Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.412.975
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Nello kaže...
Krešo91 kaže...

Opaaaaa.....kolki klip Iznenađen....to nešt vel'ko Cool....a traktor je zakon, heheh taki mali bi i ja sebi kupio...i onda zvao Matu da ga overklokira Nevinašce

Kora kaže...

Radiš na Dan Nevinozavisnosti?! Kako te nije stid! Namigiva

Čuj kad se treba radit, ne pita se koji je praznik....odeš obavit pos'o i dođeš kući i onda derneš Cool

Slažem se. Imam plug, drljaču na dizanje i puštanje jer sam ja izradio okvir, kosu, kola, prikolica i okretač sijena. Traktor Tomo Vinković, TV-420 godina proizvodnje 1983. I dan danas sve živo snjim radim.... Svake godine redovno na tehnički pregled. Smijeh

kukuruz ne zna kad je dan čega-god-već

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
15 godina
Ivan 992 kaže...

Moj stroj u akciji samo sto je kod mene thomosov motor...............

uuuu malo je zagrezno

15 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Nello jel imas koji lcd 20inch pa nadalje za prodat?

15 godina
neaktivan

Kreso jesi nasao kakvu tetu za vikendCool?

16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Onda po ovome  ima nekih 18 konja Cool

ZA "osobne" potrebe dost...vozi Smijeh

Točno, 18 ks.  Ima i moj susjed isto vozi ko moj. Žuti. Može orat na brijegu dok veči teže orat. I bio šumu hrpe drva s lancima vuka po brijegu i slago na hrpi. Ima kola na sklopivi, Mala i velika.  Mala je obična koji se stavlja za kukuruze, voz okovine, a veča za ručno ubacanje sijena i otave u kola i isto bale na pet katova bala. Smijeh

Nenad
16 godina
neaktivan
dragec0 kaže...

Trenutno nemam Lcd-a za prodaju, al imam samo crt otprilike 15 inča. moram izmjerit.Smijeh

Nenad
15 godina
neaktivan
dragec0 kaže...
Zurka-fy kaže...

Bok...a ja sam se danas vozila na motoru i surfala po netu.

U ovome to ti je moja pila nema staNamigiva

a ovo je moj stroj :

ovaj je skinut s interneta al to je to liberty 150kubika ovaj je skinut s interneta al to je to liberty 150kubika
15 godina
neaktivan
Nello kaže...
dragec0 kaže...

Trenutno nemam Lcd-a za prodaju, al imam samo crt otprilike 15 inča. moram izmjerit.Smijeh

Koliko bih prodao trascend 2gb jel to ddr2 jer trazio sam od 800mhz a tesko ih je naci a i ja imam istu plocicu kao ta a nezelim stavljati razlicite marke zelim iste

15 godina
neaktivan
Zurka-fy kaže...
dragec0 kaže...
Zurka-fy kaže...

Bok...a ja sam se danas vozila na motoru i surfala po netu.

U ovome to ti je moja pila nema staNamigiva

a ovo je moj stroj :

Ma moze i u tome meni je svejedno bar cemo se stisnutBelji se

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 17:02 (dragec0).
15 godina
dragec0 kaže...

17 godina
neaktivan
Nello kaže...Namigiva

Evo me. došao s berbe. POstam sliku kukuruza i moj traktor, HeheOsmijeh Eto slikano s moba. Samsung sgh-e250.

Takav traktor ima moj did... Stroj ipo...CoolA ujak je nogu zamalo na njemu izgubio...

Ivan 992 kaže...

Moj stroj u akciji samo sto je kod mene thomosov motor...............

Taki mi imamo.... dugo se nije palio...Mršti se

Kod nas se to zove "freza"Smijeh

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Work less, relax more
16 godina
neaktivan
Zurka-fy kaže...

a ovo je moj stroj :

Hehe nekoć sam ja vozio moto Emz 150 ts. Vozio punih 10god. Treba mu nove mašine.

Krešo, imam pitanje, ja imam usb stick od vipa, ako se uzmem USB produžni kabel duljine od 5 metar i spojim da budem 10m dal če raditi na toj usb stick iako nebu izgubil snage i signala od vipa?

U mojoj sobi je jak signal a u hodnik slab. Zato mislim kada u sobi hladno a u hodnik toplije.

Nenad
17 godina
neaktivan
emzejac majka :D
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
neaktivan

Evo jedem kolače.....osiječke kocke....taman kupio u trgovini i kako bi Igor (EP) rek'o žderem Cool

Good moaning!...Will you please stop bonging the bill...I will go out the bock pissage................IN GAME: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 17:11 (Krešo91).
15 godina
neaktivan
Zeppelin kaže...
dragec0 kaže...

Jeli to trebal znacit ovo ili drugo tj taj pas?

16 godina
neaktivan
dragec0 kaže...

Koliko bih prodao trascend 2gb jel to ddr2 jer trazio sam od 800mhz a tesko ih je naci a i ja imam istu plocicu kao ta a nezelim stavljati razlicite marke zelim iste

Prilično skupo al u procjeni oko 200-300kn  Takve imam u kompu i odličan je. To sam od Pc eksperta dobio na dar. Pogledal sam na njuškalu i našel sam Link:http://www.njuskalo.hr/ram-memorija/ram-transcend-ddr2-800mhz-1gb-jetram-oglas-796898

Nenad
15 godina
dragec0 kaže...

el mu vidiš izraz lica??? 

16 godina
neaktivan
Nello kaže...
Zurka-fy kaže...

a ovo je moj stroj :

Hehe nekoć sam ja vozio moto Emz 150 ts. Vozio punih 10god. Treba mu nove mašine.

