....not!
Hambrle, imas tamo repozitorij, kako li se vec zove, u njemu nađi wine i skini...
Večer Šefe, jutros sam popravio disek sklopku, par dana zeznuo kod utor lnb2. Tvornički loše lemljen pa ja zalemio sve dobro. Poslije idem vidjet jel ok.
Večer Šefe, jutros sam popravio disek sklopku, par dana zeznuo kod utor lnb2. Tvornički loše lemljen pa ja zalemio sve dobro. Poslije idem vidjet jel ok.
krematorij... 
gdje se tačno nalazi taj repozitorij?
ma odi kada stisnes start pronadi upravitelj programa ili tako nesto, i medu tim aplikacijama nadi Wine i instaliraj
o hvala!
Sunce ti hebem kolkog sam pauka ulovil... :-O
ss or it didn't happen :D
ja imam fobiju od tih kukaca 
dobro veće jebaći došo napokon iz škole...ustvari danas pola sata ranije..hh
ja imam fobiju od tih kukaca 
picko 
Đesi Oly!
Nego jel ti imaš neonke u kompu? Pitam jer na njima piše "Ne izlagati toplini". 
Malo šale na račun Fermija. nemoj se uvrijediti.
Nego ljudovi kako je?
Nemam ih, ali Termi bi ih sigurno zahebo
, a i mali Termi također 
Kapitalci jel 
BTW jeli znaš kad nam dolaze laseri?
Mlatni ga novinama...
Svi glume odrasle i starije na kraju ispadaju kao da idu 2 razred...
Mlatni ga novinama...
Svi glume odrasle i starije na kraju ispadaju kao da idu 2 razred...
ja ne glumim...ja idem u 3 
Kapitalci jel 
krešo, si ti nešt ljut na mene?
Đesi Oly!
Nego ljudovi kako je?
, a i mali Termi također 
Mali Termi? GTX 460?
Nego imati ćeš manji račun za plin/struju/drva jer ćeš se moći grijati na komp. 
Ja sam se grijao na pasivnu grafičku. Overclockirao sam je pa se grijala ko luda. 80 u loadu.
Đesi Oly!
Nego ljudovi kako je?
, a i mali Termi također 
Mali Termi? GTX 460?
ja već sada grijem svoju sobu s ovom mojom, uz f@h naravno
Đesi Oly!
Nego ljudovi kako je?
, a i mali Termi također 
Mali Termi? GTX 460?
ja već sada grijem svoju sobu s ovom mojom, uz f@h naravno
Ma i moja je dosta topla,69 u loadu. Pod load mislim AC2. Zamisli folding!
Ma i moja je dosta topla,69 u loadu.
moja je trenutno oko 70 isto prilikom foldanja, meni sasvim dovoljno :D
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
Ja ću pitat matu da mi čarape clocka...
Kapitalci jel 
Ne...zašt pitaš?
Ako misliš ovo nepričanje s tobom ili s ikim....gledam Dragon Ball Z online
Kapitalci jel 
Ne...zašt pitaš?
Ako misliš ovo nepričanje s tobom ili s ikim....gledam Dragon Ball Z online
aha ok
Što mislite o ovim ventovima? Koji je najbolji za moje kučište?
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-razni-ventovi/71861.aspx?page=0&jumpto=1346490&sort=asc&view=flat
Zavrti OCCT da vidiš jel stabilan! :D
Ja ću pitat matu da mi čarape clocka...
Mato se grije na auspuh svog zetora...
Uskoro će sigurno biti F@H za mobove s obzirom koliko su dogurali. 1 GHz.
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-razni-ventovi/71861.aspx?page=0&jumpto=1346490&sort=asc&view=flat
Neam pojma.....lik je tu 2 godine....raspitaj se tamo u weky-jevoj temi za BUG trgovce
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
Mali Termi? GTX 460?
Ja sam se grijao na pasivnu grafičku. Overclockirao sam je pa se grijala ko luda. 80 u loadu.
Ne nego 9600GT (tako ja njoj od milja), inače pravi Termiji su samo oni bazirani na GF100 čipu, dok ostatak GF1xx serije + termiji (GF100 jel) se zovu Fermi 
Inače najveća temperatura koju sam postigao sa grafičkom je 120C. Maknuo sam cooler i ostavio samo heatsink na Gainward HD4870. Pokrenuo sam trackmaniju i umalo skurio grafu (hebiga krivo sam procjenio mogućnosti pasivnog hladnjaka na TDP RV770 čipa). Pitam se što bi bilo da sam roknuo Furmark... Vjerojatno ne bi radila više 
Idem ja, umoram sam....
Aj laku noć i budite dobri i lijepo se provedite. Noć!
Neam pojma.....lik je tu 2 godine....raspitaj se tamo u weky-jevoj temi za BUG trgovce
O bože krešo, govorim o ventovima a ne o korisniku... :D
Ne nego 9600GT (tako ja njoj od milja), inače pravi Termiji su samo oni bazirani na GF100 čipu, dok ostatak GF1xx serije + termiji (GF100 jel) se zovu Fermi 
Inače najveća temperatura koju sam postigao sa grafičkom je 120C. Maknuo sam cooler i ostavio samo heatsink na Gainward HD4870. Pokrenuo sam trackmaniju i umalo skurio grafu (hebiga krivo sam procjenio mogućnosti pasivnog hladnjaka na TDP RV770 čipa). Pitam se što bi bilo da sam roknuo Furmark... Vjerojatno ne bi radila više 
Svrgnut si sa trona. Upravo sam se čuo sa micromanom, kupio je već ASUS Rampage III Extreme, Intel i7 980XX, i još će mu doći (pazi sad) 2x GTX 480 SLI, sve ot na HX1KW napajanje.
Ako staviš u neku zdjelu, zamotaš sa plastičnom folijom i staviš u frižider.....može nekih 4-5 dana do 1-2 tjedna...ovisno o vrsti namirnice