decki koje zvucnike da kupim? do 700kn?
I mora biti u LInksa! tamo cu imati popust....long story
decki koje zvucnike da kupim? do 700kn?
I mora biti u LInksa! tamo cu imati popust....long story
BOOOOK 
o ćemu?? 
nema me baš često na forumu pa zato 
Filip Cd Keyevi says:
ajde plz samo napisi na bircu ovo eplati.com dobio suspenziju zbog "r**lami**nja" i bit ce aktivan na bug forumu od utorka tj u utorak mi istice kazna
Nije zabranjeno napisat da je dobio to zbog REKLAMIRANJA...
ajme, ko će sve peglat...
ajme, ko će sve peglat...
Uzmi sa sobom nekoliko crnaca... 
Nekako cu morat rijesit cigane... Svaki tjedan obavezno se vozikaju, njih jedno 2-3. Ponasanje im je ko u zivotinja u divljini. Policija im nece nista, a da ih idem prebit - ja budem isel u buksu kaj zbog takvih sranjola nije vrijedno. Znam da izvidjaju situaciju koga ce opljackat...
Nekako cu morat rijesit cigane... Svaki tjedan obavezno se vozikaju, njih jedno 2-3. Ponasanje im je ko u zivotinja u divljini. Policija im nece nista, a da ih idem prebit - ja budem isel u buksu kaj zbog takvih sranjola nije vrijedno. Znam da izvidjaju situaciju koga ce opljackat...

Jel pošiljka stiže kako je planirano?

Jel pošiljka stiže kako je planirano?
jep, ovaj put nema odgode
Večer!
Šta ima banditosi
?
Imam jedno pitanje u svezi PS3,pa ako netko zna da mi odgovori.Frend mi ima PS3 i kupio si je externi hard od TB,a ja sam mu na njega snimio par filmova da si pogleda.Problem nastaje što PS3 uopće ne vidi taj hard,a kamoli da šta čita.Inače uredno čita DVDe i BlueRay,a ovo ne.Zna li netko o čemu se radi?
Večer!
Šta ima banditosi
?
Imam jedno pitanje u svezi PS3,pa ako netko zna da mi odgovori.Frend mi ima PS3 i kupio si je externi hard od TB,a ja sam mu na njega snimio par filmova da si pogleda.Problem nastaje što PS3 uopće ne vidi taj hard,a kamoli da šta čita.Inače uredno čita DVDe i BlueRay,a ovo ne.Zna li netko o čemu se radi?
mozda ga muci ntfs, pojma nemam jel ga ps3 podrzava
Jel ko zainteresiran za kupnju Sapphire Radeona HD 5570 ?
pošto?
450 kn.
Večer!
Šta ima banditosi
?
Pa de si ti kaj se dela vec sam mislil da si prešel u inozemstvo.
ma ćini ti se
Imaš pravo... nije pješak prevelik, nego je onaj lik premal... 
ma ćini ti se
Imaš pravo... nije pješak prevelik, nego je onaj lik premal... 
ahahah..da to je..znao sam da je u nećemu caka 
Ma nisam,terapije,pa šljaka uz njih a prek vikenda uvijek nešto.Eto sad sam došao iz berbe,a malo prčkam po kompu pa se slabo i javljam.Čekam zimu kad će bit više vremena z ajavljanje i igranje igrica
...
Ma nisam,terapije,pa šljaka uz njih a prek vikenda uvijek nešto.Eto sad sam došao iz berbe,a malo prčkam po kompu pa se slabo i javljam.Čekam zimu kad će bit više vremena z ajavljanje i igranje igrica
...
Znaci berba jel onda si valjda i nekaj usput pobral tj pozobal grožđa i najel se usput.
Slabo sam zobal,mene su stavili na mljevenje
.Cugao sam pivu po običaju,a žvakao sam nekaj mesa kaj je ostalo od sinoć.Nećaku je bio ročkas-prvi,pa se sinoć jelo i pilo do dugo u noć,a danas su svi bauljali po vinogradu ko medvedi
.Trebao sam ponijeti pušku da im malo gaće napunim
...
pozdrav dečki, još se trijeznim od sinoć
evo gledam listić od kladione koji sam uplatio u petak i stavio sam na dinamo protiv istre 1961 pula, i piše da su igrali 3.10 u 18:00, a nemogu ih nać na supersport stranici. Kolki je bio rezultat ????
Slabo sam zobal,mene su stavili na mljevenje
.Cugao sam pivu po običaju,a žvakao sam nekaj mesa kaj je ostalo od sinoć.Nećaku je bio ročkas-prvi,pa se sinoć jelo i pilo do dugo u noć,a danas su svi bauljali po vinogradu ko medvedi
.Trebao sam ponijeti pušku da im malo gaće napunim
...
Onda je bilo veselo da, em se bere grojzdje pa onda se slavi prvi rođendan usput pa pive i alkohola vesela svaštarija fuckaj ga.

evo gledam listić od kladione koji sam uplatio u petak i stavio sam na dinamo protiv istre 1961 pula, i piše da su igrali 3.10 u 18:00, a nemogu ih nać na supersport stranici. Kolki je bio rezultat ????
Dinamo dobio, zaboravio koliko... 
Dinamo dobio, zaboravio koliko... 
supp, ali zajebo me schalke 04 igrao popušio od 1.FC Nurnberga a ja stavio x2 na schalke

Iz kriznog stožera Mentalistovih diktatora saznao sam da mu crveni traje do 05.11. 
http://www.imdb.com/title/tt1176740/