- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja priznajem iskljucivo lomove,
nista to unutarnje... hhh
ajde sritno i oporavi se brzo!!
help i need help
Imam jedan glupi problem tiće se torrenata i otvaranja porta, sve napravim kako treba i provjerim dali je port otvoren i bude sve ok dok ne dođem na stranicu od torrenthra-a, kad tu stranicu posjetim port mi se automatski zatvori i koliko god puta pa ponovno pokušao otvoriti neće, i stalno tako jel ima netko neko riješenje
iskljuci firewall na ruteru... mozda ti to pomogne... pa probaj (tako ne trebas otvarati portove...)
čeka me operacija varikokele.. ma predivno
kak si je skužio,napipao ili..? ide se i kad je neka mala ili kad je nesto vece?
Jel mi isplativije uzeti od gamea ovo:http://www.game.co.uk/Accessories-Computing-PC-Accessories/PC-Games-and-Downloads/Controllers-and-Accessories-Controllers/Xbox-360-Wireless-Controller-for-Windows-with-Crossfire-Wireless-Receiver/~r331206/?s=xbox360+controller+for+pc
ili kupiti u algoritmu
S obzirom naravno na mogucnost od carine.
Je firewall je isključen, sve sam probao, sve je u redu dok ne posjetim torrent hr nakon toga mi port više nije otvoren
A ne znam... iliti ga ruter ne voli ili je nešto više u igri...
Kod sebe znam... uopce ne moram otvarati portove ako je firewall down (all ports open)...
Summer has come and passed
The innocent can never last
wake me up when September ends
like my father's come to pass
seven years has gone so fast
here comes the rain again
falling from the stars
drenched in my pain again
becoming who we are
as my memory rests
but never forgets what I lost
Predobra pjesma
Odo sad radit...ajte čitamo se
FUUUUUUU
uvik mi neko sr*anje mora bit
čeka me operacija varikokele.. ma predivno
kak si je skužio,napipao ili..? ide se i kad je neka mala ili kad je nesto vece?
doktor mi je otkria jer godišnje idem na preglede. Operira ti se samo ako je veća od 3mm
Kako je dosadnooooo
Neda mi se ništa radit
Ima li ovdje netko tko zna dobro njemački, treba mi prevest nekoliko rečenica s ebaya?
Ima li ovdje netko tko zna dobro njemački, treba mi prevest nekoliko rečenica s ebaya?
Napisi, mozda ja uspijem nesto, ne garantiram previse, a mozda ni nista.
Paki... pa sto sada radis?
Evo vam link, pa pokusajte ako nije problem. Ja sam probao preko prevoditelja ali nije to to.
http://cgi.ebay.de/TALKING-WATCH-SPRECHENDE-UHR-DIGITAL-ALARM-NEU-/380231030766?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item58878917ee
Imam slijepog susjeda kojemu treba sat s funkcijom govora, ali samo da je na njemačkom jeziku, i da se moze naručiti u BiH. Sad ne znam ima li to ovaj sat, i koliko to sve skupa kosta...
Evo tražim po netu da me nešto zabavi, pošto je malo na forumu i faceu suša
Ovako...
pritiskom na dugme reci ce ti glasom koliko je sati... (ne piše na kojem jeziku)
Također građen je od čelika (znači malo teži sat nego obicni).
I dolazi s baterijom... to je više manje to što piše...
salje u HRV (i BIH) i poštarina je dodatnih 5 eura (sto znaci sveukupno 20 eura, sto znaci da nema ni carine u HRV, za BIH ne znam)
Ovako...
pritiskom na dugme reci ce ti glasom koliko je sati... (ne piše na kojem jeziku)
Također građen je od čelika (znači malo teži sat nego obicni).
I dolazi s baterijom... to je više manje to što piše...
salje u HRV (i BIH) i poštarina je dodatnih 5 eura (sto znaci sveukupno 20 eura, sto znaci da nema ni carine u HRV, za BIH ne znam)
Mogu li ja naručiti preko ebay.de ako sam napravio profil na ebay.com?
OK, hvala na pomoći.
Ja ću njemu ovaj sat naručiti, pa i ako bude na engleskom lako mu ga je naučit
al nigdje naći video snimku koncerta + dodatne mateirjale sa normalnim brojem seedera

Tko je? -- TMujo
Hello