lol retardirane patke :D Za sad sam stavia prednosti/nedostatci interneta, super mario slavi 25 godina, i rock band spot pjesma... Lol
Crtic o nedostatcima interneta??? ne bi ti baš uspio...
Dok bi retardirane patke definitivno bile hit...
lol retardirane patke :D Za sad sam stavia prednosti/nedostatci interneta, super mario slavi 25 godina, i rock band spot pjesma... Lol
BTW zamislite kada god nazovem poštu javi se dalmatinac, što je dobro jer su vrlo pristojni moram priznat :)
I ja je zovem u zadnje vrijeme, no meni se Bosanci javljaju.
BTW zamislite kada god nazovem poštu javi se dalmatinac, što je dobro jer su vrlo pristojni moram priznat :)
Super ljudi... ja sam 50% bosanac...
dečki daj mi pomozite, pišem sastavak od 300 riječi
na temu zašto čitati knjige, i neznam što bi više napisao, pomoć 
Zato sto volis knjige... otputujes tamo gdje nikad ne bi mogao... u mašti možeš biti na drugom planetu, upoznavati druge rase...
U mašti možeš sve... možeš letjeti...
Isto tako saznajes relevantne informacije, imas veci uvid u svijet... Isto tako osjecas se superiornije kad pricas s nekim i znas ono sto oni ne znaju...
Hvala ti puna, trebalo mi je još tih 50-tak riječi 
Super ljudi... ja sam 50% bosanac...
imam ja jednog u razredu, zakon tip 
Retardirane, ali na profinjen način :)
Dobar dan :D
El tako... ja mislim da bi bile hit... tko je za da oformimo skupinu za napraviti neki glupi idiotski crtic?
El tako... ja mislim da bi bile hit... tko je za da oformimo skupinu za napraviti neki glupi idiotski crtic?
a definitvno :D ja bi bio puna morlna podrška :D pun sam ideja xD ali ovo retardirane patke stvarno bi volio pogledati takav crtić...
bolje nego tamo neke japanske gluposti xD
Pitanjce.
Koji profi program da izaberem za kreiranje 3D kuca i njihovu animaciju. Znaci da napravim kucu i mogu prezentirat kao film kao da se netko krece u njoj ?
Ja, znam crtati Mangu.
Ja, znam crtati Mangu.
a dobro ovo mi izgleda ful simpatično :D ali neki tamo nigdje-veze crtići me pomalo počinju nervirati :D
edit: šta bi ja dao da znam crtati :D
e da phoenix (btw jel imaš neko ime kojim te mogu zvati)
dobro je ispao onaj zadatak za osnove elektrotehnike danas tnx :P
Koliko košta hosting stranice (domena i sva sranja)...
Najpovoljniji naravno :)
Ja, znam crtati Mangu.
a dobro ovo mi izgleda ful simpatično :D ali neki tamo nigdje-veze crtići me pomalo počinju nervirati :D
edit: šta bi ja dao da znam crtati :D
E kada vidim ta depresivna japanska sranja riga mi se :/
Btw ja znam crtat :P
Pitanjce.
Koji profi program da izaberem za kreiranje 3D kuca i njihovu animaciju. Znaci da napravim kucu i mogu prezentirat kao film kao da se netko krece u njoj ?
Za arhitekturu ti je CAD alati, najpopularniji je Auto Cad (i najbolji ako se nevaram), a nešto jednostavnije možeš uzeti klasiku... Max, Cinema 4D, Maya, Modo, softimage i tako dalje ;)
Majko mila triple post :P
a ne vrijeđaj mentalistov crtež... ful je simpatična ova na crtežu... nazvat ću je Željana :D
a ne vrijeđaj mentalistov crtež... ful je simpatična ova na crtežu... nazvat ću je Željana :D
Tako je.
HAHAHAHAHAHHA.
Tehnički je super ;)
Ali nevolim takvu temu :D
Ja sam bio crtao te čudake uz neku knjigu :/
@Danijel a onda oke :D svi znaju crtati osim mene :'(
@Mentalist jel je to žensko? nekako mi sad sve više liči na muškog :S jel može biti tranvestit?
@Mentalist jel je to žensko? nekako mi sad sve više liči na muškog :S jel može biti tranvestit?
Po ovome vidim da nikada nisi gledao japanske crtiće.
@Danijel a onda oke :D svi znaju crtati osim mene :'(
1. @ neznam ni ja
2. @
@captain
nisam xD zapravo ako se u te crtiće ubraja yu gi oh onda jesam :D
@Phoenix
dodaj mu kravatu
Evo sto kazete... prvi lik za crtic...
imaš talenat, ostavi svoje podatke i javit će ti se 
Reko sam ti to su japanske spike...
eeee to je sad to :D
Za arhitekturu ti je CAD alati, najpopularniji je Auto Cad (i najbolji ako se nevaram), a nešto jednostavnije možeš uzeti klasiku... Max, Cinema 4D, Maya, Modo, softimage i tako dalje ;)
Majko mila triple post :P
Auto CAD ima opciju za 3D ?
Hahaha treba par scenarista i par crtača :D to bi bilo prekul :D mjesečnik "luda patka" hahahaha