Aaaa, tarja...
CloseD!!!
Aaaa, tarja...
CloseD!!!
Aaaa, Tarja...
CloseD!!!
EDIT;
FAK YEA!!! Double post!!!
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Pa obično stavljam istu kombinaciju... I onda postoji izuzetak (nemogu staviti tu kombinaciju brojki) i onda usput ne koristim često i zaboravim ;)
Jutro
Je se meni to čini ili sam izgubio pola zvjezdice
Mornin'
Ste živi ljudi?
Jutro! Kod nas je toplo, jučer u kratke rukave u školu.
Jutro! Kod nas je toplo, jučer u kratke rukave u školu.
Ma da
Bilo je sunca, al za kratke rukave ne baš
Navečer san ima trenerku... samo san od podne do 2 bija u kratkin rukavima
Počmi koristit internet explorer ili chrome
Ma nema druge nego se vratiti natrag na chrome
Dobro jutro
Ne pričajte da dalmoši hebavaju, i ja sam kratkih rukava jučer hodao, a danas se smrzavam
Jadni vi
jel nam ovo opet zima dolazi
Sada okrenem neki poratal i na njemu "Milan je severinu počastio sa tri vrste kolača"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALO, ja sam dragoj jutro doneso burek od mesa u krevet i KOGA ZABOLI ZA TO KUJAC. Ovu državu treba zabranit zakonom.
Znam, reći će ljudi, pa nemoj čitat to, ali kada god okrenem na netu neki portal svigdje yebeni Milan i Severina...... Užas, sada idem dragoj po pet vrsti kolača i syebat Milana!
Sada okrenem neki poratal i na njemu "Milan je severinu počastio sa tri vrste kolača"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALO, ja sam dragoj jutro doneso burek od mesa u krevet i KOGA ZABOLI ZA TO KUJAC. Ovu državu treba zabranit zakonom.
Znam, reći će ljudi, pa nemoj čitat to, ali kada god okrenem na netu neki portal svigdje yebeni Milan i Severina...... Užas, sada idem dragoj po pet vrsti kolača i syebat Milana!
Malo sam mamuran pa me sve živcira
Al to šta si reka je sve na mistu, i u pravu si.
Opa doktore, vidim da imaš 3godine staža...
Congrats
Ode dovrsiti kemiju, nasao sam odgovore neke, sada to jos nauciti i milina, i jos da padne 5 iz testa, ja sretan ko 10o denevna kineska nova godina
dan, nije me bilo ovih dana....hhhh
Congrats
To je valjda sinoc i slavio 3 godine pa je sad mamuran... :)
Congrats
To je valjda sinoc i slavio 3 godine pa je sad mamuran... :)
EDIT: Greška, upravo dpoznao da neidem nigdje
Opet staviti na skidanje LOTRO :(. To ce pooootrajati (10,5 GB). Nece mi nesto ucitati lotro store, pa mislim da je problem u interfaceu, nece isto tako otvoriti ni help prozor.
Na kemiju moram zadnji sat, u 6 i 15. Jos nauciti dooobro da padne petica, i istoj takoj se ocjeni nadam i iz testa. Jel znate koji se ugljikovodik koristi u aparatima za zavarivanje?
jel nije CO2?
EDIT: LINK možda pomogne