fala isusu, nevolim nikako svoje dvorište... u 6 se digo do pol 8 lopato....
znam kako ti je, dobro jutro i tebi
o dobar jutar =)
skoro se jaja ispekla juj što ću ih omastit =D
o dobar jutar =)
skoro se jaja ispekla juj što ću ih omastit =D
uf, blago tebi, ja sam jeo ovu krvavicu za doručak, baš je dobra
kad smo se već dotaknuli hrane, otkako sam smiksao neku vrstu palačinke, cijela ekipa svako malo do mene na palačinke... meni iskreno predobro,.,,
ovak ide... jedno jaje, kila brašna, vode koliko treba da nebude pregusto, 250-300g (ma koliko god hoćete) prezli, i vegete... to je slano, treba se osjetit vegeta, i slično je pogačicama al bolje =D
u zadnja 2 mjeseca sam napekao tone takvih palačinki =)
kad smo se već dotaknuli hrane, otkako sam smiksao neku vrstu palačinke, cijela ekipa svako malo do mene na palačinke... meni iskreno predobro,.,,
ovak ide... jedno jaje, kila brašna, vode koliko treba da nebude pregusto, 250-300g (ma koliko god hoćete) prezli, i vegete... to je slano, treba se osjetit vegeta, i slično je pogačicama al bolje =D
to ima dosta za 3 osobe... zaboravih reć... ak se pravi za 2 osobe il jednu osobu, nije mi to to, jer nemožeš stavit trećinu ili pola jajeta, najbolje mi je kad pravim za 3
imam i ja svoju verziju slanih palačinki, samo umjesdto vegete i prezli stavim talijansku mješavinu zaćina i malo sušene ljute paprike (koju usitinim), ali malo malo.
jutro i tebi, evo vec i u rano jutro se borim sa trollovima i djecom na forumu
dobro jutro....evo pijem jutarnju kavicu :D
kakvi trollovi?
Dobro jutro
dobro jutro....evo pijem jutarnju kavicu :D
kakvi trollovi?
ma onaj Hacker zatrollao
Daj pusti decka da se malo nasmijemo...
pa nism ju ni ja skužio 
jednu smo vec rjesili, jos samo ova sa postanjem u lockanu temu
Shebali ste mi jutarnje veselje. Gust mi je citat klince kao sto je on.
a čitati ih možeš i kada je tema lockana
što je je, dečko ima dara za teme... i manje više svima nam je drago kad se takav netko pojavi samo to ne želimo priznati :D
što je je, dečko ima dara za teme... i manje više svima nam je drago kad se takav netko pojavi samo to ne želimo priznati :D
Ma nema meni do Mate, on je bio i ostao legenda
Ma nema meni do Mate, on je bio i ostao legenda
ah mato...sjećanja mi naviru
Sta je mati stvarno doletio netko po prijavi? To su sranja? Koje sam ja gluposti po t-comu radio, jedino sto sam dobio je ugasen account :)
Jutro!
Haker se vratio jači nego ikad, jer on ima super duper l33t mega ultra turbo cool forum:
Slobodno ga zaspamajte ili čitajte koje gluposti sipaju naši l33t hakeri xzero i ovaj mulac goran piklić (plikić?)
...jutro...opet klauški otkriva toplu vodu...
Klauški je trash kolumnist. Čovjek ni sam ne zna što bi htio u svoji tzv kolumnama.
Haker se vratio jači nego ikad, jer on ima super duper l33t mega ultra turbo cool forum:
Slobodno ga zaspamajte ili čitajte koje gluposti sipaju naši l33t hakeri xzero i ovaj mulac goran piklić (plikić?)
na mladima svijet ostaje
na mladima svijet ostaje
Danas je to tako žalosna uzrečica. Stvarno me žalosti dok to čujem.
Mislim se dal da mu skinem forum :) Samo mi ga je zao :)
Mislim se dal da mu skinem forum :) Samo mi ga je zao :)
Ajmo ga DDoS-at