Daniman, otišle one ploče za 100 kuna......
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sunce ti hebem kolkog sam pauka ulovil... :-O
ss or it didn't happen :D
ma necu ga slikat, moram ga blicnut, a necu ga zastrasivat
Svrgnut si sa trona. Upravo sam se čuo sa micromanom, kupio je već ASUS Rampage III Extreme, Intel i7 980XX, i još će mu doći (pazi sad) 2x GTX 480 SLI, sve ot na HX1KW napajanje.
Nikada nisam niti bio na tronu. Fino za micromana, lijep hardver, i ja bi jedan 980x pa da opalim ray tracing na njega
, ili barem 950, hebeš AMD-ove gaming CPU-e, jel da
... Ili da se ovi software developeri malo trgnu pa da mi naprave render za GS koji će fino moju grafu opteretiti, sjedi mi bezveze 480 SP-ova 
Nikada nisam niti bio na tronu.
Kako ne? Uniigine Heaven, i ostali Benchmarki. Potukao si ekipu
Mlatni ga novinama...
Svi glume odrasle i starije na kraju ispadaju kao da idu 2 razred...
Nisam ga ulovil da ga sad ubijem.
A kakve to ima veze sa mojom izjavom ?
Krešo, a koje namirnice mogu koliko?
Npr. meso, kumpiri, riba...da ne nabrajam dalje...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
Jel stigel paket ?
Hebeš to... Nije mi od neke velike važnosti, logično je očekivati da će s vremeno moj high-end hardver postajati sve slabiji... Još uvijek imam bolji score od njega sa jednom HD4870 (i to sa bivšom shebanom referentnom Sapphire 4870 vs. micromanove 4870XXX, koja ima bolje komponente na sebi) u Tropicsu
.... No mogao bi se sjetiti updatati teme... 
Mlatni ga novinama...
Svi glume odrasle i starije na kraju ispadaju kao da idu 2 razred...
Nisam ga ulovil da ga sad ubijem.
A kakve to ima veze sa mojom izjavom ?
Zato sam i stavio par redova ispod kako nebi bilo da je sa tobom povezano :)
Sve sam smjestio u isti citat :D
Jel stigel paket ?
Meni nije......valjda će sutra
Jel stigel paket ?
Tako je bilo meni stobom...
Bude sutra, ma bude sutra, pa bude sutra nakraju stigo nakon 7 dana :DD
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
S moje strane, ti ces jos pricekat jedno vrijeme :)
@Sef-e, onda ce sutra/preksutra, mislim da sam obicnom postom poslal.
Jel stigel paket ?
Tako je bilo meni stobom...
Bude sutra, ma bude sutra, pa bude sutra nakraju stigo nakon 7 dana :DD
A čuj ovi laseri ipak stižu iz inozemstva 
Ne nego 9600GT (tako ja njoj od milja), inače pravi Termiji su samo oni bazirani na GF100 čipu, dok ostatak GF1xx serije + termiji (GF100 jel) se zovu Fermi 
Inače najveća temperatura koju sam postigao sa grafičkom je 120C. Maknuo sam cooler i ostavio samo heatsink na Gainward HD4870. Pokrenuo sam trackmaniju i umalo skurio grafu (hebiga krivo sam procjenio mogućnosti pasivnog hladnjaka na TDP RV770 čipa). Pitam se što bi bilo da sam roknuo Furmark... Vjerojatno ne bi radila više 
Svrgnut si sa trona. Upravo sam se čuo sa micromanom, kupio je već ASUS Rampage III Extreme, Intel i7 980XX, i još će mu doći (pazi sad) 2x GTX 480 SLI, sve ot na HX1KW napajanje.
To je...hmm.... previše para!
Treba imat neku pristojnu koficu ko ja,ne se sad tu trgat za svaki novi hardver!
ljudi ajde mi napravite uslugu pa prokomentirajte ovog rappya tamo...
Iz opisa zenskinog vidi se da joj je ili otisao MBR sektor ili je jedan od win fileova (vaznijih, mozda i boot proces) na bad sectoru... a on joj hoce... (pazite sada) flashati bios...
Samo ne znam kako bi to on napravio... pravljenjem mikrospojnika?
Hebeš to... Nije mi od neke velike važnosti, logično je očekivati da će s vremeno moj high-end hardver postajati sve slabiji... Još uvijek imam bolji score od njega sa jednom HD4870 (i to sa bivšom shebanom referentnom Sapphire 4870 vs. micromanove 4870XXX, koja ima bolje komponente na sebi) u Tropicsu
.... No mogao bi se sjetiti updatati teme... 
Zato i ne treba potrošit neke masne pare na komp. Par mjeseci (dobro 2god) i eto - imaš staru konfu! Gle ja imam svoju 1.5 god. i već je vrijeme za nadogradnju. Novi cooler,nova grafa (GTX 460),novo kućište.Možda novo napajanje. Ide tehnika naprijed,ali prebrzo.
Treba imat neku pristojnu koficu ko ja,ne se sad tu trgat za svaki novi hardver!
Ovisi čime se baviš za tvoje potrebe, tvoja je očito i više nego dovoljna kada tako govoriš, mene ne bi zadovoljila definitivno...
Ovisi čime se baviš za tvoje potrebe, tvoja je očito i više nego dovoljna kada tako govoriš, mene ne bi zadovoljila definitivno...
Smijem znati koje su tvoje potrebe? Ja igram sve igre na nekom pristojnom FPS-u,na najvišim postavkama (dobro ne krajsis),foldam... Jedino radi čega bih kupio novi hardver je da se mogu hvaliti sa njim.
Može par slika tvog kompa?
pozdrav kolege, evo ja požutio kao dam hepatitis imam :D
Kakvim se poslom bavis ? Ili je to za hobi...
pozdrav kolege, evo ja požutio kao dam hepatitis imam :D
Upucaj se pa će ti proći. 
Zato i ne treba potrošit neke masne pare na komp. Par mjeseci (dobro 2god) i eto - imaš staru konfu! Gle ja imam svoju 1.5 god. i već je vrijeme za nadogradnju. Novi cooler,nova grafa (GTX 460),novo kućište.Možda novo napajanje. Ide tehnika naprijed,ali prebrzo.
Ja bi volio prodati moju ploču, CPU, RAM i cooler (u kompletu) i kupiti neku Core i7 socket 1366 ploču i za početak 6GB RAM-a. Problem je samo u tome što imam originalne Windowse 7 retail pa ne znam kako će proći aktivacija nakon promjene ploče 
Pa sad ako mu posao nije skidanje svjetskog rekorda u foldanje neznam drugi posao...
Da hobi (3D i obrada fotografija, dosta snage CPU-a je potrebno), poslovni komp me zadovoljava i više nego dovoljno 
Ja bi volio prodati moju ploču, CPU, RAM i cooler (u kompletu) i kupiti neku Core i7 socket 1366 ploču i za početak 6GB RAM-a. Problem je samo u tome što imam originalne Windowse 7 retail pa ne znam kako će proći aktivacija nakon promjene ploče 
E da,i ja sam o tome razmišljao da prodam ove komponente i kupim nove. 775 ide u penziju. Bolje ti je da pričekaš malo uskoro bi trebali izaći novi socketi pa kupi matičnu i proc za njih.
Da hobi (3D i obrada fotografija, dosta snage CPU-a je potrebno), poslovni komp me zadovoljava i više nego dovoljno 
Je, lepo je to kad se moze izdvojit tolko para za hobi komp... I ja bi napravil neki je.beni server da imam para... :/
Smijem znati koje su tvoje potrebe? Ja igram sve igre na nekom pristojnom FPS-u,na najvišim postavkama (dobro ne krajsis),foldam... Jedino radi čega bih kupio novi hardver je da se mogu hvaliti sa njim.
Može par slika tvog kompa?
3D i obrada fotografije... Na 93., 105., 126.l stranici u "slike vašeg hardvera" ima slika
Ja koristima 2 godine ovu konfu za 3D :)
U ćem radiš? Ako trebaš pomoć u maxu pitaj :)
Kakva je to obrada slika? Na mojoj to ide sasvim fino. Imaš org. Photoshop? (ako ga imaš)
Je, lepo je to kad se moze izdvojit tolko para za hobi komp... I ja bi napravil neki je.beni server da imam para... :/
Eh da imam toliko para i ja bi si kupio takav komp. Nego Oly ako nije osobno pitanje,otkud ti toliko para?