da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Termodinamika
ja sam Limese izvukao 2 (46% hahaha) jako lose je to, mislim cak ispravljat ali nema se bas vrimena
Ma još tjedan ipo pa zasluženi odmor 
Haha biologija, povijest, fizika,, lol
znate koji su moji predmeti.. evo ovi
hrvatski, internetske tehnologije, osnove programiranja, izrada weba, grafički dizajn, baza podataka, multimedija, glazbena umjetnost, fotografije i film, engleski, matiša, vjer, tjelesni, nešto sam zaboravia još al nema veze
Glazbena umjetnost lol

ja sam Limese izvukao 2 (46% hahaha) jako lose je to, mislim cak ispravljat ali nema se bas vrimena
Evo meni danas limesi i kamate... ali, i da dobijem 1, opet mi je mat. 2, a ocjenu ispravljam tek u sljedecem polugodistu! :)
Nego me jebe sutra fizika i kemija... ispravak teorije (fizika, valjda cu naucit) i ispravak kemije, al zadaci (tesko da cu naucit, prije da ce bit APP (ako prepisem prepise, ako ne...)...
[=XII=] {_.:BRUNO:._}
hrvatski, internetske tehnologije, osnove programiranja, izrada weba, grafički dizajn, baza podataka, multimedija, glazbena umjetnost, fotografije i film, engleski, matiša, vjer, tjelesni, nešto sam zaboravia još al nema veze
koja je to skola? graficka ili? ako je onda smo susidi xD
Uz tebe smo Šefe 
Koja si godina?
Nas su prosle jebali s "izbornom" psihologijom... izborna my ass, izvuka san 3 i isa kuci pjevajuci...
Sad nas jebavaju s "izbornom" Zavicajnom umjetnosti...
koja je to skola? graficka ili? ako je onda smo susidi xD
Grafićka - multimedija (mi smo elita škole) :D
jutro svima :)
kako je lijepo probudit se u 1 popodne :D
Kakvo jutro 
Pa vidite koliko je sati 
Grozno je. Zadnji dani skole...
Uglavnom, javljam se sa 42" (ili 46") LCD-a i FullHD-a.
Style.
Voznja je skoro sva super, osim te sitnice...
Lako je vama "kazat"...
Ja padam fiziku i matematiku! :/
Ja na dan učim maksimalno 30min. Razlog tomu je izvrsna memorija... No, fizika i matematika su predmeti koje jednostavno ne kontam, ili pak NE ŽELIM skontati... :)
Glazbena umjetnost lol

e.. po meni zanimljiv predmet.. jer se bavim time
Ja na dan učim maksimalno 30min. Razlog tomu je izvrsna memorija... No, fizika i matematika su predmeti koje jednostavno ne kontam, ili pak NE ŽELIM skontati... :)
Za te si predmete onda trebao izdvojiti više od 30 minuta 
Za te si predmete onda trebao izdvojiti više od 30 minuta 
Shvaćam ja vas sve što želite kazati, ali ulogu u tomu igraju i profesori koji te jednostavno učine "mrziteljem" predmeta...
Matematika recimo, profa baš ima cilj ubiti nas u pojam, napiše formulu na ploču, a vi djeco diktirajte zadatak (pos3rem se ja na takav princip rada)...
Dok fizika, ona mi je moćna, ali teško shvaćam njen jezik, točnije i kad ju naučim, naučim napamet, a ne shvatim, te zaključim da nema logike ni svrhe učiti ako neću shvatiti ( :P ) koja rečenica čovječe... :P
NE UČIŠ, ne želiš shvatiti ili si jednostavno glup... Nema ničeg četvrtog ili petog...