Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.500.251
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Hambrle kaže...

Dan ljudi

Jao kako me iznervirao jučer ivan123

Ja mu dam modratora na sajtu da objavljuje novosti, on meni skida reputation Viče odmah sam ga skinuo sa moda Cool i sad se on kao "ljuti" Izlanuo se

Ne ljutim se zbog moda, nego zbog onih komplimenata koje si mi udijelio nakon zezancije s reputationom.

BOG I HRVATI /// Prospi na nas radost sa visina, učvrsti nam vjeru u Tvog Sina!!
16 godina
neaktivan
XYomegaYX kaže...

ma daj .... ovo je prava

I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Dobar dan ljudi :D Šta ima kod vas :D

16 godina
neaktivan

prehladen sam evo ja mislim da je ovo 1000 maramica :(

I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone
15 godina
ivan123 kaže...
Hambrle kaže...

Dan ljudi

Ja mu dam modratora na sajtu da objavljuje novosti, on meni skida reputation Viče odmah sam ga skinuo sa moda Cool i sad se on kao "ljuti" Izlanuo se

Ne ljutim se zbog moda, nego zbog onih komplimenata koje si mi udijelio nakon zezancije s reputationom.

KOJ SAJT??

16 godina
ivan123 kaže...
Hambrle kaže...

Dan ljudi

Pa tri puta sam ti rekao: "NEMOJ SE ZEZATI SA REPUTATIONOM" ti opet... pa naravno da ću ti dati te komplimente Izlanuo se

Don't panic, im Bosnian!!
16 godina
xXx lnf3rno xXx kaže...
XYomegaYX kaže...

ma daj .... ovo je prava

Moze i ta, i to slusam.

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Dan Grad je tako siv i hladno je
a jutro me zadirkuje...

Pojest cu sve kolacice
tebi u inat postat ću debela...

SmijehSmijehSmijeh

...ili si postao šefica, ili želiš biti kao seneka, ili ti se samo sviđa pjesma kad je već plagiraš...Neodlučan

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 15:00 (Jurra).
18 godina
neaktivan
The light has grown dim, another day turns to night...

Your tears meet my lips as you hold me tight...

Ajme koja pjesma....
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
Hambrle kaže...

Pa tri puta sam ti rekao: "NEMOJ SE ZEZATI SA REPUTATIONOM" ti opet... pa naravno da ću ti dati te komplimente Izlanuo se

Kao da ti nešto znači kad ti ga smanjim, kad si sam opet možeš vratit na 100. Izlanuo se

BOG I HRVATI /// Prospi na nas radost sa visina, učvrsti nam vjeru u Tvog Sina!!
15 godina
ivan123 kaže...
Hambrle kaže...

Kao da ti nešto znači kad ti ga smanjim, kad si sam opet možeš vratit na 100. Izlanuo se

koj sajt?? Viče

16 godina
Zeppelin kaže...

koj sajt?? Viče

Onaj s kojeg je "kreten" "odj*bao"... Izlanuo se

15 godina
ivan123 kaže...
Zeppelin kaže...

koj sajt?? Viče

Onaj s kojeg je "kreten" "odj*bao"... Izlanuo se

odustajem

16 godina
Zeppelin kaže...

odustajem

I bolje... da ne bi i ti dobio hrpu "komplimenata" na tom sajtu... 

16 godina
ivan123 kaže...
Hambrle kaže...

Pa rekao si da ćeš biti ozbiljan i raditi ono zašto sam te i stavio, cak si i obecao, no pet minuta nakon dobivanja moda meni je reputation bio 70 Viče Znači mi, i to dobro, zašto da se ja zahebavam s tim zbog tebe kojem je stalo do igre jer si "mod"?

16 godina
ivan123 kaže...
Zeppelin kaže...

odustajem

I bolje... da ne bi i ti dobio hrpu "komplimenata" na tom sajtu... 

ivane hvala na reklami, jesam li ja išta ružno rekao mind_challengeu, kreši, enlightet phoenixu, robiju ili bilo kome ko se registrirao na taj sajt osim tebe? Samo si ti s*ao tamo, svi su normalni bili, kao da nebi ovdje dobio zutog zbog psovanja, i stavljanja prostačkih rečenica u potpis? Ma ajde....

16 godina
neaktivan

hahahahhahahaahah :D gledam to već 50-ti put xD

16 godina
Hambrle kaže...

Pa rekao si da ćeš biti ozbiljan i raditi ono zašto sam te i stavio, cak si i obecao, no pet minuta nakon dobivanja moda meni je reputation bio 70 Viče Znači mi, i to dobro, zašto da se ja zahebavam s tim zbog tebe kojem je stalo do igre jer si "mod"?

Kako 70, kad sam ti spustio na 90?

Odradio bih danas sve što sam obećao, čak sam napisao vijest, samo sam je trebao poslat. Ali kad sam vidio onu poruku "Odj*bi kretenu" ili kako već samo sam ga zatvorio.

Ne trebam biti mod, to što si mi to uklonio nije mi ni najmanje zasmetalo.

BTW. Koliko se sjećam ti si prvi započeo tu igru, a ja kao šaljivac ju prihvatio i nastavio. Izlanuo se

17 godina
RE: jutro Jurra
Jurra kaže...

...da, većina je uvijek u pravu...

...

...

▶ ▷ ▶ ☠P➋P FrEaK☠ ◀ ◁ ◀ email: p2pcro(at)gmail.com || FLAC - Free Lossless Audio Codec || http://www.bug.hr/bug/tekst/flac/95083.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 15:32 (BORG).
16 godina
ivan123 kaže...
Hambrle kaže...

