Đeste narode....eto me iz brda...bio kod frenda u vikendici...nabrao sam si grožđa i jabuka, da se ima šta za jest...kaj ne 
Šta ima kod vas....
Đeste narode....eto me iz brda...bio kod frenda u vikendici...nabrao sam si grožđa i jabuka, da se ima šta za jest...kaj ne 
Šta ima kod vas....
Zdravo djevojčice. Sigurno su neki od vas igrali GTA4 EFLC i The Saboteur, pa bi takve molio da mi kažu što rađe uzeti...
Thx.
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Po pričama čujem da je Saboteur bolji.....iako ga nisam zaigrao...a niti GTA4 EFLC.....ali bi rekao da je bolji Saboteur, iako ga nisam igrao ali vidio sam kod frenda, puno bolja je grafika nego u GTA, inače kad rješavaš misije sve bude crno-bijelo u "okupiranim" dijelovima grada, a kad oslobodiš neki teritorij od Švaba onda bude u boji.....
ja bi igra sabotera ali na ati karticama ne radi, bar na mojoj
blok sat informatike sam imao danas. Dosadno!! Pazi učimo kako napraviti user account na windowsima! 8 (slovima:osmi) razred,a učimo ono što bi trebali u 1. (Informatiku imam od 5.raz)
blok sat informatike sam imao danas. Dosadno!! Pazi učimo kako napraviti user account na windowsima! 8 (slovima:osmi) razred,a učimo ono što bi trebali u 1. (Informatiku imam od 5.raz)
Aj ti njima predstavi šta je to overclock-iranje CPU-a i GPU-a......
Aj ti njima predstavi šta je to overclock-iranje CPU-a i GPU-a......
Razmišljao sam i o tome.Kad bi oni to išli radit nestalo bi struje u cijelom gradu!
I imali bi smoke show. Ili bi overklokirali OS...
papicu! 
WTF?
Možda starim, ali Hipp mi je uvijek bio sinonim za voćne bebi kašice (kojima sam se ja šopao u jako mladim danima). Ali koji je ovo k****? Špageti s sirom? Tko uopće šopa bebu s tim?
papicu! 
WTF?
Možda starim, ali Hipp mi je uvijek bio sinonim za voćne bebi kašice (kojima sam se ja šopao u jako mladim danima). Ali koji je ovo k****? Špageti s sirom? Tko uopće šopa bebu s tim?
Mentalno oboljeli ljudi?
Ova slika bi trebala ići u humor. 
Idem ja ća iz birca ovdi su svi +18. 
Ja sam te "papice" tamanio kad je sestra rodila drugu curicu....ova starija nećakinja nije htjela a ova mlađa nije imala dovoljno razvijen metabolizam za papice pa sam ja te tamanio...a ona uzela nekih 20-25 komada...raznih...i povrće i voće 
Ima ih od svega: voće, povrće, meso-povrće, tjestenina-povrće-meso....a najbolji mi je bio od jabuke i kruške 
Evo ljudi , dobio sam pola zvijezdice nakon 3 mjeseca na forumu .
Presretan sam i to mi je poticaj da budem sto aktivniji na forumu .
Lijepi pozdrav svima iz birca !
Ti si -18
Ja sam te "papice" tamanio kad je sestra rodila drugu curicu....ova starija nećakinja nije htjela a ova mlađa nije imala dovoljno razvijen metabolizam za papice pa sam ja te tamanio...a ona uzela nekih 20-25 komada...raznih...i povrće i voće 
Ima ih od svega: voće, povrće, meso-povrće, tjestenina-povrće-meso....a najbolji mi je bio od jabuke i kruške 
Meni je najbolji onaj od ćevapa s kajmakom! 
Ti si +18.
Evo ljudi , dobio sam pola zvijezdice nakon 3 mjeseca na forumu .
Presretan sam i to mi je poticaj da budem sto aktivniji na forumu .
Lijepi pozdrav svima iz birca !
Ti si -18
Ti si +18.
Jesam .
Navršio sam 17 23.1.
Di je problem ?
Ti si +18.
Da bar ima taj...odma 2-3 šlepera naručit 
Izvana 18+, a iznutra 18- ...... dijete u duši