Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.482.227
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

decki koje zvucnike da kupim? do 700kn?

I mora biti u LInksa! tamo cu imati popust....long story

I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.10.2010 19:31 (xXx lnf3rno xXx).
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Zeppelin kaže...
Mitch kaže...

BOOOOK Smijeh

o ćemu?? {#emotions_dlg.tongue-out}

nema me baš često na forumu pa zato Izlanuo se

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)
17 godina
neaktivan
xXx lnf3rno xXx kaže...

Filip Cd Keyevi says:

ajde plz samo napisi na bircu ovo eplati.com dobio suspenziju zbog "r**lami**nja" i bit ce aktivan na bug forumu od utorka tj u utorak mi istice kazna

Nije zabranjeno napisat da je dobio to zbog REKLAMIRANJA...

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// See the invisible, do the impossible, Row Row Fight the Power!
17 godina

ajme, ko će sve peglat...

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
16 godina
Makić kaže...

ajme, ko će sve peglat...

Uzmi sa sobom nekoliko crnaca... Belji se

BOG I HRVATI /// Pi*ka ti k'o zvučnik!
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.10.2010 19:37 (ivan123).
15 godina
xXx lnf3rno xXx kaže...

decki koje zvucnike da kupim? do 700kn?

I mora biti u LInksa! tamo cu imati popust....long story

OVE 

18 godina

Nekako cu morat rijesit cigane... Svaki tjedan obavezno se vozikaju, njih jedno 2-3. Ponasanje im je ko u zivotinja u divljini. Policija im nece nista, a da ih idem prebit - ja budem isel u buksu kaj zbog takvih sranjola nije vrijedno. Znam da izvidjaju situaciju koga ce opljackat...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Nekako cu morat rijesit cigane... Svaki tjedan obavezno se vozikaju, njih jedno 2-3. Ponasanje im je ko u zivotinja u divljini. Policija im nece nista, a da ih idem prebit - ja budem isel u buksu kaj zbog takvih sranjola nije vrijedno. Znam da izvidjaju situaciju koga ce opljackat...

Iznenađen

Jel pošiljka stiže kako je planirano?

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// See the invisible, do the impossible, Row Row Fight the Power!
18 godina
Šef kaže...
Batista kaže...

Iznenađen

Jel pošiljka stiže kako je planirano?

jep, ovaj put nema odgode

16 godina
neaktivan

Večer!

Šta ima banditosiCool?

Imam jedno pitanje u svezi PS3,pa ako netko zna da mi odgovori.Frend mi ima PS3 i kupio si je externi hard od TB,a ja sam mu na njega snimio par filmova da si pogleda.Problem nastaje što PS3 uopće ne vidi taj hard,a kamoli da šta čita.Inače uredno čita DVDe i BlueRay,a ovo ne.Zna li netko o čemu se radi?

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
16 godina
neaktivan

Eo prilika da vidite kako nastaju figure za sah..............LOLSmijeh..................

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
18 godina
General Zed kaže...

Večer!

Šta ima banditosiCool?

Imam jedno pitanje u svezi PS3,pa ako netko zna da mi odgovori.Frend mi ima PS3 i kupio si je externi hard od TB,a ja sam mu na njega snimio par filmova da si pogleda.Problem nastaje što PS3 uopće ne vidi taj hard,a kamoli da šta čita.Inače uredno čita DVDe i BlueRay,a ovo ne.Zna li netko o čemu se radi?

mozda ga muci ntfs, pojma nemam jel ga ps3 podrzava

16 godina
Ivan 992 kaže...

Eo prilika da vidite kako nastaju figure za sah..............LOLSmijeh..................

Da nije možda malo prevelik taj pješak? Smijeh

17 godina
neaktivan
Ivan 992 kaže...

That is one huuuuge pawn!Iznenađen

15 godina
ivan123 kaže...
Ivan 992 kaže...

Da nije možda malo prevelik taj pješak? Smijeh

ma ćini ti se

17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Xbox360 Modder kaže...

Jel ko zainteresiran za kupnju Sapphire Radeona HD 5570 ?

pošto?

450 kn.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
18 godina
General Zed kaže...

Večer!

Šta ima banditosiCool?

