijsku signal mreže kao što je GPRS/EDGE i UMTS/HSDPA. A dnevna ni nepaše pošto je kod mene signal je EDGe pa se nemože brzo surfat ali je dovoljno za forum i mail...

15 godina
protjeran
Nello kaže...
gjurki kaže...

Znam al ja sam na pretplati... Može se podesit da manje troši... Jedino samo prebacit na nižu opcijsku signal mreže kao što je GPRS/EDGE i UMTS/HSDPA. A dnevna ni nepaše pošto je kod mene signal je EDGe pa se nemože brzo surfat ali je dovoljno za forum i mail...

Pa šta ti ne dođe jeftinije da si uzmeš od t-coma internet obični?

16 godina
neaktivan

puka ko kokica :)

CARPE DIEM
16 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Pa šta ti ne dođe jeftinije da si uzmeš od t-coma internet obični?

Pod ugovoram sam a vrijede do ožuljka iduće godine pa će neš pogledatdi bolje. A i imam usb stick od t-mobile na bonove ali je super signal kojim se dosta hvata jak signal.

Razlika ima

Vip Edge 5 crte a Hsdpa nemre hvatat, dok T-mobile Edge 5 crte a hdspa 3 crte signala. Kao što rekoh razlika o jačini signala.

17 godina
JUUUUUTRROOOOOOO!!!
15 godina
protjeran
Mitch kaže...
JUUUUUTRROOOOOOO!!!

Jutro:)

17 godina
eterna luchar kaže...

Mislim da ako koristis Photoshop da bi. Jer ti novi photoshopi iskoristavaju GPU za neke djidje midje.

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
16 godina
neaktivan

evo nesta korisno :)

CARPE DIEM
17 godina
tnakir kaže...
eterna luchar kaže...

Mislim da ako koristis Photoshop da bi. Jer ti novi photoshopi iskoristavaju GPU za neke djidje midje.

Mislim da samo one GPU koje imaju CUDA i onu AMD-ovu glupost APP

17 godina
Još samo 6 postova do 10k !
16 godina
neaktivan

Jutro svima.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
protjeran

Jutro:)

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
eterna luchar kaže...

Koristim PS ali ne za 3D pa mislim da je onda za to ok i ova integrirka... Vidjet ćemo što vrijeme nosi... Hehehe
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice