- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čestitke, lijepo se spamalo u protekle dvije godine. :D
ČESTITAM!!!
Hvala, sad se fino virtualno najedite :)
TOO prva stranica najboljih autora
Bravo momće, koda si pravi spamer. hehe.
Dajte dečki pomagajte!! Više ništa ne vidim kroz vizir http://www.bug.hr/forum/topic/automobili-motori-bicikli/vemar-kaciga-skidanje-vizira/110480.aspx
E ljudi. Može pomoć? trebao bi da mi obaj background bude uz rub, znači da nema ovoga bijeloga prostora.
Kužite?
Uploader mi ne radi pa evo link na sliku: http://imageshack.us/photo/my-images/69/screenms.png/
Potreban mi je dio CSSa da to napravim, a ja jednostavno to ne uspijevam.
HVALA!
Pozdrav,
Jučer od 21 do oko 1 i nešto ujutro je Đole razvaljivao na Crekvini na Kastvu :)
Tako mi je drago da sam bio :D
Dobro jutro! Evo me svježe instaliranog win 7. A jučer doslovno papao mb na netu. I morao sve reinstalirat i ovaj put s antivirus stavio. A zanimljivo da nisam stavio antivirus i rdila ok sve dok jučer naglo povečao potrošnje mb na netu, malware ga otkrio zločudni web search adware bez mog znanja instalio u svom kompu. I ja rekoh e nečeš više i udrim čisto instalacije win7. I sad net ne troši puno i to sve zasad u normalu.
No, kako ste mi?
Bok svim birtašima, pa mogel si taj proces koji ti troši promet ubit i satrat preko Tcpview kaj ne jel a ovu gamad obrišeš i gotovo.
Dobar dan svima
Dobro jutro! Evo me svježe instaliranog win 7. A jučer doslovno papao mb na netu. I morao sve reinstalirat i ovaj put s antivirus stavio. A zanimljivo da nisam stavio antivirus i rdila ok sve dok jučer naglo povečao potrošnje mb na netu, malware ga otkrio zločudni web search adware bez mog znanja instalio u svom kompu. I ja rekoh e nečeš više i udrim čisto instalacije win7. I sad net ne troši puno i to sve zasad u normalu.
No, kako ste mi?
Bok svim birtašima, pa mogel si taj proces koji ti troši promet ubit i satrat preko Tcpview kaj ne jel a ovu gamad obrišeš i gotovo.
Bok Rambox, kod tcpview niš nije našlo sumljivog ali sumljiv mi je kada preglednik zatvoren a ništa ne skidam a ovaj još broji i broji. Što da radim?
E sad nagovorit roditelje... http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/ktm-ultra-flite-oglas-3253210
Spuštena cijena ispod 5k tako da... Taman koliko imam + još od roditelja nešto.
Problem je što je polovna, no to se prevaziđe, ali veći je problem što je vožena 5 km pa će mislit da ima grešku.
E sad nagovorit roditelje... http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/ktm-ultra-flite-oglas-3253210
Problem je što je polovna, no to se prevaziđe, ali veći je problem što je vožena 5 km pa će mislit da ima grešku.
Ko će mislit da ima grešku?
Pogledaj bicikl, pregledaj ga ko doktor House pacijenta, pa vidi, provezi se ti 5 km na njemu pa ga uzmi ak je sve ok...
Dobar dan svima
Kak si tak ozbiljan malo veselije, fuckaj ga a ne ovak pa izgleda ko pozdrav nakon kaj ti je Pura kruh uzela.
No, kako ste mi?
Bok Rambox, kod tcpview niš nije našlo sumljivog ali sumljiv mi je kada preglednik zatvoren a ništa ne skidam a ovaj još broji i broji. Što da radim?
U Tcpview ti je sigurno bio proces, koji je trošil promet mora se on vidjet pa nije nevidljiv ali ga nisi primjetil ili ti je izgledal ko normalan ali nije moraš vidit od kuda vuce putanju i di se nalazi neki proces to je bitno.
