Bok svima, došo s posla. Vražje anketarenje. Jel ima neko iskustva s tim, da znam kolko para mogu očekivat?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bok svim birtašima, eto to se zove ulov i pol i to ulovljeno na stap za razliku od nedavno ulovljenog soma na jezeru Orasje u Zagrebu. U tom slucaju je bil princip malo veci karnister pa jaci flaks i tak to ne baš sportski.
Bilo bi fino da su i spomenuli marku štapa te karakteristike, i kakva je struna koristena u ovom primjeru vjerojatno je špaga bila na roli a ne flaks. Jer ulovit ovakvog soma na štap i borit se sa 100 kila malo duze vrjeme je ultra težak fizicki posel.

http://www.24sata.hr/news/upecali-su-nemani-izvukao-je-soma-od-104-kile-i-24-m/185964/
Ako nisu koristili onaj štap u 2-3 dijela onda su neki divlji karbonski......a za "špagu" su možda koristili hipronsku ili tak nešta....bome treba to izvuć iz vode 
Ne mora bit stap nikakav divlji samo jak i primjeren takvim ribama, znaci jedan recimo tezine bacanja 100-300 grama neki špinerski normalno i visoke kvalitete. Takvi su obicno napravljeni od karbona tj grafita i razno raznim tipovima pletenja. Od takvih se materijala radi i kokpit u Formuli 1 ak neko nije znal, uglavnom lagano tj zilavo i jako recimo ovak nekaj dole to je to ko primjer samo nesto jace tezine bacanja od 80g no i ovaj bi izdrzal vjerojatno.
e
oj
OPET ja i moji postovi SORRY MODOVI 
kako si mi ga ti
Večer.Ja isto sa šljake,šta ćeš,mora se
.Slabo se spama nešto,od jučer samo par stranica.Sretan rođendan lavovima koji slave,da ne nabrajam ima ih dosta,a dugo nisu bili u bircu.Pogotovo nisu ništa zvali(cugu-upomoć,hitnu,nešto
)...
kako si mi ga ti
Keee??!!!!! 
dajte, ko ima iskustva s anketarenjem prek telefona? :D
4 od 6... like
Novi avatar :)
daleko od tebe....
Ne ček, ja sam iz Sarajeva, a ti si iz dalmacije? Nekako imaš taj neki stil pisanja kao jedan moj poznanik 
gotov.. sad tušing mis san na noćno, al ne ide mi se..
ma ja san unikat, baned..
Pošaljite mi PP da saznate što ovdje piše: xxxxx 
Jutro svima
dobro jutro svima 
Jutro, nesto u zadnje vrijeme nema Robija... Da mi je znat kaj taj cobankos radi...
Jutro vam 
Ak treba tko antenu omnicu od 10dbi s postoljem i 3m dugackim kablom za 50 kn neka mi se javi.
jutro, evo na posa..
Ak treba tko antenu omnicu od 10dbi s postoljem i 3m dugackim kablom za 50 kn neka mi se javi.
imas li jos neki veci kabel?
Rekel sam da dajem kabel od 5m besplatno. Nije neke kvalitete - gubitak signala, al posluzi za prvu silu.
Rekel sam da dajem kabel od 5m besplatno. Nije neke kvalitete - gubitak signala, al posluzi za prvu silu.
Sad se mislim ne znam bi li mi trebala omnica, ovim smećem od DLinka pristojno hvatam signal od nekoga u krugu 50m...
Sad se mislim ne znam bi li mi trebala omnica, ovim smećem od DLinka pristojno hvatam signal od nekoga u krugu 50m...
Te defaultne kartice PCI ili USB imaju od 2-3dbi u sebi...
Ja bi kupio ali nažalost meni treba više od 3 m kabla 
Te defaultne kartice PCI ili USB imaju od 2-3dbi u sebi...
Cek to bi znacilo da bi hvatao signal u krugu 400-500m??
Ja bi kupio ali nažalost meni treba više od 3 m kabla 
Svaki pitgail kabel dulji od 3 m, a da je dobre kvalitete kosta vecu lovu... Kad se trazi udaljenost, nema boljeg od UTP-a.
Pa ne bas tolko... 100-150 m bi mogao... Sve ovisi o optickoj vidljivosti.
Pa ne bas tolko... 100-150 m bi mogao... Sve ovisi o optickoj vidljivosti.
zadnj, 4. kat (oko 20m poviše) optička vidljivost seza i 15-ak i vise km
jer sam na malo višem mjestu pa se vidi od Splita do Trogira
Ne bi baš dobio 400-500 m ali bi sigurno dobio jači signal i veću pokrivenost sa ovom omnicom od 10 dbi nego sa tom što je došla sa routerom jer je to obično antena od 3 dbi ,neznam koji model imaš možda je i jača ali predpostavljam da je manja .