nevidim bas konkretam primjer toga... mozda ono sa dumba?a za eplati sta je s njim bilo?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To vam je bilo zbog ovog garant
Lik je nešto na prevaru išao, nemam pojma(taj PC-Man)i Weky i eplati(Filip) su se s njim nešto zakačili
dodaj i mene pogledaj na onu temu od wekija o oglasima
a vid' njega 
zasto je Weky suspendiran???? takoder eplati?
Weky sam nezna zbog čeka je suspendiran,u poruci mu samo piše da je suspendiran radi kršenja pravila foruma i/ili ponašanja....
Vrača se on već u srijedu,možda i prije...
Weky sam nezna zbog čeka je suspendiran,u poruci mu samo piše da je suspendiran radi kršenja pravila foruma i/ili ponašanja....
Moze se zalit ak misli da je nepravedno, na ovaj dole Mail i nema frke ja sam tak rjesil tj deinstaliraj jedinu moju vrlo cudnu suspenziju. Nju sam dobil navodno zbog spomena piratskog Soulseek programa, i to 3 mjeseca nakon kaj sam ga spomenul u jednoj temi. Ti bokca pa normalan program iste namjene ko i Utorrent kojeg su svi spominjali u toj temi, fuckaj ga no najzanimljivije je to da je ta cudna suspenzija isla za post star tri mjeseca.

pisma@bug.hr
a vid' njega 
LOL
26 cura
Thnk u
Gid moaning. 
Novi tjedan je pred nama
Pozz! Oly imam jednu molbu - da postaviš makar jednu sliku kako unutrašnjost tvog kompa izgleda! :D
Evo
850w.. :D dosta ti je 550 bilo(Corsair)
Novi tjedan je pred nama
Pozz! Oly imam jednu molbu - da postaviš makar jednu sliku kako unutrašnjost tvog kompa izgleda! :D
Evo
Imas problem kolko vidim, kaj se to dogodilo pa napajanje ti je opalo na pod e sad jesu li srafi popustili ili nekaj drugo ko ce ga znat.

Novi tjedan je pred nama
Evo
/fap
/fap
/fap

Moze li mi netko molim vas rec zasto mi je ova strelica nekad crvena a nekad plava................
Kad je crvena onda su ti Trackeri malo u banani, pa klikni na Trackers TAB vjerojatno su Offline ili slicni razni problemi.
Moze li mi netko molim vas rec zasto mi je ova strelica nekad crvena a nekad plava................
Kad je plava onda normalno skida jer ima aktivnih seed-era, a kad je crvena onda nema aktivnih seed-era ili je neka greška sa output folderom ili je problem u vezi tracker-a.
Jer neko prošao cjeli NFS Carbon?
Ne da mi se više igrat. Jer zanimljivo uopće do kraja?
Ja sam prošao oko 15% Career. Došao do Wolfa 1. bossa
i izgubim uvijek drugu trku onu u canyon gdje trebaš voditi pa iza njega drugu stazu vozit.
Jer neko prošao cjeli NFS Carbon?
Ne da mi se više igrat. Jer zanimljivo uopće do kraja?
Ja sam prošao oko 15% Career. Došao do Wolfa 1. bossa
i izgubim uvijek drugu trku onu u canyon gdje trebaš voditi pa iza njega drugu stazu vozit.
Ja sam ju prešao za nekih 12 sati 
Novi tjedan je pred nama
Evo
Prekrasno... :)
Sve uredno i fino :)
Oh look at the teem....It is half pissed sox 
Vrijeme ja za novi avatar i samougradnju...
What avootar?
What avootar?
Neznam još...
Svi prijedlozi su dobro došli... Neka bude malo tamniji...
Neznam još...
You can bee Michelle from the resoostance so you can piss me a massage 

What avootar?
Neznam još...
Random...
A jesu čokoladni :D
Evo i mene ovdje nakon dugo vremena hihi
Evo gleda sam malo po forumu i vidia ovu Razerovu nagradnu igru pa ako niste čuli za nju mislim da je super stvar jer moš dobit pun K nagrada