Dečki! Hitan mi je potreban pomoć!!! Mb još jako guta a već 20 min ode 22mb!!! Kako mogu pogledat što zapravo uzrokuje papanjem mb iako niš ne skidm a pregled otvoren samo na forumu. Help!!!
Dobar dan svima
Kak si tak ozbiljan malo veselije, fuckaj ga a ne ovak pa izgleda ko pozdrav nakon kaj ti je Pura kruh uzela.
No, kako ste mi?
U Tcpview ti je sigurno bio proces, koji je trošil promet mora se on vidjet pa nije nevidljiv ali ga nisi primjetil ili ti je izgledal ko normalan ali nije moraš vidit od kuda vuce putanju i di se nalazi neki proces to je bitno.
Evo stvarno ću poludit. A još papa naveliko.
Ja se naradio dok vi tu pijete od jutra do mraka
Sad pogledati kakvu seriju ili film, malo se odmoriti i tak
Evo stvarno ću poludit. A još papa naveliko.
Predzadnji proces svchost.exe, odi na Properties pa pogledaj di se nalazi zapravo pa vidiš desno skroz da pise pod njime 23.000 b to je zapravo 23mb.
Predzadnji proces svchost.exe, odi na Properties pa pogledaj di se nalazi zapravo pa vidiš desno skroz da pise pod njime 23.000 b to je zapravo 23mb.
Je zeznuo me taj svchost.exe pa sam prekinuo proces i restarto i sad ne ždere toliko...
Premjesti Temp folder na drugu particiju.
+ moraju te dovest do zg ili moraš platit poštarinu.
hahaha ne mogu vjerovat
bajk nema niti jednu gresku, sve je na njemu ok
kao sto sam i tamo napisao, ne odgovara mi rama i to je jedini razlog prodaje
ne mogu vjerovat da ste skepticni toliko, i da ne vjerujete da ima postenih ljudi :P
Dodji ako hoces, pregledaj ga kao dr house, izmjeri mu tlak u gumama, ma sta hoces al bajk je ispravan u potpunosti kao iz ducana
ma ako imas nekoga u zg moze ga i on doci pogledati danas ili u nedjelju navecer ili ponedjeljak ako ne ode
sutra idem na put i do nedjelje navecer nisam u zgu
hahaha ne mogu vjerovat
bajk nema niti jednu gresku, sve je na njemu ok
kao sto sam i tamo napisao, ne odgovara mi rama i to je jedini razlog prodaje
ne mogu vjerovat da ste skepticni toliko, i da ne vjerujete da ima postenih ljudi :P
Dodji ako hoces, pregledaj ga kao dr house, izmjeri mu tlak u gumama, ma sta hoces al bajk je ispravan u potpunosti kao iz ducana
ma ako imas nekoga u zg moze ga i on doci pogledati danas ili u nedjelju navecer ili ponedjeljak ako ne ode
sutra idem na put i do nedjelje navecer nisam u zgu
Ma znam, pa ja ti vjerujem 100%, stvar je u roditeljima.
Uostalom koliko te znam sa foruma dobar si i pošten. Imaš moje povjerenje. Rekao sam da nije u meni stvar.
Ajde,javim ti navečer što će bit.
Dajte pomagajte, frendu pao mobitel u more -.- odmah ga izronio i stavili ga u slatku vodu, šta da sad radim? otvorim ga i, ajmo pomagajte:)
Dajte pomagajte, frendu pao mobitel u more -.- odmah ga izronio i stavili ga u slatku vodu, šta da sad radim? otvorim ga i, ajmo pomagajte:)
u rižu na neko vrijeme
u rižu na neko vrijeme
Otvorenog ili zatvorenog? Jer to ima neka tekućina s kojom očistim ili kad vlaga izađe ako radi radi ako ne je*eš ga?