Još jedan dokaz njegove zrelosti!! 
i ti si dosta dokazo svoju..
kako padaš na svoje zamke..
luks- kao mato
ili luxx
I am Alive volio bi te sresti jednom pa da vidimo jesili ti baš tako opasan kad nama svima prijetiš kako ćeš nas istući 
I ja bi vas..
Motherfuckeri.. idem na 15 minuta..
btw: prijetim samo onim trollovima jerbo znam da su PI*KICE na kvadrat pa...
samo mu pokažeš bokser odma je na podu
1.Šta bi bilo kad bi nas sreo vjerovatno bi onda vidjeli koliko si opasan
2.Nisi još otišao .
3.Daj nam pokaži taj bokser 

Uh, daj me prosvijetli o mudrače sa istoka, koje su to "moje" zamke u koje sam ja upal? 
Uh, daj me prosvijetli o mudrače sa istoka, koje su to "moje" zamke u koje sam ja upal? 
pa prvo se smiješ meni kako imam ,,9" godina i sad kad se ja smijem tebikak imaš ,,2" godine ti meni pričaš da sam nezrel..
de ajd propo si ko žeton
Treba matu poslati OVDJE da se igra malo :)
Dobra.
Znam :)
Možda bi i našeg gangstera dombu trebalo poslati tu da malo smiri živce 
oćemo izjednačit broj stranica sa sadašnjom 2010 godinom
pa prvo se smiješ meni kako imam ,,9" godina i sad kad se ja smijem tebikak imaš ,,2" godine ti meni pričaš da sam nezrel..
de ajd propo si ko žeton
Moje isprike Don Domba, ti čak imaš 3 godine više nego kaj sam ja napisal...
de ajd propo si ko žeton
Aha, to su one vaše fore, tipa
"Ajde reci 5",
"5",
"Mama ti je luster"
hah
mato je ke$ha na pjesmi dirty picture.
so take the dirty picture from me
de ajd propo si ko žeton
Aha, to su one vaše fore, tipa
"Ajde reci 5",
"5",
"Mama ti je luster"
hah
haha
nije smiješno uopće..
ajde reci flu
flu
grickaj mi kiflu
nije smiješno uopće..
Znam ali ja se svejedno smijem :)
nije smiješno uopće..
Pa u tome i jest bit, što nije smiješno..
Što je sad? Propao si ko žeton u luster? :D
Ivo de enabliraj PP na sec
sam stisni prijavi
i nakraju napiši f1 ivo
Ivo de enabliraj PP na sec
Šta ćeš reći Ivi "Ivo de molim te banaj sviju"jel ti vidiš u kojem si podforumu i očekuješ da mi budemo ozbiljni 
Jutro marvo....šta ima 
Umjesto Mate nova tema je DOMBA! 
Šta ćeš reći Ivi "Ivo de molim te banaj sviju"jel ti vidiš u kojem si podforumu i očekuješ da mi budemo ozbiljni 
ne nego ću mu reći da mi protjera account, facebook mi je dovoljan..
Jutro marvo....šta ima 
Umjesto Mate nova tema je DOMBA! 
Ajz dount andrstend
Forget about your boyfriend and meet me at the hotel room, you can bring your girlfriends and meet me at the hotel room. [x2]We at the hotel, motel, holiday inn. [x4]
She like that freaky stuff, 2 and the O, 1 in the eye, that kinky stuff, you nasty, but I like your type and like T.I.'s, whatever you like. Bring your girls, whatever the night, your man just left, i'm the plump of the night, let me check your pipes, oh, you're the healthy type. Well, here goes some egg whites. Now gimme that sweet, that nasty gushy stuff, let me tell you what we gon' do. 2 + 2, i'm gonna undress you. Then we're gonna go 3 and 3 you gon' undress me. Then we're gon' go 4 and 4, we gon' freak some more, but first!
U sad ste gotovi, uživajte u zadnjim trenutcima svog accounta :)
Ali da neko bude toliko retardiran da nemože prihvatit tuđi stil to je nevjerovatno. Da bude toliko ludo i glupo idi u pi*ku materinu..