e hebiga već si izbrisan!
kakav izgovor?
Nije važno...
Ma ono kad kad se zezali u vezi Linksa prije nekoliko dana...
e hebiga već si izbrisan!
kakav izgovor?
Nije važno...
Ma ono kad kad se zezali u vezi Linksa prije nekoliko dana...
Znaći moj posao je samo jailbrejkat??
E i kad smo kod prijatelja. Što mu je radit? On je uspia downgradat OS ali ostao mu je baseband (novi)
Večer kaj se radi..
Kod koga pada snjeg?
nema toga u dalmaciji Iwana...
E i kad smo kod prijatelja. Što mu je radit? On je uspia downgradat OS ali ostao mu je baseband (novi)
Idiot radio ono što nije trebao...
Upgrade na najnoviji i onda odatle sve raditi kako treba (JB i unlock AKO MU TREBA ako ne...)...
E krešo malo pogledaj svoj potpis. nešto si fulao.
hehe,, joj kod nas ima, ali mi je muka kad se sijetim da treba čistiti
Ajd da ti ja nacrtam....
EDIT: ispravljena "štamparska" greška 
krešo nevalja ti datum u potpisu. nije 28.10 neg 28.11
Ajd da ti ja nacrtam....
Piše se : jailbreak
Idiot radio ono što nije trebao...
Upgrade na najnoviji i onda odatle sve raditi kako treba (JB i unlock AKO MU TREBA ako ne...)...
ali problem je što nemože nać unlock za 4.1, mislim nađe ali mu neda skinit u našoj zemlji kako kaže..
Što se tiče mene.. Evo što mi je točno rekao. Ako dižem na os 4.1 da će mi trebat unlock
Ajd da ti ja nacrtam....
Piše se : jailbreak
ispravljeno ali uploader opet sere
Ne treba jailbrakeat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da, sad unlock poglovavlje možemo zatvorit. Nego zašto sad ni jaillbreak ne treba??
Da, sad unlock poglovavlje možemo zatvorit. Nego zašto sad ni jaillbreak ne treba??
TEST uploada 
Pa šta će ti kad ćeš koristit original soft i sve ostalo
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Jutro otvaram, šta ste svi spavalice hehe
Zapo nas je snjeg neke više, a neke manje
Nije se teško zaljubiti, nego je to teško reći. Nitko nije obavezan da drugog voli više nego sebe sama.
A bemti ti rođendan takav...još i snijeg s kišom pada...ma čisto prcanje u mozak...
jutro jebaci ...ma kakav snjeg malo se bjeli po travi ova zamrznuta kiša...da je bar ljeto...aaaaaaaaah
A bemti ti rođendan takav...još i snijeg s kišom pada...ma čisto prcanje u mozak...
i ja kažem, i meni je usralo rođendan
sretan rođendan i sve najbolje...koji je to?
17-ti, ostario sam skroz, slabo vidim, slabo čujem, kosti me bole, zaboravljam...
17-ti, ostario sam skroz, slabo vidim, slabo čujem, kosti me bole, zaboravljam...
a ja mislio da si ti stariji od mene...svašt...kad ono ja 6 dana stariji..jbt osjećam se staro
a ja mislio da si ti stariji od mene...svašt...kad ono ja 6 dana stariji..jbt osjećam se staro
znam kako ti je, i zaboravio sam napisati da slinim (ali samo za zgodnim djevojkama), baš sam kao starac
znam kako ti je, i zaboravio sam napisati da slinim (ali samo za zgodnim djevojkama), baš sam kao starac
a tko ne 
a tko ne 
nego, imaš taj heavy metal avatar, jel slušaš ti to?