Jao Jurra...
Nemoj da sad moram nabrajat...
...nemoj da ti ja počnem nabrajati našu skijašku reprezentaciju...
Jao Jurra...
Dobar dan svima, sta se radi?
i tebi
ja na informatici.ova moja melje o poljima.je dosadna
Kako sam se smijao kada im je prof jučer iz računalstva rekao za carnetov identitet :)
Kaže on: "Evo, sad ćemo pogledati... hmm samo vas se 12 prijavilo, a ostali nisu (31 nas je), s tim identiteom imate hrpu mogućnosti, ali je problem što je besplatno... da nije besplatno svi biste odmah tražili neke krekove (sa naglaskom na e :P), i pokušavali 'hakirati' samo da dođete do toga"
:)
i tebi
ja na informatici.ova moja melje o poljima.je dosadna
moj pojam za strah i užas= polja u c++
=)
Jao Jurra...
Ana Jelusic? 
[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
...nemoj da te prijavim zbog trolanja...ako nisi primjetio tu je negdje ivo, ima crveni avatar...
...nemoj da te prijavim zbog trolanja...ako nisi primjetio tu je negdje ivo, ima crveni avatar...
Di je taj feder da mu zakeljim crnjaka?
pozdrav svima! ne razumijem ljude koji kupe 5.1 sound surround i onda sve stave ispred sebe na stol,kupiš 2.1 i eto,ovo je apsolutno besmisleno...jelda da se slažete samnom? 
pozdrav svima! ne razumijem ljude koji kupe 5.1 sound surround i onda sve stave ispred sebe na stol,kupiš 2.1 i eto,ovo je apsolutno besmisleno...jelda da se slažete samnom? 
Meni je i samo kupovanje 5.1 zvučnika za kompjuter overkill jer su po meni iskoristivi samo za kućno kino što uz minijeturne monitore za komp ne dolazi u obzir
Bok svim birtašima, dobra vijesti za one koji surfaju preko Iskona jer tokom sijecnja ce dignut brzine sa osnovne 3mbit na 5 a oni koji imaju 5 mbit dici ce na 10mbit a cijena ostaje ista. Danas sam dobil racun od Iskon ko i svaki mjesec, i ta informacija piše na racunu a provjeril sam to u sluzbi za korisnike a oni su to potvrdili. Normalno opet vrjedi ono da ce bit brzina takva, samo ak je sve u redu sa instalacijama te infrastrikturom i tak dalje kaj drugo.
Uglavnom 150kn mjesecno za flat paket s telefonom,
na brzini od 5mbit je super ili po zbiljski receno T-Šrot opet preko Iskona podmece klipove pod noge konkurenciji e da je još Iskon svima dostupan ali nije nažalost.

To je isplativo za HTPC...
Ostalo nije potrebno...
Ide netko na Medvjede 21.1.?
Bok svim birtašima, dobra vijesti za one koji surfaju preko Iskona jer tokom sijecnja ce dignut brzine sa osnovne 3mbit na 5 a oni koji imaju 5 mbit dici ce na 10mbit a cijena ostaje ista. Danas sam dobil racun od Iskon ko i svaki mjesec, i ta informacija piše na racunu a provjeril sam to u sluzbi za korisnike a oni su to potvrdili. Normalno opet vrjedi ono da ce bit brzina takva, samo ak je sve u redu sa instalacijama te infrastrikturom i tak dalje kaj drugo.
Uglavnom 150kn mjesecno za flat paket s telefonom,
na brzini od 5mbit je super ili po zbiljski receno T-Šrot opet preko Iskona podmece klipove pod noge konkurenciji e da je još Iskon svima dostupan ali nije nažalost.

Svaka čast za informaciju. Djeluje kao Sumamed na ovu moju prehladu. Nema gumba Hvala ali već ću te negdje naći.
BTW: Na Istoj infrastrukturi mi Iskon bez problema drži deklariranu brzinu (nekad čak i ode preko nje) dok s T-Com-om nikad nisam mogao proći cca 75% (vjerojatno zbog MaxTV-a).
Da vas pozdravim.
BOK!
puno posla ima.
...a baš me danas netko pitao za tebe...k vragu i emoticoni, uvijek ih pogrešno koristim...
tko?
tko?
...neki doktor, liječnik, skijaš ili što li već je...

dobro veće...eto me na informatici....šta ima spameri
tko?
...neki doktor, liječnik, skijaš ili što li već je...

i ja bi se smijao,ali ništa te ne kužim,briješ
Evo malo rukometića
Skupina A
1 Bahrein
2 Egipat
3 Francuska
4 Njemačka
5 Španjolska
6 Tunis
Skupina B
1 Austrija
2 Brazil