Pa de si ti kaj se dela vec sam mislil da si prešel u inozemstvo.Nevinašce

16 godina
Zeppelin kaže...

ma ćini ti se

Imaš pravo... nije pješak prevelik, nego je onaj lik premal... Belji se

15 godina
ivan123 kaže...
Zeppelin kaže...

ma ćini ti se

Imaš pravo... nije pješak prevelik, nego je onaj lik premal... Belji se

ahahah..da to je..znao sam da je u nećemu caka {#emotions_dlg.tongue-out}

16 godina
neaktivan

Ma nisam,terapije,pa šljaka uz njih a prek vikenda uvijek nešto.Eto sad sam došao iz berbe,a malo prčkam po kompu pa se slabo i javljam.Čekam zimu kad će bit više vremena z ajavljanje i igranje igricaSmijeh...

16 godina
neaktivan

ahhahaahhahaahah našao sam sliku koji je Robi jednom ovdje postao i svaki put kad je vidim valjam se po podu od smijeha :D

18 godina
General Zed kaže...

Ma nisam,terapije,pa šljaka uz njih a prek vikenda uvijek nešto.Eto sad sam došao iz berbe,a malo prčkam po kompu pa se slabo i javljam.Čekam zimu kad će bit više vremena z ajavljanje i igranje igricaSmijeh...

Znaci berba jel onda si valjda i nekaj usput pobral tj pozobal grožđa i najel se usput.Nevinašce

16 godina
neaktivan

Slabo sam zobal,mene su stavili na mljevenjeSmijeh.Cugao sam pivu po običaju,a žvakao sam nekaj mesa kaj je ostalo od sinoć.Nećaku je bio ročkas-prvi,pa se sinoć jelo i pilo do dugo u noć,a danas su svi bauljali po vinogradu ko medvediNevinašce.Trebao sam ponijeti pušku da im malo gaće napunimCool...

16 godina

pozdrav dečki, još se trijeznim od sinoć Sramim se evo gledam listić od kladione koji sam uplatio u petak i stavio sam na dinamo protiv istre 1961 pula, i piše da su igrali 3.10 u 18:00, a nemogu ih nać na supersport stranici. Kolki je bio rezultat ????

My life DRIFT' S around cars !! Bunker su napravili pametni ljudi koji su znali da unutra ide puuno mjuze... ako nije GTI onda nije golf
18 godina
General Zed kaže...

Slabo sam zobal,mene su stavili na mljevenjeSmijeh.Cugao sam pivu po običaju,a žvakao sam nekaj mesa kaj je ostalo od sinoć.Nećaku je bio ročkas-prvi,pa se sinoć jelo i pilo do dugo u noć,a danas su svi bauljali po vinogradu ko medvediNevinašce.Trebao sam ponijeti pušku da im malo gaće napunimCool...

Onda je bilo veselo da, em se bere grojzdje pa onda se slavi prvi rođendan usput pa pive i alkohola vesela svaštarija fuckaj ga.NevinašceSmijeh

16 godina
Genoxxx kaže...

pozdrav dečki, još se trijeznim od sinoć Sramim se evo gledam listić od kladione koji sam uplatio u petak i stavio sam na dinamo protiv istre 1961 pula, i piše da su igrali 3.10 u 18:00, a nemogu ih nać na supersport stranici. Kolki je bio rezultat ????

Dinamo dobio, zaboravio koliko... Namigiva

17 godina
neaktivan
Večer! kako je? ubio sam se opet od posla... al smo zato sredili kuću brutalno... namontirao sam si nosač za monitor i baš mi je super sad :D malo meditiram u stolici prd kompom i razmišljam što bih gledali ja i žena večeras? ima tko prijedlog, u obzir filmovi koji imaju happy end tipa U potrazi za srećom, The blind side i tako "vjetar u leđa" filmovi...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
ivan123 kaže...
Genoxxx kaže...

Dinamo dobio, zaboravio koliko... Namigiva

supp, ali zajebo me schalke 04 igrao popušio od 1.FC Nurnberga a ja stavio x2 na schalke Mršti se Plač

My life DRIFT' S around cars !! Bunker su napravili pametni ljudi koji su znali da unutra ide puuno mjuze... ako nije GTI onda nije golf
16 godina

Iz kriznog stožera Mentalistovih diktatora saznao sam da mu crveni traje do 05.11. Smijeh

17 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...
Večer! kako je? ubio sam se opet od posla... al smo zato sredili kuću brutalno... namontirao sam si nosač za monitor i baš mi je super sad :D malo meditiram u stolici prd kompom i razmišljam što bih gledali ja i žena večeras? ima tko prijedlog, u obzir filmovi koji imaju happy end tipa U potrazi za srećom, The blind side i tako "vjetar u leđa" filmovi...

http://www.imdb.com/title/tt1176740/ 

There is no spoon.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice