- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hvaljen isus i marija
pomakao sam se na 1. listu najboljih usera weeee
Dobro jutro radni narode Crne Gore! Udarac u gong označio je 12 časova, vrijeme je da se krene u nove radne pobjede 
No, šalu na stranu. Pogledajte ovo.... ovo je naš RPG vs TENK sa foruma.... ako jedan tjedan ima 168 sati (24*7) a on je igrao samo CoD4 140 sati... još ima 4+ sata na svim drugim igrama u zadnjih 7 dana, to znači da on spava maximalno 3 sata? (ako ništa ne jede,nit pije, nit ide na WC....)
Netko tu nekoga vara....
Dobro jutro radni narode Crne Gore! Udarac u gong označio je 12 časova, vrijeme je da se krene u nove radne pobjede 
No, šalu na stranu. Pogledajte ovo.... ovo je naš RPG vs TENK sa foruma.... ako jedan tjedan ima 168 sati (24*7) a on je igrao samo CoD4 140 sati... još ima 4+ sata na svim drugim igrama u zadnjih 7 dana, to znači da on spava maximalno 3 sata? (ako ništa ne jede,nit pije, nit ide na WC....)
Netko tu nekoga vara....
Ja sam prestao obraćat pozornost na njega... Imao je par dobrih postova zbog kojih sam mislio da možda ipak nije neki mulac, ali me razuvjerio s ostatkom postova.
A to - nabija sate u CODu, tko zna koliko je uopće odigrao...
Je li samo meni Linksova stranica u kukucu ili je i vama?
Jutro svima.
A tek ovaj profil?
LoL!!!
Hobbies & Interests: Why Xfire Does us limit to 1000 Friends?
Ja ih toliko nemam ni u real life, a kamoli na nekom instant messaging programu. Koji lik ROFL
jutro ljudi
idem u makarsku kod patcha :) najvjerojatnije se vraćam u petak. nadam se da ćete izdržat nekako bez mene 
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/high-end-graficke-kartice/61786.aspx
Dobro jutro (!)...
...doviđenja!
Došao sam ekipa da vas pozdravim i idem u Sl. Brod na tjedan dana.
C u l8r mothafuckaz! :D
jutro ljudi
idem u makarsku kod patcha :) najvjerojatnije se vraćam u petak. nadam se da ćete izdržat nekako bez mene 
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/high-end-graficke-kartice/61786.aspx
Hebote isto kao da sam ja pisao.... Baš si napisao onako kako bi i ja napisao.
Evo ti Hvala i thumb up :)
Hebote isto kao da sam ja pisao.... Baš si napisao onako kako bi i ja napisao.
Evo ti Hvala i thumb up :)
eo i tebi TU i hvala za onu vijest o sniženju :)
sad vas pozdravljam.
Evo link za sve one koji imaju u planu kupovinu nove grafičke kako bi mogle cijene izgledati, nešto manje nego sada (tamo negdje 8. mjesec):
Dobro jutro (!)...
...doviđenja!
Došao sam ekipa da vas pozdravim i idem u Sl. Brod na tjedan dana.
C u l8r mothafuckaz! :D
Samo dođi.............
Jutro svima...............
A tek sati igre!? Jeste vidjeli Hello Kitty Cutie World, 2000 sati. ROFL
Netko tu nekoga vara....
lol
pa ostavio je upaljen cod
BTW IMAM TRI ZVJEZDICE !!
Netko tu nekoga vara....
lol
pa ostavio je upaljen cod
Imo sam ja i pet
ali je Miro to snizio 
Gdje imas tri zvjezdice..............
Gdje imas tri zvjezdice..............
dve i pol
al sam imo ja i pet do prijje mjesec dana 
Pff, Mitch, ja u 4 mjeseca ukucam 3,5 zvjezdice, naginjem polako 4.toj, a ti u 21. mjesec nemozes :DDDD
Pff, Mitch, ja u 4 mjeseca ukucam 3,5 zvjezdice, naginjem polako 4.toj, a ti u 21. mjesec nemozes :DDDD
lol
ja sam do veljače bio "neaktivan"
jutro..
Hola ljudi kako smo? Kod mene sve po starom... 
No fino je na buru okrenulo, pa je 12C hlanije, nego prekjučer. Jedino nije mi baš za ribarenje dobro ovo vrijeme
Hola ljudi kako smo? Kod mene sve po starom... 
No fino je na buru okrenulo, pa je 12C hlanije, nego prekjučer. Jedino nije mi baš za ribarenje dobro ovo vrijeme
Hola i tebi.
Evi taman ustao,hocu da doruckujem...
A reci mi,ovaj ti ides na pecanje? :P
Imas neku dobru opremu ili sta? 
Jutro vam da se javim pa idem dalje 
Jutro vam da se javim pa idem dalje 
samo naprijed ;)
dobar dan radni narode 
Robi jesi me prijavio 
Robi jesi me prijavio 
gdje? kome?
Eloha ljudi! Ajte na IRC, igra mi se trivia
Bavim se sad malo clockanjem grafičke, ali baš me ne sluša. Stavim u programu nTune MHz na 600, frekvencija skoči, par sekundi je na tome i padne na 275. Stavim više, opet padne. Stavim manje, stoji još uvik na 275. AC2 ne mogu igrat, jer mi stoji na 275 stalno.