Pozz ljudi!
Opet se prepucavate
?
Ako mislis na mene i mentalista, jest da mi nije bas najomiljenij formuas, ali mati mu ja nisam dirao ni spominjao.
Izvini.
No problem.
Pozz ljudi!
Opet se prepucavate
?
Ako mislis na mene i mentalista, jest da mi nije bas najomiljenij formuas, ali mati mu ja nisam dirao ni spominjao.
Izvini.
No problem.
forum mi je pustinja ovih dana
forum mi je pustinja ovih dana
Meni se neda ići na njega,BOL mi je dosta
178.63.226.164:9987
Spojite se Team Speakom i slusajte Gamers.ba natjecanje u pjevanju.
Umirem od smijeha.
Jos uvijek traje.
vozdra spameri
šta se radi?
ja sam napokon cooler namontirao. vadi matičnu, vrati nazad, pa je opet vadi itd. 
ali vrijedilo je, temp 10c niže u idle. load idem sad isprobat
Yo ekipa.....eto me sa Freelancer-a....dobra je igra ali mi fali malo više oružja na početku i nekako mi je tmurna igra.....ali pokušat ću to "probavit" 
BTW šta ima kod vas? 
178.63.226.164:9987
Spojite se Team Speakom i slusajte Gamers.ba natjecanje u pjevanju.
Umirem od smijeha.
Vrijedi skidanja Team Speak-a!!!
Samo 13MB.
Sad samo pričaju 
E kako u Team Speak-u isključit onog hebenog naratora....ide mi na jetru 
Pjevanje završilo 
Heellllllllllllllllllooooooooooooooo...........imaaaaaallll koooogaaaaaaaaaaaaaaaaaa??????!?!?!?!! 

P.S. Quad post 
Spameru 
Spameru 
I know 
Bok svim birtašima, eto to se zove ulov i pol i to ulovljeno na stap za razliku od nedavno ulovljenog soma na jezeru Orasje u Zagrebu. U tom slucaju je bil princip malo veci karnister pa jaci flaks i tak to ne baš sportski.
Bilo bi fino da su i spomenuli marku štapa te karakteristike, i kakva je struna koristena u ovom primjeru vjerojatno je špaga bila na roli a ne flaks. Jer ulovit ovakvog soma na štap i borit se sa 100 kila malo duze vrjeme je ultra težak fizicki posel.

http://www.24sata.hr/news/upecali-su-nemani-izvukao-je-soma-od-104-kile-i-24-m/185964/
dobro večer, evo došao iz frendove teretane i sve me boli, bit će sutra upale mišića...... 
Bok svim birtašima, eto to se zove ulov i pol i to ulovljeno na stap za razliku od nedavno ulovljenog soma na jezeru Orasje u Zagrebu. U tom slucaju je bil princip malo veci karnister pa jaci flaks i tak to ne baš sportski.
Bilo bi fino da su i spomenuli marku štapa te karakteristike, i kakva je struna koristena u ovom primjeru vjerojatno je špaga bila na roli a ne flaks. Jer ulovit ovakvog soma na štap i borit se sa 100 kila malo duze vrjeme je ultra težak fizicki posel.

http://www.24sata.hr/news/upecali-su-nemani-izvukao-je-soma-od-104-kile-i-24-m/185964/
Ako nisu koristili onaj štap u 2-3 dijela onda su neki divlji karbonski......a za "špagu" su možda koristili hipronsku ili tak nešta....bome treba to izvuć iz vode 
dobro večer, evo došao iz frendove teretane i sve me boli, bit će sutra upale mišića...... 
Sad se naoružaj Lupocetom 
kaže da sad prije spavanja napravim po 10 sklekova po 4 serije, idem izvadit gips iz ormara 
vecer, evo vjezba tek na 2 od 6...
Ivo mi dao žuti
jbg i ja budala quad post u Bircu (budala, šta ćeš
)
BTW Ivo nisam pročitao na koliko sam ga dobio...odmah sam obrisao poruku čim sam vidio karton
(agaian I say: budala, šta ćeš
)
Ivo mi dao žuti
)
BTW Ivo nisam pročitao na koliko sam ga dobio...odmah sam obrisao poruku čim sam vidio karton
)
Jeli imo taj quad post hyper threading xDD
Neznam sta bi napisao pa pisem gluposti...
Ivo mi dao žuti
)
)
Jeli imo taj quad post hyper threading xDD
Neznam sta bi napisao pa pisem gluposti...
Hahahhahahahaha da
.....još sam im podigao takt za 800% 
e
evo susidi, njemci meso peku...
a ja vjezbam mamicu im
Overclocked Post Black Edition EXTREME Edition - Unlocked Multiper, Overclocked Editon, Overclocled karton.
evo mene iz maksimira, fino se prošetao
vecer, evo vjezba tek na 2 od 6...
Nešto mi se činiš poznat, odakle si ti tačno?
Overclocked Post Black Edition EXTREME Edition - Unlocked Multiper, Overclocked Editon, Overclocled karton.

e
oj
OPET ja i moji postovi SORRY MODOVI 
daleko od tebe....
hah, pogledajte ss : http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/razmjena-pozivnica-privatne-trackere/17257.aspx?page=53&jumpto=1171979&sort=asc&view=flat