DoBrO JuTrO momci, da ne vučem za nos jegulju, moram preć na stvar... oni materijali koje imam od algebre, to je ilegalno za distribuiranje umnožavanje bla bla bla... pitah nadležnu osobu, ak vas točno zanima koja osoba mogu dati detaljnije informacije
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
DoBrO JuTrO momci, da ne vučem za nos jegulju, moram preć na stvar... oni materijali koje imam od algebre, to je ilegalno za distribuiranje umnožavanje bla bla bla... pitah nadležnu osobu, ak vas točno zanima koja osoba mogu dati detaljnije informacije
aj uploadaj to pa daj link na pp i gotovo
@Mind Challenge, jel još uvijek radiš na DDoS-u ?
ne, nemogu sam
ne, nemogu sam
Mislio sam na neke jadne stranice, tipa magic.hr itd
LOL
LOL
a teško ti srušit elcod.hr, ja srušio i od firewalla dobio ip ban, al resetam ruter i nmvz
DDoS je sranje
'Bar dan...
Mitch mi smo imali u osmom razredu putopis i ja nemam pojma šta ću napisati i napišem nešto bezveze. I tako dođe ona sa zadaćnicama i meni djeli zadaćnicu. Dobio sam 2 :P Rekla je kako sam napisao bez gramatičkih grešaka, bez stilskih grešaka, ali sam fulao temu :)
e da jučer sam ti napisao da sam bio na državnom u Puli... jesi ti bio tamo?
di idete za Novu ?
Jutro svima... Malo vas čitam...
di idete za Novu ?
ja idem u jedan klub u gradu u kojem će valjda biti preko 1000 ljudi, samo neznam kako će ih natrpati
edit: Jutro i tebi Nello
'Bar dan...
Mitch mi smo imali u osmom razredu putopis i ja nemam pojma šta ću napisati i napišem nešto bezveze. I tako dođe ona sa zadaćnicama i meni djeli zadaćnicu. Dobio sam 2 :P Rekla je kako sam napisao bez gramatičkih grešaka, bez stilskih grešaka, ali sam fulao temu :)
e da jučer sam ti napisao da sam bio na državnom u Puli... jesi ti bio tamo?
ne nažalost, bio sam spriječen (bolest), ali sam išao u Dubrovnik u 5. razredu, ali VK (van konkurencije)
di idete za Novu ?
ja idem u jedan klub u gradu u kojem će valjda biti preko 1000 ljudi, samo neznam kako će ih natrpati
ja idem u kuglanu sa plivačkim klubom :P
prošle godine bilo predobro, skoro smo skurili cijeli plac...
DDoS je sranje
pogotovo Low Orbit Ion Cannon....
Jutro i tebi. Odoh ja posao uradit. Čitamo se.
Znači DDoS nije sranje. Onda mora da je to vrlo inteligentan način izražavanja negodovanja ili neslaganja. Vrlo inteligentan.
Znate kako se brane oni koji nemaju argumenata? Nasiljem, ili u svijetu računala DDoS-om. Što to znači kad nemaš argumenata? Odgovorite sami.
di idete za Novu ?
Jutro Nello :)
ja se nadam doma :P da će biti neki lijepi ručak i da ću spavati čim pojedem... Pomalo me počinju nervirati te nove godine, Božići, cin cin cin i din din don :/ i glupi filmovi...
di idete za Novu ?
ja idem u kuglanu sa plivačkim klubom :P
prošle godine bilo predobro, skoro smo skurili cijeli plac...
fešta u društvenom domu....mislimd a neću doma doć prije 10 ujutro
Smeće od software-a.
Vrlo lako je izvršiti buffer overflow na tom smeću.
Smeće od software-a.
sad si i u ovu temu došao spammati o tome?
Smeće od software-a.
nmap je još veće smeće, em se nemreš snać, em neće slat pakete prema non-us ip-u, em su u boji :P
Naravno. Skiddie treba malo obrazovati
Danas je izvlačenje. FIngers crossed!
nmap je još veće smeće, em se nemreš snać, em neće slat pakete prema non-us ip-u, em su u boji :P
Nmap je najbolji komad scanning software-a koji postoji do danas. Nema boljeg od njega.
Naravno. Skiddie treba malo obrazovati
ajd daj neki drugi način rušenja stranice i program za njega
Nmap je najbolji komad scanning software-a koji postoji do danas. Nema boljeg od njega.
al za hr je veće smeće od Loic-a, loic barem radi
trebali smo stavit neke koeficijente npr :
Dobitnik nagrade (bilo koje) neće biti sa foruma : 1,01
Dobitnik nagrade će biti sa foruma : 32,00
Dobitnik nagrade je pljačkaš iz Protisa : N/A
trebali smo stavit neke koeficijente npr :
Dobitnik nagrade (bilo koje) neće biti sa foruma : 1,01
Dobitnik nagrade će biti sa foruma : 32,00
Dobitnik nagrade je pljačkaš iz Protisa : N/A
Mato dobitnik