Dečki imam pitanje.
Da li se može smanjiti FPS filma sa 25 na 23?
to ti treba radi titlova? radije njih sredi
Dečki imam pitanje.
to ti treba radi titlova? radije njih sredi
Ak imas obican 4-3 TV slika je ok, ali na LCD je banana ovak i onak pa cak i na vecem CRT TV 32 recimo 16-9 kakvog ima jedan susjed isto nevalja.
obični sony trinitron,ovo 16 - 9 je komedija
Ok javi ak trebaš batinase ko zastitu prilikom preuzimanja lapića, evo sad se vidi kolko je slika bolja koja dolazi iz Grcke na HTV2 Paok-Dinamo sramota.
Sa Poljuda slika totalni karambol, a iz Grcke je ok ko obicno puno bolja treba li komentar zna se di je problem.

Atomska bubamara
Ok javi ak trebaš batinase ko zastitu prilikom preuzimanja lapića, evo sad se vidi kolko je slika bolja koja dolazi iz Grcke na HTV2 Paok-Dinamo sramota.
Sa Poljuda slika totalni karambol, a iz Grcke je ok ko obicno puno bolja treba li komentar zna se di je problem.

Markovičevo maslo
pa di to ima da ja u ovu uru moran komp popravaljat...
hebem ti zivot, sta me nece
...pa strpi se još malo, početkom mjeseca, zagrebačka i ostale zaostale županije trebale bi dobiti
digitalne smetnje...
Pa ja sad i gledam digitalni signal, nije to analogni u tom je poanta fuckaj ga.
ja sam još na analognom,slika je savršena
...nije mi jasno kak možeš gledati digitalni signal sa analognog odašiljača, ali dobro
ti se valjda bolje kužiš u to...
nadam se da si zapamtio put do protisa
sretno sa lapom 
Dečki imam pitanje.
http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/tutorial-subtitle-edit-uredivanje-titlova/63517.aspx
...nije mi jasno kak možeš gledati digitalni signal sa analognog odašiljaća, ali dobro
ti se valjda bolje kužiš u to...
cccc..mačji kašalj
Sto sam se sada najeo przolice, ufff :D
Jako se brinem za svoje zdravlje, jelda? Danas cu se 4 puta minimum probudit da odem vode piti.
mozda ti se zile zastopaju od tolke masnice... ne znam kak ti se ne zgadi kruh kad vidis kak se masnoca svjetluca...
Sto sam se sada najeo przolice, ufff :D
Jako se brinem za svoje zdravlje, jelda? Danas cu se 4 puta minimum probudit da odem vode piti.
mozda ti se zile zastopaju od tolke masnice... ne znam kak ti se ne zgadi kruh kad vidis kak se masnoca svjetluca...
Nije to puno masti, stvarno nije. To sam uslikao taman kada se rastapalo
veceras samo ciscenje sutra finalizacija...
jbte sta san sve vide stega..
Heh Jurra imaš već digitalni signal mislim 2 godine,
znam da sam još prije kupio DVB uređaj samo što je znalo prekidati dok je sad bolje tj neprekida uopce.
http://failbook.failblog.org/2010/09/21/funny-facebook-fails-wait-im-supposed-to-say-what-i-actually-feel/
EPIC!
Danas samo smajlić 
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Heh Jurra imaš već digitalni signal mislim 2 godine,
znam da sam još prije kupio DVB uređaj samo što je znalo prekidati dok je sad bolje tj neprekida uopce.
...dvb pretvara digitalni signal u analogni, ali dok nemaš ulazni digitalni signal, badava ti je dvb...
naša televizija, za razliku od ostalih ev. zemalja koje su uvele mpeg4, je počela emitirati mpeg2,
a to opet nije dovoljno za hd tv...
a analogna i digitalna televizija razlikuju se po načinu na
koji se informacija prenosi iz izvora do prijemnika, u analognom prijenosu signal ima kontinuirani
valni oblik, dok digitalni signal ima oblik diskretnih bitova informacije...
edit: skroz sam se spetljao, ali to je zato kaj nemam pojma...
pa da ponovim naučeno, znači
kad sjedim pred digitalnim tv-om ja vidim digitalnu sliku iako nemam digitalni signal, a kad
gledam svoj stari analogni tv uz pomoć dvb uređaja, pretvaram nepostojeći digitalni signal
u analogni pa opet vidim smetnje...
Čestitke Poklepoviću,Vukušiću i Hajduku.Svaka čast.
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Heh evo i ja s posla:P
Išo spavat u 8 probudio se u 2 noću nis zaspo do 6 probudio se u pol 8 radim od 8xD
Oči ko kapule
Sva sreća nosim naočale foto sola (foto senzibilne leće) da se ne vide
Treba neko grafičku? 5850 1600kn?
dobro jutro...opet sam stisno power tipku na tipkovnici slućajno i naravno ugasio se....budem ju izvadio ak ju još jednom stisnem jbt 
EDIT: iskljućio sam ga... :D :D :D
Imaš u control panel-u (bar u sedmici) za isključit tu tipku..
Imaš u control panel-u (bar u sedmici) za isključit tu tipku..
ma iskljućio sam da...napiso sam u editu
Pozdrav...evo stigle partizanke...=)=)
Evo malo tim povodom..
Sta bi ti ovo tribalo znacit??