I jos jedan vekend bez neta :D
Udri brigu na veselje
Udri brigu na veselje
Em, rasplakao sam Dombu, rasplakao Matu, evo još jednog izgleda.
http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-teme-vezane-bug-online/zalba/70561.aspx
ah napokonje petak...odmor od škole bar ta 2 dana
Atomska bubamara
Prilikom instalacije windowsa uvjek najprvo idu driveri za chipset, pa grafiku, zvuk i sve ostalo :/
Ne treba nista posebno, ak sve radi 7 sama potegne kaj treba i to je to. Windows Software Malicius Removal Tool nemoj instalirat, to je Windows Defender koji ti uopce ne treba, i Automatic Updates u podesenjima Desno postavi ovak ko na fotki da ne radi to automatski.
Hahahahahahaahahahahahahahhaha....
P.S. Kaj velite na ovo?
Dobro si mu pokazao!
No što kažeš da onoj slici I don't want competition... umjesto ono pro troller stavim Today every fool wants to be Mato.
Edit: Pitao sam pogrešnu osobu!
Prilikom instalacije windowsa uvjek najprvo idu driveri za chipset, pa grafiku, zvuk i sve ostalo :/
Samo to najprvo, kao da me noz kroz srce probode kad cujem. Tebe rijetko ispravljam iako imas gresaka jer obicno kazes nesto pametno. Morao sam ovo.
Za onog tipa sto je dozivio break-down, ono Hvala je odlicno (koje si mu dao na prvi post).
Samo to najprvo, kad da me noz kroz srce probode kad cujem. Tebe rijetko ispravljam iako imas gresaka jer obicno kazes nesto pametno. Morao sam ovo.
Za onog tipa sto je dozivio break-down, ono Hvala pravi je odlicno (koji si mu dao na prvi post).
Sad bih ti lupnio 5 hvala al nema :/
Samo to najprvo, kad da me noz kroz srce probode kad cujem. Tebe rijetko ispravljam iako imas gresaka jer obicno kazes nesto pametno. Morao sam ovo.
Za onog tipa sto je dozivio break-down, ono Hvala pravi je odlicno (koji si mu dao na prvi post).
Valjda "pravo je dobro"?
...jedno pivo za mene...
edit: nikako mi ne uspjeva da sam sebi lupim hvala, kaj da radim...
lupi meni
Valjda "pravo je dobro"?
Zbog strukture recenice koja je obrisana, to je "pravi" ostalo je sasvim slucajno.
I naveo sam da ne ispravljam sve greske.
Weky mislim da onaj Bobo_Smrad sad plače nad kompjuterom! Ti si očito dobar lijek protiv spamera!
Jedva čekam slijedeću žrtvu!
Weky mislim da onaj Bobo_Smrad sad plače nad kompjuterom! Ti si očito dobar lijek protiv spamera!
Da! Ko magnet sam za spamere.
Mentalist, opalio sam ti 5 hvala na zadnjih 5 postova. 
Vjeruj, njemu je jos draze (vidi sliku AK47).
Mentalist, opalio sam ti 5 hvala na zadnjih 5 postova. 
Hvala (ironija).
Večer 
Šta ima?
Večer 
Šta ima?
đes ba evo spama se
večer! kako je? evo danas naporan dan na poslu...
rakijica, klopa, kolači, vino... odmaor... rakijica, kava... šetanje... rakijica, klopa, pivo...
dođem na forum i dočeka me 100 nepročitanih :P
evo i za vas...
Ja cuvam mozdane stanice (svaka ce sprijeciti makar jedan nuklearni rat), pa cu sokic od jabuke.
večer! kako je? evo danas naporan dan na poslu...
rakijica, klopa, kolači, vino... odmaor... rakijica, kava... šetanje... rakijica, klopa, pivo...
dođem na forum i dočeka me 100 nepročitanih :P
evo i za vas...
Nešto često rakijica a? Čudim se da tako pišeš čitko s obzirom na rokanje tolike rakijice lol
a čuj lagano se to guštalo... fina neka od dunje rakija jedno 20-ak gradi, čisti od bakterija... hehe.. ode na spavanje lagano...
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
a hebote kad će mi se ovi tjedni pretvorit u mjesece konaćno
EDIT: soryte nisam vidio da je isteklo vrijeme
Jutro ljudi.
Pozzz
Ahhhh ... Jutro !!!
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
dobar dan, i doviđenja
posao zove - osijek, vukovar..pa gdje me noge odnesu..