zašto?
ako trebaš promjenit ip reconnectaj se, ako možeš, naravno
edit: kako tebe služi t-comov hdd?
zašto?
dećki ja nebi tolko citiro na vašem mjestu
Poslušajte ga.. zna o čemu govori... 
Iz grmlja vreba
To je F1-Ivo naš
djeli kartone
Haiku poezija :D by JA :D
potpuno sam zaboravio na ovu temu ;D
pozz svima .. sta se radi?
Ha?!
Mi ucimo skole i filozofe...
Čekaj malo , vi uopće ne radite one glupe tekstove koje treba objašnjavat? Kakvu vi knjigu imate?
Trebamo protuavionac stavit ovdje da se riješimo padobranaca.....možda da je zračna luka blizu pa ih ima tol'ko :P
BTW javljam se sa konzole u svojim odajama ispod planine na tajnom pustom otoku usred Pacifika :D
da igram Evil Genius i na Steam web browser-u sam :P
Iz grmlja vreba
To je F1-Ivo naš
djeli kartone crne
Haiku poezija :D by JA :D
Evo.. malo sam uredio.. Zeppelin će se složit s ovim. 
Bez tebe ćemo moći živjeti...Ajmo dalje prijedlozi... -.-'
ajd momci nemojte mu nista govorit vise da se malo snade u zivotu, obozavam gledat ovakve panjeve kako se muce 
Našao sam...Nego,ja imam igru u *.iso i sada želim tu igru podijeliti na npr. 20 *.rar datoteka i kada se te *.rar datoteke raspakiraju da bude samo *.iso? Da,na kojim stranicama ima igara za DD(DirectDownlaod)?Hvala!Ja se Mitsuoka ispričavam... :D
vidis da nije tesko ^^
na 20 rarova ovako: desni klik na *.iso i stvori arhivu, tu odaberes razdvoji na dijelove i koliku ces velicinu dijelova.
Za DD ti ne smijem govorit jer je piraterija zabranjena.
zašto?
eo baš ga u zadnje vrijem često koristima i za sada radi ok... vrijeme će pokazati :D
Jel može tko DD(DirectDownlaod) na PM? Hvala!
Ha?!
Čekaj malo , vi uopće ne radite one glupe tekstove koje treba objašnjavat? Kakvu vi knjigu imate?
Tekstove ne bas... onako, da nam kojiput za domaci ili na satu, kad ispituje...
Ali nas to ne ispituje, nego svakog filozofa posebno (njegovu filozofiju, sto zastupa, koja djela je napisao, itd.)...
Sve iz biljeznice pita...
A knjiga je ona s nekim labirintom na njoj...
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
Ha?!
Tekstove ne bas... onako, da nam kojiput za domaci ili na satu, kad ispituje...
Ali nas to ne ispituje, nego svakog filozofa posebno (njegovu filozofiju, sto zastupa, koja djela je napisao, itd.)...
Sve iz biljeznice pita...
A knjiga je ona s nekim labirintom na njoj...
ovako je i nama... zak mi je jucer filozof 4 :)
Dobra večer.
Dobra večer.
Good ovening B-)
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Jutro... OPEN :) ja u školi :P

Jutro narode....za petnaest minuta idem na vožnju, danas vježbam polukružno okretanje....valjda neću nikog pokupit 
BTW dobio sam pola partizanke....
OOOOO Vozdra Krešo, dobio si pola čega?
jutro narode :D
Ne
Jutro svima!
Šefe, ovisi koja 4 ;)
Ne
Znam... :(
Povijest (stvaranje SHS i to...), hrvatski (Krleza i jos dva-tri lika), kemija (alkeni, alkini, alkani - zadaci) i fizika (valna optika)...
Ne
Povijest (stvaranje SHS i to...), hrvatski (Krleza i jos dva-tri lika), kemija (alkeni, alkini, alkani - zadaci) i fizika (valna optika)...
povijest... lako, ja sam to u pola sata za 4 5 5 naucio, hrvatski, donekle ti je i lak krleža i ovi ostali hrvati, izvuci bar 2 :D, kemija - to mi je bilo nesto najlakse u 3. razredu, ja danas imam kontrolni iz biokemije, a to je shebano za pop. Fizika, to nisam takao dobio san 4 i 3 iz kontrolnoga to :D
Ne
povijest... lako, ja sam to u pola sata za 4 5 5 naucio, hrvatski, donekle ti je i lak krleža i ovi ostali hrvati, izvuci bar 2 :D, kemija - to mi je bilo nesto najlakse u 3. razredu, ja danas imam kontrolni iz biokemije, a to je shebano za pop. Fizika, to nisam takao dobio san 4 i 3 iz kontrolnoga to :D
Mitsouka, šta je ovo sa, počea si dilat šalabahtere i skripte okolo,a?
koji teški fizički posao xD