jel to i am alive na slici
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
yeah motherfuckers...
nisam ni znao da imam 20 kuna ispod tipkovnice 
Ovo je prethodni account I am Alive. :)
haha, ja bi se pokopo da imam takvu sliku
yeah motherfuckers...
nisam ni znao da imam 20 kuna ispod tipkovnice 
Tko zna šta ti se onda krije u gaćama...
Lipice možda ahhaha
Ovo je prethodni account I am Alive. :)
bio mi je haxzan cijelo vrijeme, admini znaju neboj se ti ništa 
motherfucker
haha, ja bi se pokopo da imam takvu sliku
aj idi poliji se benzinom
nemoraš se ni zapalit doć ću te ja
Wunderbar... ste primjetili ovo V VVV VVV V V V ?
Očito failanje 
pa rađe promjjeni tu sliku, jer će te svi ignorirati ako si mali balavac
Evo vam sad pa se hebite 
I Am Alive volio bi te sresti jednom pa da vidimo jesili ti baš tako opasan kad nama svima prijetiš kako ćeš nas istući 
Evo vam sad pa se hebite 
Dobra ti je slika, metni to u chmar pa stavi sliku prsta nakon toga(crno bijeli svijet)
zna li netko ime ove pjesme:
"Vrag ti mater prepelans
popadoše svi u trans. " guglo sam ali nema rezultata :S
I am Alive volio bi te sresti jednom pa da vidimo jesili ti baš tako opasan kad nama svima prijetiš kako ćeš nas istući 
I ja bi vas..
Motherfuckeri.. idem na 15 minuta..
btw: prijetim samo onim trollovima jerbo znam da su PI*KICE na kvadrat pa...
samo mu pokažeš bokser odma je na podu
O moj bože.
De sakrij imena.
domba, dodam te na fejsu da ti vidim neke slike
I am Alive volio bi te sresti jednom pa da vidimo jesili ti baš tako opasan kad nama svima prijetiš kako ćeš nas istući 
I ja bi vas..
Motherfuckeri.. idem na 15 minuta..
btw: prijetim samo onim trollovima jerbo znam da su PI*KICE na kvadrat pa...
samo mu pokažeš bokser odma je na podu
Ahaahhahaahahahah, jel se meni čini ili je domba najmlađi na forumu? Kolko ima ono godina... 9? 
O moj bože.
ja sam ušo sam da ga smaram kak da to neradi
.. al briše moje postove 
Hmm još sam rider15 a može i 16 ja sam spreman a i imam vremena večeras dovršiti sve 
O moj bože.
De sakrij imena.
Neću, nek se vidi.
O moj bože.
Odmah sam prepoznao Matu...
Napisao je u postu na kraju "By Luks" hahhahah, majmun, i on i njegov svijetleći ventilator i Baotian
O moj bože.
De sakrij imena.
Neću, nek se vidi.
Ok.
WoW.... sad je počel i domba meni pisat u sandučić.... hahahhahhhahahhah.... pretvara se i on u Matu polako... eh sad kad bi imal sliku svi smo mi Mato postal bi ju tu 
O moj bože.
Napisao je u postu na kraju "By Luks" hahhahah, majmun, i on i njegov svijetleći ventilator i Baotian
Znači svi ovi accounti koje su ovih dana ometali i svi koji su otvarali glupe teme o nekim forumašima su By Mato. Koji lik, jao....
WoW.... sad je počel i domba meni pisat u sandučić.... hahahhahhhahahhah.... pretvara se i on u Matu polako... eh sad kad bi imal sliku svi smo mi Mato postal bi ju tu 
PP
hahahahahahaha Looka ima 2 godine haahahaahhaha
hahahahahahaha Looka ima 2 godine haahahaahhaha
Još jedan dokaz njegove zrelosti!! 
O moj bože.
Znači svi ovi accounti koje su ovih dana ometali i svi koji su otvarali glupe teme o nekim forumašima su By Mato. Koji lik, jao....
Ako misliš ono "Kladionica za poduvat k***", nisam siguran.