Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 12.311.501
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
18 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
dragec0 kaže...
Ja ti imam hyundai MB D130,sony ericsson w890i,sony ericsson k800i i nokiu 3210..

Ja nemam...

Nulla e reale, tutto e lecito. Requiescat in pace
16 godina
neaktivan
lzgr kaže...
dragec0 kaže...
Ja ti imam hyundai MB D130,sony ericsson w890i,sony ericsson k800i i nokiu 3210..

Ja nemam...

I bolje sto nemasBelji sejer je bolje nemat nego imatNamigiva

16 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Jel postoji nacin da se nekako promjeni stick iz fat32 u ntsc ili koji vec? Znam da je pomalo blesavo pitanje al sta cu.

These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase
18 godina
neaktivan
XYomegaYX kaže...

Jel postoji nacin da se nekako promjeni stick iz fat32 u ntsc ili koji vec? Znam da je pomalo blesavo pitanje al sta cu.

Desni klik na stick u my computeru,odaberi format i odaberi ntfs kao datotečni sustav

Nulla e reale, tutto e lecito. Requiescat in pace
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 18:55 (lzgr).
16 godina
neaktivan
XYomegaYX kaže...

Naravno, koristi ovo...................

I nebudi nepismen kaze se NTFSNamigiva...................

http://download.cnet.com/HP-USB-Disk-Storage-Format-Tool/3000-2094_4-10974082.html

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
17 godina
neaktivan
Reformatiras... desni klik na njega i format. Ali kopiraj podatke prije toga
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
16 godina

Fala narode, mozda ce zatrebat uskoro.

These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase
15 godina
neaktivan

...

"Čovjek postaje najbliži sebi kada postigne onakvu ozbiljnost koju ima dijete dok se igra." (Heraklit)
18 godina

Bok svim birtašima, joj kakve svinjarije ovi delaju u saboru na HTV 2 samo se svađaju bezveze a korist nula bodova nek fino idu u T.P.M.NevinašceSmijeh

17 godina
rambox kaže...

Bok svim birtašima, joj kakve svinjarije ovi delaju u saboru na HTV 2 samo se svađaju bezveze a korist nula bodova nek fino idu u T.P.M.NevinašceSmijeh

pozdrav i tebi, ma budale tamo, stvarno nikad nista koristi od njih

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
neaktivan

nemoj da mi netko žir diraSmijeh

"Čovjek postaje najbliži sebi kada postigne onakvu ozbiljnost koju ima dijete dok se igra." (Heraklit)
16 godina

odoh, moram na vokalnu probu, i na nogos u pauzi :D, sad pravim lopticu od papira, jel mi moze neko rec, dat savjet da bude laksa? Da manje papir zguzvam ili? Da a manje stisne?

17 godina
XYomegaYX kaže...

odoh, moram na vokalnu probu, i na nogos u pauzi :D, sad pravim lopticu od papira, jel mi moze neko rec, dat savjet da bude laksa? Da manje papir zguzvam ili? Da a manje stisne?

koristi tanji papir :D

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
mind_challenge kaže...
XYomegaYX kaže...

koristi tanji papir :D

ma reko mi stari taman da koristim novinski jer je veca stranica i tanji je od print papira, i sad je laksa loptica, bas to mi je i trebalo

16 godina
protjeran

Pooooooooooooozdraaaaaav.........

Ipod ♥

Udri brigu na veselje...
16 godina
neaktivan
16 godina
Krešo91 kaže...

krešooooooo hebo te ker... klko te nisam čito Smijeh Cool

My life DRIFT' S around cars !! Bunker su napravili pametni ljudi koji su znali da unutra ide puuno mjuze... ako nije GTI onda nije golf
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 19:57 (Genoxxx).
17 godina
neaktivan
Jbt. Patch.. kakav sad klizni zarez?
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
17 godina
neaktivan

Jedan, dva, tri, sad dobro došli Birc foruma, današnji menu Birca je: kapučino, kava, coca cola, razni kolaći, i zgodne plešacice. E sad na bircu trenutno svira pjesma "Jel me netko tražio" Ovo je emisija Hrvatski Birc BUG studio..... CoolSmijeh Hahahahahahahahahah,

Nenad, PC sam svoj majstor.
18 godina
whisper2311 kaže...

Kad smo vec kod žireva, jer znas mozda koji kolac ili slastice koje se rade od njih.NevinašceSmijeh

15 godina
neaktivan
Nello kaže...

Jedan, dva, tri, sad dobro došli Birc foruma, današnji menu Birca je: kapučino, kava, coca cola, razni kolaći, i zgodne plešacice. E sad na bircu trenutno svira pjesma "Jel me netko tražio" Ovo je emisija Hrvatski Birc BUG studio..... CoolSmijeh Hahahahahahahahahah,

kolači???

16 godina
protjeran

Šef mi dao TD  Cool

Udri brigu na veselje...
15 godina
neaktivan
rambox kaže...
whisper2311 kaže...

Kad smo vec kod žireva, jer znas mozda koji kolac ili slastice koje se rade od njih.NevinašceSmijeh

svakakvi..ali ja kao zamjenu kad mi njih pofali koristim bademe,lješnjake ili orahe Belji se

16 godina
neaktivan

Večer svima  Cool

I see dead people
17 godina
neaktivan
whisper2311 kaže...

kolači???

Ima čupavci, napolitanke, slani štapići, čips itd.... Biraj koji voliš.Nevinašce

17 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Večer svima Cool

Večer tebi, baš si dobrodošao, aj pleši sa plešacicom. Da vidim koliko si dobar plesač! Cool

16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Jbt. Patch.. kakav sad klizni zarez?

ja sam mislio da ću dobiti hrpu odgovora te sam se sramio uopće pitati na forumu pošto sam smatrao da je ovo neka zahebancija te da svi to znaju 

čini se da nije tako,još nisam dobio odgovor Mršti se

15 godina
neaktivan
Nello kaže...
whisper2311 kaže...

kolači???

Ima čupavci, napolitanke, slani štapići, čips itd.... Biraj koji voliš.Nevinašce

sve????ako može

17 godina
neaktivan
Vesela slastičarna (06h - 22h)

...heh...vidim da do utorka, ako me pamćenje ne vara, ne mogu računati na nikakvo ozbiljno piće...Mršti se

...kaos...
17 godina
neaktivan
whisper2311 kaže...

sve????ako može

Ma može.Smijeh

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice