- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
CO2 nimalo nije ugljikovodik... butan C4H10 najvise, a nesto i propan C3H8
EDIT: sad gledan malo po netu vidim da se upotrebljava acetilen jos (etin C2H2, nezasiceni ugljikovodik sa 1 2strukom vezom)
vidim vidim hhaahahhaha
104 kn je sada (a bila je i više)
ma pokazala je i dio sise
Ebiga, treba se gola skinit ganz, i nek ju svi na miru puste ;)
whasup, nabavio (tocnije moja sestra,ja uzeo oglas i bavim se developmentom :) htc hd2 za 1900 kn nov, zapakiran sa garancijom i upravo cu stavljat android ili wp7 na njega preko boot-a da ne izgubim warranty
Imaš link na vijest? Vjerujem da je to kao večina ''zvjezdanih vjesti'' laž ;)
ljudi kako popravit iw3mp.exe has stopped working?! gledao sam u cp ali nemam stereo mix!
Imaš link na vijest? Vjerujem da je to kao večina ''zvjezdanih vjesti'' laž ;)
Nije laž.. imaju i slikice :)
ljudi kako popravit iw3mp.exe has stopped working?! gledao sam u cp ali nemam stereo mix!
to uopće ne popravlja kvar, to je samo slučajnost sa kodecima, instaliraj zadnji visual c i net framework.
pozdrav...napokon isteko i drugi žuti
pozdrav...napokon isteko i drugi žuti
'sup....a meni sinoć krenuo jedan žuti
to uopće ne popravlja kvar, to je samo slučajnost sa kodecima, instaliraj zadnji visual c i net framework.
moze link za visual c?
moze link za visual c?
http://www.microsoft.com/DOWNLOADS/details.aspx?FamilyID=9b2da534-3e03-4391-8a4d-074b9f2bc1bf
nope... nepomzae.. kasnije cu realtek instalirat pa vidit jel pomaze..
wata fak???
je moguce da display(valjda kompletni sa TS ili neznam kak vec to ide) za htc hd2 dode 1400kn.
mobitel mu je pao ili nesto, uglavnom razbio je ekran i platio 1400kn.
wata fak???
je moguce da display(valjda kompletni sa TS ili neznam kak vec to ide) za htc hd2 dode 1400kn.
:D, mozda je, moj je frend ja iphone platio neih 400 kuna
I vise od sat vremena ne spammate!!!!!!!
baš je dobra :D
Error 404.
Predobra...
wata fak???
novi mobitel košta 2000 kn (jučer ga kupio za 1900 u kutiji, nov)
baš je dobra :D
ja obožavam ove 404 slike :D
pozdrav... šta maji kod vas.... mali updejt u moj pc
Vec vidim sto ce biti od toga... nista...