Sad sam instaliro alien swarm na laptop. Kada ga pokrenem prvih par sekundi izgleda da je sve normalno i onda mi odjedno sve postane crno, samo vidim strelicu miša.
Jel zna neko u čemu je problem?
Sad sam instaliro alien swarm na laptop. Kada ga pokrenem prvih par sekundi izgleda da je sve normalno i onda mi odjedno sve postane crno, samo vidim strelicu miša.
Jel zna neko u čemu je problem?
Gdje su rezultati one nagradne igre sa Canon-om?
Zdravo!
Jeste li ikada skidali pjesme u FLAC-u?Vidim da su ih na jednom trackeru ima pun qurac ali snimani su uživo.Znam što je FLAC ali neznam kako su to snimili
Na koncertu su snimali?
Dan svima, danas prvi dan skole
eto da vas pozdravim pa da idem dalje
aj sretno
aj sretno
Dobar dan i tebi! Meni počinje tek u ponedjeljak 
aj sretno
Koji si razred, i ti si iz BIH?
đeste jeba*i napokon sam kod kompa...uh...nevalja bit bauštelac
Koliko te placaju?
gemišt po satu
Gdje su rezultati one nagradne igre sa Canon-om?
http://www.bug.hr/vijesti/tko-dobitnik-fotoaparata-iz-snova/103550.aspx
Ljeto je iza nas, baš je bilo dobro.... Vraćam se na stari ritam, izgleda da se nisam odvikao od foruma, lol 
Što mislite da li bi mi dečki iz Linksa premjestili sve iz jednog kućišta u drugo?
Što mislite da li bi mi dečki iz Linksa premjestili sve iz jednog kućišta u drugo?
Pitaj ih
Ljeto je iza nas, baš je bilo dobro.... Vraćam se na stari ritam, izgleda da se nisam odvikao od foruma, lol 
bez brige bit će još vrućine i u 9 mjesecu
Lako za to, nema više slobodnog vremena... Nema više bicikle svaki dan, pecanja i sličnih radnji svaki dan... Samo preko vikenda ako se faktori poklope 
sad ću se ja rugat, jer meni počinje tek 1.10.
al zato mi i završava oko 20.7
Lako za to, nema više slobodnog vremena... Nema više bicikle svaki dan, pecanja i sličnih radnji svaki dan... Samo preko vikenda ako se faktori poklope 
Ahh, meni u ponedjeljak počine škola. 1. razred srednje škole. Bog te pitaj kakve će me brige sada snać
ma i to što kažeš da.....još sad moram ić popodne u šk....znaći spavam do 9 i imam 3 sata slobodan za neš napravit,u 1 već moram bit u šk...dođem kuć u 8, neš ućim , napišem zadaću i već je 10, eventualno odgledam film i spavat jer sam umoran od škole,,,budimo realni dan prođe zaku*rac...ti ideš na poso ili???
Ahh, meni u ponedjeljak počine škola. 1. razred srednje škole. Bog te pitaj kakve će me brige sada snać
Također
Također
ak vas to tješi ja ću sad u 3 

ak vas to tješi ja ću sad u 3 

I ja.. 
Koji smjer?
meni brat ist sad 1. a ja ga u dućan nebi pustia
auf, koje brige - idete u srednju školu, nemata pojma kako vam je dobro 
ustvari znati će te kako vam je bilo dobro kada signe prva opomena za kredit i račun za struju.
I ja.. 
Koji smjer?
komercijalist... 

to će tek skužit posli nje...
nije da je na faxu loše, nije ni dobro...
al zato srednja i pogotovoo ekipa iz nje
to će tek skužit posli nje...
nije da je na faxu loše, nije ni dobro...
al zato srednja i pogotovoo ekipa iz nje
Također
A ti si upiso?
netko? 
A ti si upiso?
Opća gimnazija u Ogulinu, ti?
Dan ljudi...
Evo zalman performa friško šapće iz kante..=)