oj momci... sinoc sam se napio ko nikad u svom zivotu.... sve zbog jedne cure
i sad jedem polu smrznutu sarmu jer sam daleko od trijezan
Glavno da tipkat po forumu možeš
da, to mi jako dobro ide gospon izbjeglica
i sad jedem polu smrznutu sarmu jer sam daleko od trijezan
Glavno da tipkat po forumu možeš
da, to mi jako dobro ide gospon izbjeglica
E ljudi, kakve su to pozivnice za digitalnu arhivu Buga, čemu služe i kako se dobiju?
bug u digitalnom obliku ovdje na webu. 3 pozivnice je dobilo 100 najboljih autora, i evo ti pozivnica od mene
edit: vidim da si već dobio
E ljudi, kakve su to pozivnice za digitalnu arhivu Buga, čemu služe i kako se dobiju?
bug u digitalnom obliku ovdje na webu. 3 pozivnice je dobilo 100 najboljih autora, i evo ti pozivnica od mene
Oh my fucking god!
Još sam ja budala tražio ban, a stari mi je acc (4ucker) medu 100 najboljih... jbem se glupa...
davno sam ja reko - žena je đavo
potpisujem
Da, skužio sam kasnije da je već imam :P Nisam pratio vijesti.
Ipak, hvala!
potpisujem
fala fala momci al sta da radim kad je ona sva mracna i zatvorena a bas takva mi se svidja
eto me natrag s vožnje....dobro je bilo....enough of that bullshit
ajmo na moj problem:
Ajmo Linux-aši govorite šta, kud i gdje
Pa rekli smo ti krešo :P
na onu particiju instaliraj linux. Nakon toga se s linuxom instalira i bootloader i tako možeš ući u windowse nazad ;)
na onu particiju instaliraj linux. Nakon toga se s linuxom instalira i bootloader i tako možeš ući u windowse nazad ;)
Nema te particije...nema ni cijelog HDD-a
Nema te particije...nema ni cijelog HDD-a
ma kada ga nema :P kada instaliraš linux?
Linux mi je pokrenut s DVD-a, dakle Live distra........i neće prikazat oupće taj disk od 250 giga (sistemski)
Linux mi je pokrenut s DVD-a, dakle Live distra........i neće prikazat oupće taj disk od 250 giga (sistemski)
ali imaš instalaciju... pokreni instalaciju linux na HDD
kada to napraviš mora prikazati HDD
OK u instalaciji je detektirao disk i što je najčudnije....kod particioniranja sam stavio da napravi particiju od 55 GB, ali je usput napravu jednu od 715 MB.....WTF??
BTW stavljam Linux na particiju od 55 GB.....u kojem formatu da formatiram
Izgleda da ću trebat dizat ponovo winse....nema veze...svejedno sam mislio rušit sljedeći mjesec
cestitam momce =D
haj nas sad casti jednom gajbom =D
ako je državna firma , cijelom forumu po pola litre točenog :-)
Izgleda da ću trebat dizat ponovo winse....nema veze...svejedno sam mislio rušit sljedeći mjesec
neee Krešo... ext3 i stavi u padajućem izborniku /
evo pa se malo počastite, red je red...
uživajte ;)
aj baci još koji ćevap:))
i makni sok :P
dobar dan...uh fina ova sarma bila.....prije toga malo odspavo...ništ od kartanja naveće hvala bogu neznam tko bi izdržo toliko alkohola u tako malo dana i šta ima tu
dobar dan...uh fina ova sarma bila.....prije toga malo odspavo...ništ od kartanja naveće hvala bogu neznam tko bi izdržo toliko alkohola u tako malo dana i šta ima tu
dobar jutar... barem meni jutar jer sam se totalno uništio alkoholom 2 puta u tri dana
sad dovest glavu u red što baš nije lako... ak morate birat između žene i jetre, savjetujem jetru
e momci kak netko moze bit suspendiran i online?
e momci kak netko moze bit suspendiran i online?
pa online je, pristupia je korisničkom računu.. ali mu piše poruka da je suspendiran..
dobar jutar... barem meni jutar jer sam se totalno uništio alkoholom 2 puta u tri dana
sad dovest glavu u red što baš nije lako... ak morate birat između žene i jetre, savjetujem jetru
ja biram žensku