[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
Well get Skyfire and spit that 40 MB piece shit outta your mother fuckin' phone...nigga :D
Pozdrav...
Šta se radi?
Sretan Dan neovisnosti... 
Dobro vam jutro Petrovic Petre,
Dobro jutro, sta ste nocas snili?
dobro jutro jebači ...vratio sam original avatar
dobro jutro
(zijev)
Jutro !
I danas se kod mene nastavlja u veselom ritmu...
Jutro
Ja od sedam na nogama. S posla
Ako niš dobro sam spavao sinoć ne ko neki dan u 3 ujutro benchao novu grafu jer nis mogo spavati
Upravo se vodi rasprava u temi grafičke kartice serije 6xxx između micromana i mene koja će biti isplativija serija ova sad 5000
ili nadolazeća kraj ovoga mjeseca 6000?
jutar..
Jutar.
Ti isusa gaBo jucer sam cistio komp, slagao cable menađment, LED sve lijepio na molex, sve ocistio, 3-4 sata se mucio s tim. I danas upalim ja komp kad ono nece, prikaze se boot screen i ono memory testing i tak stoji i nista se vise ne desava, ja porobao jos par puta nista, idem dolje na komp da vas pitam kad tamo ne radi internet, onda sam bio lud vec zatim sam morao, komponentu po komponentu vaditi van i sprobavati, sve konektore prodrmao, morao sam sve LEDice trgati dolje i sve i onda sam nakraju probao zvaditi baterijicu i proradilo je....ali hebemu misa sad opet sve kable i LEDide stavljati, jaaaaaaaaaaaaaaj :(
Ljudi sto se sve dogodi nakon sto izvadis bateriju iz maticne osim sto se restarta sat?
Jutar.
Ti isusa gaBo jucer sam cistio komp, slagao cable menađment, LED sve lijepio na molex, sve ocistio, 3-4 sata se mucio s tim. I danas upalim ja komp kad ono nece, prikaze se boot screen i ono memory testing i tak stoji i nista se vise ne desava, ja porobao jos par puta nista, idem dolje na komp da vas pitam kad tamo ne radi internet, onda sam bio lud vec zatim sam morao, komponentu po komponentu vaditi van i sprobavati, sve konektore prodrmao, morao sam sve LEDice trgati dolje i sve i onda sam nakraju probao zvaditi baterijicu i proradilo je....ali hebemu misa sad opet sve kable i LEDide stavljati, jaaaaaaaaaaaaaaj :(

Ljudi sto se sve dogodi nakon sto izvadis bateriju iz maticne osim sto se restarta sat?
restata se i bios
Bolje rečeno resetiraš BIOS postavke na defaultne
CMOS reset
Clockaš ha?
Bolje rečeno resetiraš BIOS postavke na defaultne
CMOS reset
Clockaš ha?
a bemti stvarno, ve pak moram proc hebati.
Clockaš ha?
ne nego je zahvaljujući cable managmentu i ostalim glupostima izazvao pc da mu nešto ne valja kako je on rekao
Mali Domba je lud skroz. Nekuzi ništ, gore od Mate!
Mali Domba je lud skroz. Nekuzi ništ, gore od Mate!
Jutro :D Ma di je Domba :D
Evo sad sam se čuo sa njima.
Umro sam od smjeha, ništa nekuzi! Mos ga zezat do ponoci nece skontat.
Evo sad sam se čuo sa njima.
Umro sam od smjeha, ništa nekuzi! Mos ga zezat do ponoci nece skontat.
a jadan :D a ček to si ga na fejsu ili di :D
Ma na xfireu :D
Pozdrav! Što vi tu radite? Tek sam sada primjetio temu, vidio sam ju prije ali mi se nije dalo klikati, mislio sam nešto ono sa cugama i pjesmama 
EDIT: Što znače ti prsti?
Jutro!
Pozdrav! Što vi tu radite? Tek sam sada primjetio temu, vidio sam ju prije ali mi se nije dalo klikati, mislio sam nešto ono sa cugama i pjesmama 
prsti znace slažem se i ne slažem se....ali monogo ljudi to ne kuzi i uvrijede se dok im stisnes ne slazem se....ugl ljudi to shvaca pametan si, glup si.
bump
prsti znace slažem se i ne slažem se....ali monogo ljudi to ne kuzi i uvrijede se dok im stisnes ne slazem se....ugl ljudi to shvaca pametan si, glup si.
i onda nekad ovako možeš ubost TD, za ekipu...
al smo kod provjerenih ljudi 
Evo kliknio sam svima. Pa besplatno je 
Jeste gledali Američku Pitu 4 jučer?
dali se isplati mijenjati g9 za razer imperatora?