Krešo, imam pitanje, ja imam usb stick od vipa, ako se uzmem USB produžni kabel duljine od 5 metar i spojim da budem 10m dal če raditi na toj usb stick iako nebu izgubil snage i signala od vipa?

U mojoj sobi je jak signal a u hodnik slab. Zato mislim kada u sobi hladno a u hodnik toplije.

Produžni USB kabel ti radi isto kao produžni strujni kabel...dakle nema gubitka u kvaliteti signala...možeš uzet i od 100 m kabla i nema gubitka signala Smijeh....kabel samo služi za prijenos energije bez gubitka u kvaliteti Namigiva

Good moaning!...Will you please stop bonging the bill...I will go out the bock pissage................IN GAME: IWEK91
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Produžni USB kabel ti radi isto kao produžni strujni kabel...dakle nema gubitka u kvaliteti signala...možeš uzet i od 100 m kabla i nema gubitka signala Smijeh....kabel samo služi za prijenos energije bez gubitka u kvaliteti Namigiva

Ok, trenutno taj USB kabel ima od 5 metara na prodaju a taj ima muški-ženski. U trgovini koštaju 22kn. Kupim još jedan pa onda oba spojim i dobim 10m i tako da komp premjestim u hodnik a Usb stick u sobi na istom mjestu.Tako da usb stick uštekam 10m kabel u hodnik i to spojim komp i  to ok. Znači miram sam.Smijeh

Nenad
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 17:20 (Nello).
15 godina
neaktivan
Nello kaže...
dragec0 kaže...

Prilično skupo al u procjeni oko 200-300kn  Takve imam u kompu i odličan je. To sam od Pc eksperta dobio na dar. Pogledal sam na njuškalu i našel sam Link:http://www.njuskalo.hr/ram-memorija/ram-transcend-ddr2-800mhz-1gb-jetram-oglas-796898

a covjece sto sam dobro prosao ovaj moj je placen 200kn od kolege riknuo komp i kupio rame a to na njuskalu mi je preskupo rade cu neku drugu marku onda kupit ima 2gb od 170kn do 200kn prodaje tu u os jedan lik sto se bavi kompjuterima

15 godina
neaktivan
Zeppelin kaže...
dragec0 kaže...

el mu vidiš izraz lica??? 

Pa dobro malo se nabacujem a sta da se radiCool

16 godina
neaktivan
Nello kaže...
Krešo91 kaže...

Ok, trenutno taj USB kabel ima od 5 metara na prodaju a taj ima muški-ženski. U trgovini koštaju 22kn. Kupim još jedan pa onda oba spojim i dobim 10m i tako da komp premjestim u hodnik a Usb stick u sobi na istom mjestu.Tako da usb stick uštekam 10m kabel u hodnik i to spojim komp i  to ok. Znači miram sam.Smijeh

Samo ako oćeš uzmi izolir trake i oblijepi na spoju između kablova da se nebi slučajno iskopčali...dakle ovako ===||===  Namigiva

16 godina
neaktivan
dragec0 kaže...

a covjece sto sam dobro prosao ovaj moj je placen 200kn od kolege riknuo komp i kupio rame a to na njuskalu mi je preskupo rade cu neku drugu marku onda kupit ima 2gb od 170kn do 200kn prodaje tu u os jedan lik sto se bavi kompjuterima

E vidiš kako skupo. Vajda taj Transcend više ne proizvodi. Smiješ uzet neku drugu marku isto od 2gb pa ako nije skupo i kupiš na sigurno.

Bezveze kad puno para traži ali još teže nači kupca pa ko bi htio kupit tako skupo?

Nenad
15 godina
neaktivan
Nello kaže...
dragec0 kaže...

E vidiš kako skupo. Vajda taj Transcend više ne proizvodi. Smiješ uzet neku drugu marku isto od 2gb pa ako nije skupo i kupiš na sigurno.

Bezveze kad puno para traži ali još teže nači kupca pa ko bi htio kupit tako skupo?

Imas ti koji ram od 2gb ddr2 da je 800mhz

17 godina
neaktivan
Nello kaže...
dragec0 kaže...

Konstrukcija rečenica ti je za LOL

Da nisi ti Ekrem Jevrić ?

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
16 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Samo ako oćeš uzmi izolir trake i oblijepi na spoju između kablova da se nebi slučajno iskopčali...dakle ovako ===||===  Namigiva

Znam to jer bit če dobar izolacija od vlage i od slučajnog iskapčanja. Neznam do koliko postoji produžni kabel USB-a. A imam lan kabel a to čuvam kad mi istekne ugovor od vipa pamožda pređem na maxadsl. Tek 1,5 g do isteka ugovora.

Nenad
16 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...

Nisam taj. pogledaj pod moj nadimak Nello pa tam ti je moje ime i prezime.Smijeh

Nenad
15 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...
Nello kaže...
dragec0 kaže...

16 godina
neaktivan
Nello kaže...
Krešo91 kaže...

Znam to jer bit če dobar izolacija od vlage i od slučajnog iskapčanja. Neznam do koliko postoji produžni kabel USB-a. A imam lan kabel a to čuvam kad mi istekne ugovor od vipa pamožda pređem na maxadsl. Tek 1,5 g do isteka ugovora.

Mislim da sam vidio maximalnu dužinu od 25 m....a mislim da ima i od 50 m za taj nisam siguran ali ovaj od 25 sam vidio mislim u mercatoru kod mene u Brodu...koštao je nekih 50-100 kn...ne sjećam se...mislim da je otprilike koštao 70 kn...nisam siguran

16 godina
neaktivan
dragec0 kaže...

I

Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 17:30 (Krešo91).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice