Bahahahahaahahah svaka cast :)
Bok svim birtasima, a cuj da tak je to no nismo mi jedini to je bila i Italija recimo na neki nacin do prije 15-20 godina.
Ali nije bilo ovako ocito :) :) :)
Evo ide u potpis :)
Bok svim birtasima, a cuj da tak je to no nismo mi jedini to je bila i Italija recimo na neki nacin do prije 15-20 godina.
Bok noobeki, ka ima?
ja uplatio covjeku za karticu i sad mi se nejavlja vec dan i pol...ak me je zajeb nebu dobro.
Bilo je itekak ocito u Italiji zapravo bilo je još gore, s dodatkom da je tam mafija ubijala suce, policajce i politicare koji su im se suprostavljali dižuci im aute u zrak i slicno no svemu dođe kraj.

nekome liku na njuskalo, prodaje neke djelove od kompa pa sam uzeo zvucnu karticu audigy i sad mi se ne javlja
Udri brigu na veselje
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
ajde decki ima li ko ideju za stolicu zato sta ce mi ova ******* guzicu treba mi nova hitno
evo zgotovoia posa, mrtav san....
evo zgotovoia posa, mrtav san....
moja sucut :D
Udri brigu na veselje
hahaa jbga :) trazim povoljno ja nadem sve od iljadu kuna(1000)
grr moram se smiriti da ne udavim staru!
Skupocjeni helić na daljinsko upravljanje od 100 € koji radi na benzin je dala malom djetetu koje nam je došlo u goste (sa roditeljima naravno). I pogodite šta - NE RADI VIŠE!!!
Prekinuti su svi diplomatski odnosi sa starom i mora isplatiti ratnu odšetu u vrijednosti od 200€. Pizzda joj materina.... 
Atomska bubamara
Ako ćeš stavljat XP onda u BIOS-u stavi SATA mode na IDE.
I neki preporučuju da se laptop prvo puni 12ak sati i onda baterija potroši do kraja.
Sve u svrhu da baterija poprimi što veću max vrijednost napunjenosti.
Al mislim da to nema svrhe.
Skupocjeni helić na daljinsko upravljanje od 100 € koji radi na benzin je dala malom djetetu koje nam je došlo u goste (sa roditeljima naravno). I pogodite šta - NE RADI VIŠE!!!
Prekinuti su svi diplomatski odnosi sa starom i mora isplatiti ratnu odšetu u vrijednosti od 200€. Pizzda joj materina.... 
Bez ljutnje prijatelju to ti je stara ona te hrani cijeli zivot pere ti ves i cisti ti sobu itd a da ti sad mora jos i platit
a sta ces sta desilo se i gotovo trebao si ga spremit negdje gdje se nevidi i to je to.Meni je necak slomio(pokidao klizni mehanizam na samsungu d900) i sta sad nisam se derao na njega-a ja ga ostavio na stolu otisao u trgovinu i mama kaze pokidao ti mob i sta sad otisao i kupio novi
Neznam koliko je ovo pametno, ali ja na svom uvijek kada napunim bateriju izvadim je vani i ostavim da radi na punjaču. Kada mi treba stavim je radim na njoj, napunim i opet izvadim :D
Atomska bubamara
Onda ostavi na AHCI jer omogućava hot-plugging i NCQ.
Ugl. u ovom slučaju novije je bolje, stavi AHCI. ;)
Vecer, evo konacno pronasel vremena za odmor... Naradil se ko konj...
Atomska bubamara
Dobro vece, vidim da ste naspamali do 2800 stranica
...................
pa šta je to, da bar iman u novčaniku toliko...
pa šta je to, da bar iman u novčaniku toliko...
potpisujjem
Možda je samo ostao bez goriva...
Atomska bubamara
pa jurli moj, šta se treseš, instaliraj sve normalno,
ja prvo skinem mozillu i onda na file hippo, sve ostalo
šta mi triba
Većinu bi trebao sam windows pohvatati :D ako nešto slučajno ne dohvati instaliraj :D
Nek odradi instalaciju, pa bus videl ak bude kaj trebalo vjerojatno samo za zvuk drivere i graficku bu trebalo stavit posebno. Pod pretpostavkom da potegne sve ostalo s interneta kaj treba onda je obicno tak.