- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
aha - partija - pfff
Ae ja sam diktaturu...
rijetki ljudi znaju da sam tramvaj XD
da, ja sam načitan
al bas mi je smjesan taj hrvatski rijecnik XD
imam ga negdje spremljenog =)
upravo mi se javlja brzoglas, a pred vratima mi leži okolokućnopotrkalo s nadguznim mahalom. čini mi se da u daljini čujem i zrakomalt.
upravo mi se javlja brzoglas, a pred vratima mi leži okolokućnopotrkalo s nadguznim mahalom. čini mi se da u daljini čujem i zrakomalt.
Hrvatski jezik je jedan od najbogatijih jezika na kugli zemljaskoj (medju prvih 10 smo, samo ne znam koji) A DA SE JOS KORISTE...
I to je baš lijepo... imamo preko 600 000 riječi (bez izvedenica, dok recimo engleski ima oko 400 000)...
dvocjevni nabiguz mi se rasparao, a moram kupit i novo kucno tihotapkalo....
edit: btw treba netko prijevod napisanog? =)
Dobar dan! Kako ste... Ja umorno....
Bio jutros u gradu pa sad došao....
Hrvatski jezik je jedan od najbogatijih jezika na kugli zemljaskoj (medju prvih 10 smo, samo ne znam koji) A DA SE JOS KORISTE...
I to je baš lijepo... imamo preko 600 000 riječi (bez izvedenica, dok recimo engleski ima oko 400 000)...
ajde da smo barem po nečemu u vrhu - još da i ostatak svijeta priča hrvatski, bilo bi super
dvocjevni nabiguz mi se rasparao, a moram kupit i novo kucno tihotapkalo....
edit: btw treba netko prijevod napisanog? =)
ovo ne može prevesti niti gugl translater
ajde da smo barem po nečemu u vrhu - još da i ostatak svijeta priča hrvatski, bilo bi super
O Robi lijep pozdrav.
O Robi lijep pozdrav.
pozdrav i tebi Nello
ju gospon nello, da ti skuham kavicu?
ajd kad već kuhaš, skuhaj i meni jednu irsku kavu, nek bude malo žešća
pozdrav i tebi Nello
Lijep pozdrav i tebi.
Pozdrav i tebi, može.
joj imam samo instant XD
joj imam samo instant XD
pa samo sipni malo viskija u tu instant, kao da mora biti šlaga gore
joj imam samo instant XD
:\
opet jedan :\
viski = </3
Poštovanje svima u birtiji eto mene poslije ručka samo da priupitam jedno (dva) pitanja :)
1.) Najbolji video player za linux?
2.) Da li postoje "čepići" za laptope kojima bi mogao zatvoriti sve priključke koje ne koristim :)
Posebno za ovaj moj acer... jučer mi sinula ideja kako ne koristim HDMi i ethernet često, a ne koristim baš ni audio pa neznam da li se unutra skuplja puno prašine i da li ona šteti radu?
Poštovanje svima u birtiji eto mene poslije ručka samo da priupitam jedno (dva) pitanja :)
2.) Da li postoje "čepići" za laptope kojima bi mogao zatvoriti sve priključke koje ne koristim :)
Posebno za ovaj moj acer... jučer mi sinula ideja kako ne koristim HDMi i ethernet često, a ne koristim baš ni audio pa neznam da li se unutra skuplja puno prašine i da li ona šteti radu?
u portovima bas se i ne skuplja se prasina, u kompu kojeg nisam cistio 6 godina nije bas bilo bilo prasine u portovima, ako je laptop i nosaš ga okolo naokolo, onda se skuplja prljavština... pirneš i uštekaš i radit će... prašina šteti radu hlađenja laptopa pa se zagrijava
edit: čepići moraju postojat s obzirom da ima rewinder za dvd-ove XD
joj imam samo instant XD
:\
opet jedan :\
viski = </3
nemaš ni toga?
ajd daj onda običnu instant kavu
Ako nekoristiš laptop dovoljno je da prekriješ najlon i to se spriječava prašine. A obične tipkovnica isto treba pokrit. Prašina ulazi u tipku se vremenom tvrdo i teže tipka. Bolje pokrit pokrivalo.
Odoh na kavu. Pozz.
Ako nekoristiš laptop dovoljno je da prekriješ najlon i to se spriječava prašine. A obične tipkovnica isto treba pokrit. Prašina ulazi u tipku se vremenom tvrdo i teže tipka. Bolje pokrit pokrivalo.
ok... a linuxaši zašto mi amarok ne pušta pjesme :/ Odabrao sam local collection (na NTFS disku ako ima kakve veze)
ako izaberem cijeli album da svira javlja too many errors, a kada samo jednu pjesmu opet ništa :/
Riješiš jedan problem, dođe drugi...
Hebo ti igranje, nije to za mene...
Pa ja ne vjerujem... sada amarok čita samo flac... a mp3 ne... instalirao sam neke codece :/
Riješiš jedan problem, dođe drugi...
Hebo ti igranje, nije to za mene...
Prodat ću ne isprobani key za BC2...
NIKAD VIŠE NEĆU KUPOVAT IGRU NIKAD...
Sa nadom da će to biti 10 minuta posla, sa nadom da vrijedi zaobilaziti piratluk radi problema sa crackovima, ja NEŽELIM POMISLIT na bilo kakvo davanje novca na igre...
Ni lipe...
evo malo lunjao po gradu, sad došao kući pa čekam goste, pravim neku večeru lagano i tako...
evo malo lunjao po gradu, sad došao kući pa čekam goste, pravim neku večeru lagano i tako...
Dobar dan...
Nemoj ih otrovati...
pozz ljid treba mi driver za d link g122 wirreles usb
sta god nadem nevalja mi....imam xp 32 bit pliz help treba mi odmah
http://drivers.softpedia.com/get/NETWORK-CARD/OTHER-NETWORK-CARDS/D-Link-DWL-G12-2Driver-113.shtml
ovo bi ti trebalo raditi...
uhh.. smrzzzzznut sam.. isao sam provozat motor malo preljep osjecaj, ali brrrrr !