Ja nemam...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja nemam...
I bolje sto nemas
jer je bolje nemat nego imat
Jel postoji nacin da se nekako promjeni stick iz fat32 u ntsc ili koji vec? Znam da je pomalo blesavo pitanje al sta cu.
Jel postoji nacin da se nekako promjeni stick iz fat32 u ntsc ili koji vec? Znam da je pomalo blesavo pitanje al sta cu.
Desni klik na stick u my computeru,odaberi format i odaberi ntfs kao datotečni sustav
Naravno, koristi ovo...................
I nebudi nepismen kaze se NTFS
...................
http://download.cnet.com/HP-USB-Disk-Storage-Format-Tool/3000-2094_4-10974082.html
Fala narode, mozda ce zatrebat uskoro.
Bok svim birtašima, joj kakve svinjarije ovi delaju u saboru na HTV 2 samo se svađaju bezveze a korist nula bodova nek fino idu u T.P.M.

Bok svim birtašima, joj kakve svinjarije ovi delaju u saboru na HTV 2 samo se svađaju bezveze a korist nula bodova nek fino idu u T.P.M.

pozdrav i tebi, ma budale tamo, stvarno nikad nista koristi od njih
nemoj da mi netko žir dira
odoh, moram na vokalnu probu, i na nogos u pauzi :D, sad pravim lopticu od papira, jel mi moze neko rec, dat savjet da bude laksa? Da manje papir zguzvam ili? Da a manje stisne?
odoh, moram na vokalnu probu, i na nogos u pauzi :D, sad pravim lopticu od papira, jel mi moze neko rec, dat savjet da bude laksa? Da manje papir zguzvam ili? Da a manje stisne?
koristi tanji papir :D
koristi tanji papir :D
ma reko mi stari taman da koristim novinski jer je veca stranica i tanji je od print papira, i sad je laksa loptica, bas to mi je i trebalo
Pooooooooooooozdraaaaaav.........
Ipod ♥
pomagajte informatičari
http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-softverske-teme/tehnika-kliznog-zareza/73853.aspx
krešooooooo hebo te ker... klko te nisam čito

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
Jedan, dva, tri, sad dobro došli Birc foruma, današnji menu Birca je: kapučino, kava, coca cola, razni kolaći, i zgodne plešacice. E sad na bircu trenutno svira pjesma "Jel me netko tražio" Ovo je emisija Hrvatski Birc BUG studio..... 
Hahahahahahahahahah,
Kad smo vec kod žireva, jer znas mozda koji kolac ili slastice koje se rade od njih.

Jedan, dva, tri, sad dobro došli Birc foruma, današnji menu Birca je: kapučino, kava, coca cola, razni kolaći, i zgodne plešacice. E sad na bircu trenutno svira pjesma "Jel me netko tražio" Ovo je emisija Hrvatski Birc BUG studio..... 
Hahahahahahahahahah,
kolači???
Kad smo vec kod žireva, jer znas mozda koji kolac ili slastice koje se rade od njih.

svakakvi..ali ja kao zamjenu kad mi njih pofali koristim bademe,lješnjake ili orahe 
Večer svima 
kolači???
Ima čupavci, napolitanke, slani štapići, čips itd.... Biraj koji voliš.
Večer svima 
Večer tebi, baš si dobrodošao, aj pleši sa plešacicom. Da vidim koliko si dobar plesač! 
ja sam mislio da ću dobiti hrpu odgovora te sam se sramio uopće pitati na forumu pošto sam smatrao da je ovo neka zahebancija te da svi to znaju
čini se da nije tako,još nisam dobio odgovor 
kolači???
Ima čupavci, napolitanke, slani štapići, čips itd.... Biraj koji voliš.
sve????ako može
...heh...vidim da do utorka, ako me pamćenje ne vara, ne mogu računati na nikakvo ozbiljno piće...
sve????ako može
Ma može.