0,36 :(
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Je, i meni je doma tak... Zato sam uzel seedbox :)
Dobar dan! Za sve one koji nisu primjetili, na YT imate dolje gumb pokraj kvalitete videa (taj gumb nije na svakom videu) , probajte kliknut na njega 
Dobar dan! Za sve one koji nisu primjetili, na YT imate dolje gumb pokraj kvalitete videa (taj gumb nije na svakom videu) , probajte kliknut na njega 
Vuuuuuuu-vu-vu-vu-vu-vuuuuuuuuzeeeeeleeee...zakon,baš paše za onaj video
Dobro jutro ljudi 
E baš sada gledam one pozivnice za trackere, naći on meni pošalje kod ja odem na sajt pukem broj i fajrunt. E da čuo sam da ima onaj ratio ako ja nebudem seedao onda če meni i onome ko mi je dao pozivnicu blockat account. Jel tako to ide da znam 
Di ste pi*ke stiga Sheldon
Pa paki nema te ko turpije u zatvoru...
evo uzeja godišnji od svih onih trolova i od ostalog
poz care! kako je u životu?
Dobro jutro ljudi 
E baš sada gledam one pozivnice za trackere, naći on meni pošalje kod ja odem na sajt pukem broj i fajrunt. E da čuo sam da ima onaj ratio ako ja nebudem seedao onda če meni i onome ko mi je dao pozivnicu blockat account. Jel tako to ide da znam 
Da
Jutro 
Dobar dan
(malo ranije nego inace)..........
Dobro jutro ljudi 
Ratio moraš držati inaće riskiraš ban, sad dali će onaj koji te pozvao dobiti ban to neznam na većini trackera neće ali nikad se nezna.
jutro ljuuudi :))))))))))
Dobro jutro ljudi 
Ratio moraš držati inaće riskiraš ban, sad dali će onaj koji te pozvao dobiti ban to neznam na većini trackera neće ali nikad se nezna.
OK možeš li preporučit neki tracker...
Uvijek, za što ti treba?
Uvijek, za što ti treba?
Filmovi, igre (PC). 
Uvijek, za što ti treba?
Filmovi, igre (PC). 
hoces bitgamer?
jutro....
zna neko neku dobru igru na miniclipu...
jutro....
zna neko neku dobru igru na miniclipu...
skywire 1 i 2
Uvijek, za što ti treba?
Filmovi, igre (PC). 
Za početak nešto tipa: IPT, lasttorrents, bitsoup, torrentbits
Uvijek, za što ti treba?
Filmovi, igre (PC). 
Bjezi od tih privatnih,ima i na Demon,Iso Hun... sve i svasta...
Uvijek, za što ti treba?
Filmovi, igre (PC). 
hoces bitgamer?
Ma može, glavno da ima navedene stavke... Budem još sačekao borgovu preporuku.
E da koje su prednosti private trackera.
Da ali se vuku torrenti...
Uvijek, za što ti treba?
Filmovi, igre (PC). 
hoces bitgamer?
brzina,nema virusa i ostalog smeca,itd..
Npr.ja imam:
YUwab,Demon,Najnovije,BalkanL,MMa Tr,THR,IPT,HDME,BITGam,Xzone,HD T,FUNF.
Od svega ne koristim nista osim ponekat THR zbog prevoda na dokumentarcima,ne isplati mi se skidati sa privatnih kada nasa brzina uploada ne lici na nista jedino ako seedbox imas...
Budem uzeo bit gamer za igre a za filmove budem malo pronjuškao teme na bugu i internet šta ljudi kažu... I nać pozivnicu naravno 
hoces bitgamer?
Taj tracker ti je 2. najbolji za igre, davno sam bio na njemu, nije problem držati ratio imaju dosta toga ali mislim da je bolje
da se drzis ovih generalnih trackera za pocetak jer ces tamo naci sve igre osim ako nisu bas neke rijetke (tj starije).
Prednosti ima više: brzina, sigurnost (virusa nema ili su rijetkost), nemoze ti isp ništa (dok kad skidaš sa javnih trackera mogu), sadržaj
pogotovo na specijaliziranim trackerima.
Problem je jedino dobiti pozivnicu i držanje ratija.
Budem uzeo bit gamer za igre a za filmove budem malo pronjuškao teme na bugu i internet šta ljudi kažu... I nać pozivnicu naravno 
oces Thr pozivnicu?
Npr.ja imam:
YUwab,Demon,Najnovije,BalkanL,MMa Tr,THR,IPT,HDME,BITGam,Xzone,HD T,FUNF.
Od svega ne koristim nista osim ponekat THR zbog prevoda na dokumentarcima,ne isplati mi se skidati sa privatnih kada nasa brzina uploada ne lici na nista jedino ako seedbox imas...
a recimo i ja ih imam masu, ali opet koristim samo AwesomeHD, LastTorrents, bitGamer, THR, Zamundu i uspijevam navuc preko 1.0 ratia, na AwesomeHD sam jedno vrijeme imao i preko 2, kad se nađe dobro leechan torrent, a meni UL-a oko 100kb/s sta nije toliko lose
Jutro ljudi,evo ja se digo prije pola sata,imali smo sinoc oprostajnu za osmi razred i bilo je predobro, ali mislim da alkohola vise necu vidit nekih par dana!