Dobra ti ta kanta... 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako napreduje situacija sa tarankulom ?
jesu li ga pronašli
jesu li ga pronašli
djesiii patchonja
znaš li odgovor na pitanje ?
brzo moram ići pa vas molim da se požurite
Dobra ti ta kanta... 
Hvala...kad uhvatim vremena bacam se u overclock..
A sad razmišljam da prodam 5770 i kupim 460...
jesu li ga pronašli
Baš sam sad gledao dnevnik na novoj, i eno vraga, tamo je..:P
znaš li odgovor na pitanje ?
brzo moram ići pa vas molim da se požurite
navodno su nasli adrese sad se samo ceka tko ce ga da kokne :D
Neodoljiva nvidia, a... Ja razmišljam da uzmem jednu za PhysX, odnosno da dobijem još 336 shader procesora za GPGPU (480 + 336 = 816 CUDA procesora). Još kada bi imao softversku podršku za to ne bi razmišljao
jesu li ga našli ili nisu ?
samo me to zanima
ko će da ga bije!!!? 
Što se to događalo dok sam bio otsutan
Neodoljiva nvidia, a... Ja razmišljam da uzmem jednu za PhysX, odnosno da dobijem još 336 shader procesora za GPGPU (480 + 336 = 816 CUDA procesora). Još kada bi imao softversku podršku za to ne bi razmišljao
Zašto ce ti dedicated za physx, kad je gtx 480 zmaj -:D
Jesi ti banku opljačkal ili kaj?
Baš ti sad gledam konfu PC-a i ne vjerujem svojim očima... 
Da..ja se sad bojim da kad stigne 6xxx serija da ne bu ova moja 5770 baš previše vrijedila..
Zašto ce ti dedicated za physx, kad je gtx 480 zmaj -:D
PhysX je izgovor ovaj boldani dio me više zanima 
Jesi ti banku opljačkal ili kaj?
Baš ti sad gledam konfu PC-a i ne vjerujem svojim očima... 
Imam prijatelje u somaliji koji pljačkaju IT robu na brodovima 
Kihoty me zainteresiral za grafe... Skoro sam mu rekel neka salje, al nekako sam smiril strasti i dosel k sebi...
Što se to događalo dok sam bio odsutan
Uff. Strka. Stavio je video kako njegova sestra baca neke mačiće (pse ili šta već) u vodu... Bilo ih je desetak... On je to uplodao na youtube i onda nama u temi humor to pokazao....
Logično, nakon prijave, ovi su ga sa youtubea uklonili video, a hrvatsarfarksevac ga je prijavio 4chan udrugu koja se bavi zlostavljanjem takvih osoba...
Oni kad pronadu adresu te osobe sto je to radila, zlostavljaju te, čak je dosta slučajeva završilo na psihijatrij.. Ugl ono što je zanimljivo kod tih 4chan-ova je da se raduju kad neka osoba dozivi tragediju (pogine i sl.) a izuzetno su agresivni kad neko podigne glas i na psa običnog.... Dakle, ludi ljudi...
Sad se navodno šuška da su pronašli adresu te da se dogovaraju kada ce otici.....LOL.
Da..ja se sad bojim da kad stigne 6xxx serija da ne bu ova moja 5770 baš previše vrijedila..
To je uvijek tako... Uživaj u tom malom vremenu dok je kartica značila nešto..
Btw. evo sad mijenjao cooler (zajebano za namontirat ovog zalmana) i ni trunke prašine u kučištu (malo ima, jel)...super su odrađeni ovi CM-ovi filtri..ovaj od napajanja je dosta skupio (vuče s poda)..
Shiiiiiiiiit...
Shiiiiiiiiit...
Ma kreten...ne znam šta mu je to trebalo...jebo ga utube..
Btw. olji vidim imaš ti dosta razer-a...a baš si mi nekak vuko na logitech tipa..
PhysX je izgovor ovaj boldani dio me više zanima 
Znači, GTX 460 je na putu :) Ima se, ima 
Uff. Strka. Stavio je video kako njegova sestra baca neke mačiće (pse ili šta već) u vodu... Bilo ih je desetak... On je to uplodao na youtube i onda nama u temi humor to pokazao....
Logično, nakon prijave, ovi su ga sa youtubea uklonili video, a hrvatsarfarksevac ga je prijavio 4chan udrugu koja se bavi zlostavljanjem takvih osoba...
Oni kad pronadu adresu te osobe sto je to radila, zlostavljaju te, čak je dosta slučajeva završilo na psihijatrij.. Ugl ono što je zanimljivo kod tih 4chan-ova je da se raduju kad neka osoba dozivi tragediju (pogine i sl.) a izuzetno su agresivni kad neko podigne glas i na psa običnog.... Dakle, ludi ljudi...
Sad se navodno šuška da su pronašli adresu te da se dogovaraju kada ce otici.....LOL.
bacali su male psiće - štence u rijeku. da ga bar 4chanovci naguze. kreten.
Di si Robi, kuco stara ? Tko te sad otvara ? :P :)
Cim se ti bavis u ove dane ?
Joj, opet priča o Budu i Kelly Bundy - degenima prve klase, stoke svjetske kojima treba liječenje i mnogo upoznavanja sa životinjama. Dabogda ih 4chanovski naguze. Ali lako će ih naći pošto žive u Lugu, Tomislavgrad.
Ja bih takve mučio psihički da mogu.
Da. Tako nešto.
Ma njega netreba ni tući, ni galamiti, ni ništa jer se s tim nece nista konkretno postici.
Treba ga na psihijatriju i to je to.
Di si Robi, kuco stara ? Tko te sad otvara ? :P :)
Cim se ti bavis u ove dane ?
ej pero ljdino 
eo, hebem radoznale 
bacali su male psiće - štence u rijeku. da ga bar 4chanovci naguze. kreten.
Ma to su još veći kreteni..
Boli njih za psiće..zabavno im je uništavati živote ljudima o kojima ništa niti ne znaju..
ej pero ljdino 
eo, hebem radoznale 
Necu da smetam onda...