@Hambrle sada radi, hvala na ''tituli''
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
večeras mi cura dolazi(bit če svega
=najvjerojatnije ničega jer če biti umorna od puta)
Mato sindrom :P

@Hambrle sada radi, hvala na ''tituli''
ma sry, stavio sam te ponovo na običnog usera jer sam skužio gdje se aktivira, ali ako budeš aktivan i postao novosti, budeš bio mod, obećajem 
edit: ma ipak si mod, lakše mi je to nego se zahebavati sa aktiviranjem svake novosti 
Bok svim birtašima, bas sam sad malo zaviril na tekmu Hajduk-Anderlect koje sranje od slike na HTV u tom prijenosu.
Pa kaj oni rade sa signalom to niko ne zna, iz svog dvorista vidim sljemenski toranj signal na 95% RTL izgleda ko obicno Nova-TV isto tak. Ali ova slika na HRT2 je ispod svake razine, digitalno je najvaznije reklame na sve strane ko blata a slika totalna banana koje budaletine.

Bok svim birtašima, bas sam sad malo zaviril na tekmu Hajduk-Anderlect koje sranje od slike na HTV u tom prijenosu.
Pa kaj oni rade sa signalom to niko ne zna, iz svog dvorista vidim sljemenski toranj signal na 95% RTL izgleda ko obicno Nova-TV isto tak. Ali ova slika na HRT2 je ispod svake razine, digitalno je najvaznije reklame na sve strane ko blata a slika totalna banana koje budaletine.

sva sreća da više ne gledam nacionalni tv program 
...pa strpi se još malo, početkom mjeseca, zagrebačka i ostale zaostale županije trebale bi dobiti
digitalne smetnje...
Dobar dan svima :D Kako je spammeri? Ja dobio 5 iz kemije da se opet pohvalim :)
Vecer, evo ja konacno ulovil malo vremena...
...pa strpi se još malo, početkom mjeseca, zagrebačka i ostale zaostale županije trebale bi dobiti
digitalne smetnje...
Pa ja sad i gledam digitalni signal, nije to analogni u tom je poanta fuckaj ga.
hajdukkkkkkkkkkkk jeeeee u zadnjoj sekundiiiiiiiiii
HAJDUK ŽIVI VJEČNO
KOJA ZAVRŠNICA,JA SAM POČEO VRIŠTAT I SKAKAT PA SE TEK SAD JAVLJAM NA FORUMU 
1-0
ŠAMPIONI
HAJDUK ŽIVI VJEČNO
...
Što se dereš....
Malo prije sam sprobao najnoviji Kindle i mogu rec da je odlicna stvarcica, sad imam u glavi jos jednu stvar za koju cu stedit :)
HAJDUK ŽIVI VJEČNO
...
Što se dereš....
pa di se neće, ovo je čudo.. zadnja sekunda gol... Fešta u Splituuuu
HAJDUK ŽIVI VJEČNO
1-0
ŠAMPIONI
sad ču se morat tetovirati na neugodnom mjestu jer sam se kladio ako Hajduk da gol
Da testiram novi sing
BTW zakaj ćema mi daješ na svaki post automatski thumb down? Znam da ces i na ovaj dat pa ces ga vidit sigurno.
sad ču se morat tetovirati na neugodnom mjestu jer sam se kladio ako Hajduk da gol
mato sindrom again 
digitalne smetnje...
Pa ja sad i gledam digitalni signal, nije to analogni u tom je poanta fuckaj ga.
ja sam još na analognom,slika je savršena
Iskrene čestitke svim hajdukovcima! Ali zaista, fenomenalan gol. Ekipe nam zbilja dobro igraju u Europi ove godine, još Dinamo da uvali PAOK-u 3 komada i mirna Bosna haha
...a kaj će ti savršena slika uz hrt-ov program ili nedaj bože novu ili rtl...
jeli 550w dovoljno jako za ati raedonku hd 5670?
Iskrene čestitke svim hajdukovcima! Ali zaista, fenomenalan gol. Ekipe nam zbilja dobro igraju u Europi ove godine, još Dinamo da uvali PAOK-u 3 komada i mirna Bosna haha
ja navijam za dinamo protiv paoka i uvijek sam navijao za dinamo kad igra u europi
svaka čast hajduku na pobjedi,nadam se da će dinamo ostvariti isto samo malo manje dramatično
Udri brigu na veselje
jeli 550w dovoljno jako za ati raedonku hd 5670?
aha
...a kaj će ti savršena slika uz hrt-ov program ili nedaj bože novu ili rtl...
novu i rtl uoće ne gledam,osim kad je neki film..
ti gledaš?
digitalne smetnje...
Ak imas obican 4-3 TV slika je ok, ali na LCD je banana ovak i onak pa cak i na vecem CRT TV 32 recimo 16-9 kakvog ima jedan susjed isto nevalja.
hvala robisierri, ramboxu, makiću, kreší, šefu i ostalima. ak sam kog izostavio, nemojte se ljutit ;)
Atomska bubamara
hvala robisierri, ramboxu, makiću, kreší, šefu i ostalima. ak sam kog izostavio, nemojte se ljutit ;)
Ma 'ko da sam ga ja kupio :D Sad sam ful sretan :P Volim kad netko kupi nešto takvo onda sam i ja sretan :P Sretno i bez većih problema :)
Dečki imam pitanje.
Da li se može smanjiti FPS filma sa 25 na 23?