Kako 70, kad sam ti spustio na 90?

Odradio bih danas sve što sam obećao, čak sam napisao vijest, samo sam je trebao poslat. Ali kad sam vidio onu poruku "Odj*bi kretenu" ili kako već samo sam ga zatvorio.

Ne trebam biti mod, to što si mi to uklonio nije mi ni najmanje zasmetalo.

BTW. Koliko se sjećam ti si prvi započeo tu igru, a ja kao šaljivac ju prihvatio i nastavio. Izlanuo se

Ja sam sinoc vidio 70 kada sam kliknuo da vidim ti si mi 10 puta skinuo po 2 reputationa

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 15:33 (Hambrle).
16 godina
Hambrle kaže...

Ja sam jutros vidio 70 kada sam kliknuo da vidim ti si mi 10 puta skinuo po 2 reputationa

Ne, kliknuo sam samo 5 puta, tj. sve ukupno 10 reputationa.

BTW. Kako si jutros to vidio kad si sinoć oko ponoći ono napisao?

16 godina
ivan123 kaže...

Us**o si stvar, kak ne shvataš, još si mi i majku psovao, kad si rekao 8 a ja nastavio onak' iz šale da te nosam a ti meni majku psuješIzlanuo se Pa sam ti to oprostio stavio te za moda ti si obećao da ćeš biti ozbiljan i da nećeš radit svašt, ali ne, nakon pet minuta, meni je reputation 90, a nakon 2 minuta nakon tog 70 Izlanuo se

16 godina
ivan123 kaže...
Hambrle kaže...

Ja sam jutros vidio 70 kada sam kliknuo da vidim ti si mi 10 puta skinuo po 2 reputationa

Ne, kliknuo sam samo 5 puta, tj. sve ukupno 10 reputationa.

BTW. Kako si jutros to vidio kad si sinoć oko ponoći ono napisao?

pa sinoć/jutros, bilo je poslije ponoći

i upravo si mi dan shebao Viče

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 15:36 (Hambrle).
16 godina
Hambrle kaže...

Us**o si stvar, kak ne shvataš, još si mi i majku psovao, kad si rekao 8 a ja nastavio onak' iz šale da te nosam a ti meni majku psuješIzlanuo se Pa sam ti to oprostio stavio te za moda ti si obećao da ćeš biti ozbiljan i da nećeš radit svašt, ali ne, nakon pet minuta, meni je reputation 90, a nakon 2 minuta nakon tog 70 Izlanuo se

Ono za majku ti nisam mislio ozbiljno, kao što si i ti za ono 8.

Obećao sam, da, to sam i mislio radit, ali nakon one poruke sam odustao.

BTW. Zašto ti taj reputation toliko znači, kad si ga možeš stavit na koliko hoćeš? I tu se zbog toga svađamo kao neki klinci.

16 godina
ivan123 kaže...
Hambrle kaže...

Ono za majku ti nisam mislio ozbiljno, kao što si i ti za ono 8.

Obećao sam, da, to sam i mislio radit, ali nakon one poruke sam odustao.

BTW. Zašto ti taj reputation toliko znači, kad si ga možeš stavit na koliko hoćeš? I tu se zbog toga svađamo kao neki klinci.

zato što sam tako iznerviran, i zato što se moram zamarati baš oko tih nevažnih stvari umjesto da radim nešto korisno

17 godina
neaktivan
Jutro Borg

...baš mi je drago da te vidim, već sam se zabrinuo zbog tebe...

Cool a u vezi citata, neki ljudi ne razumiju ironiju, treba im baš sve nacrtati...

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 15:44 (Jurra).
16 godina
Hambrle kaže...

zato što sam tako iznerviran, i zato što se moram zamarati baš oko tih nevažnih stvari umjesto da radim nešto korisno

Eto vidiš.... da nisi onu poruku napisao sad bi na onom sajtu bilo barem 3 moje vijesti i ne bi došlo do ove svađe.

I toliko sam se bio potrudio oko reviewa Nokie N8, da bih na kraju samo zatvorio tab. Izlanuo se

16 godina
ivan123 kaže...
Hambrle kaže...

Eto vidiš.... da nisi onu poruku napisao sad bi na onom sajtu bilo barem 3 moje vijesti i ne bi došlo do ove svađe.

I toliko sam se bio potrudio oko reviewa Nokie N8, da bih na kraju samo zatvorio tab. Izlanuo se

I šta sad oćeš? Da te ja molim da mi oprostiš? I btw. svi useri mogu postavljati novosti, a ne samo moderatori...

16 godina
Hambrle kaže...

I šta sad oćeš? Da te ja molim da mi oprostiš? I btw. svi useri mogu postavljati novosti, a ne samo moderatori...

Ne ću ništa, ne trebaš me ništa molit, ali ne znaš koliko mi je ono zasmetalo.

BTW. Znam, skužio sam prije zatvaranja taba.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 15:45 (ivan123).
17 godina
RE: Jutro Borg
Jurra kaže...

...baš mi je drago da te vidim, već sam se zabrinuo zbog tebe...

Heh, bio sam odlutao...

▶ ▷ ▶ ☠P➋P FrEaK☠ ◀ ◁ ◀ email: p2pcro(at)gmail.com || FLAC - Free Lossless Audio Codec || http://www.bug.hr/bug/tekst/flac/95083.aspx
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice