Zdravo.
Šta se radi?
Zdravo.
Šta se radi?
Udri brigu na veselje
Jeb.emti i ja sam se osisal, skroz na kratko, sad izgledam isto ko Robi - prasac :D
Tek sad sam rucal... Napravil sam preinaku u svakodnevnoj prehrani - izbacil sam veceru.
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Počele obaveze ;)
BTW, di nam je frend Korica? Jel mu istekao ban
Zbogom Oly E-3
, dobro došao Oly E-5 
No mene će moj E-3 služiti još dugo, jer E-5 ne donosi poboljšanja koja su meni potrebna (osim boljeg rada sa ISO šumom)
Zbogom Oly E-3
, dobro došao Oly E-5 
No mene će moj E-3 služiti još dugo, jer E-5 ne donosi poboljšanja koja su meni potrebna (osim boljeg rada sa ISO šumom)
Bok svim birtasima, opet si se Olympuziral do daske s novom skupom igrackom jel fuckaj ga.
Bok svim birtasima, opet si se Olympuziral do daske s novom skupom igrackom jel fuckaj ga.
Aha 
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Hola šefe, kako je?
Danas izbacen jer nisam imao citanke, njima vazno meni svejedno.
P.S.
Skidam Ubuntu Netbook, nadam se da ce super-mega-uber-ultra raditi na jednom starom stolnom racunalu.
Vidim da se ovaj forum pretvara u forum.hr.... "Kako dobit curu?"... Na IT forum.
/facepalm
Eno mu tamo na forum.hr raje koja je vrlo aktivna što se tiče toga.
P.S.
Skidam Ubuntu Netbook, nadam se da ce super-mega-uber-ultra raditi na jednom starom stolnom racunalu.
Zar vas mogu izbaciti sa nastave zbog čitanke? Kod mene nas uopće ne smiju udaljiti sa sata,
P.S.
Zar vas mogu izbaciti sa nastave zbog čitanke? Kod mene nas uopće ne smiju udaljiti sa sata,
Ocito smije.
P.S.
čini mi se da ti nije baš krenulo dobro u srednjoj 
čini mi se da ti nije baš krenulo dobro u srednjoj 
Meni je sa vama najbolje.
jedva čekam pes11 demo
Vidim da se ovaj forum pretvara u forum.hr.... "Kako dobit curu?"... Na IT forum.
/facepalm
Eno mu tamo na forum.hr raje koja je vrlo aktivna što se tiče toga.
Čak se i g. damir priključio raspravi.
iz multimedije mi je profa dala domaći da napišem 3 teme/ideje za crtić. Jel ima ko ideju
Ti volis Linux-e, sta mislis, hoce li?
lol retardirane patke :D Za sad sam stavia prednosti/nedostatci interneta, super mario slavi 25 godina, i rock band spot pjesma... Lol
Da... stariji laptop vjerojatno ce u potpunosti imati drivere...
Stani, sarkazam ili sta?
Instaliram na stolno u nadi da cu dobiti vecu brzinu nego u XP-eu.
Sluzi samo za Facebook.
dečki daj mi pomozite, pišem sastavak od 300 riječi
na temu zašto čitati knjige, i neznam što bi više napisao, pomoć 
Stani, sarkazam ili sta?
Instaliram na stolno u nadi da cu dobiti vecu brzinu nego u XP-eu.
Sluzi samo za Facebook.
Ne nije sarkazama... nego istina... sto je stariji laptop, vise sanse da ce imati sve drivere...
Zato sto volis knjige... otputujes tamo gdje nikad ne bi mogao... u mašti možeš biti na drugom planetu, upoznavati druge rase...
U mašti možeš sve... možeš letjeti...
Isto tako saznajes relevantne informacije, imas veci uvid u svijet... Isto tako osjecas se superiornije kad pricas s nekim i znas ono sto oni ne znaju...
Zato sto volis knjige... otputujes tamo gdje nikad ne bi mogao... u mašti možeš biti na drugom planetu, upoznavati druge rase...
U mašti možeš sve... možeš letjeti...
Isto tako saznajes relevantne informacije, imas veci uvid u svijet... Isto tako osjecas se superiornije kad pricas s nekim i znas ono sto oni ne znaju...
Jeste li znali da je Verne poceo pisati jer je slucajno otisao negdje brodom, kada se vratio otac ga je izgalamio i rekao mu da smije putovati samo u mislima.
On je to i zapisivao.
Jeste li znali da je Verne poceo pisati jer je slucajno otisao negdje brodom, kada se vratio otac ga je izgalamio i rekao mu da smije putovati samo u mislima.
On je to i zapisivao.
Vernea volim najvise citati :)
Tako su mi super njegove knjige...
Ko da je to problem :)
Padaju mi 100 ideja na pamet :)
BTW zamislite kada god nazovem poštu javi se dalmatinac, što je dobro jer su vrlo pristojni moram priznat :)