@Oly_E3 uf koliko HDD-a imaš... Jesu ti svi puni 
Nisu skroz, ali velikom većinom. Moram si uzeti još jedan 500GB eksterni
@Oly_E3 uf koliko HDD-a imaš... Jesu ti svi puni 
Nisu skroz, ali velikom većinom. Moram si uzeti još jedan 500GB eksterni
Osjeti se hladnoća:)
Al je sinoć padalo i još uvijek nije stalo.
Ovdje je 17C 
Nego Oly di si uzeo crne sata kablove? Ja kad god dođem u Links nemaju. Imaju samo žute i crvene.
Nego Oly di si uzeo crne sata kablove? Ja kad god dođem u Links nemaju. Imaju samo žute i crvene.
Oly pokupovao sve zivo.......
Sta mislis jel ovo kandidat za sticky.........
Hvala:) Frend je jednom negdje kupio ful mekane (kao silikonske) sata kablove i panj nezna gdje. Koliko je komad?
Sta mislis jel ovo kandidat za sticky.........
Sad je:)
Hvala........
svi pisu neke pedije svi neke pedie recenziraju, pa pobogu ocu i ja da imam svoju pediu :D :P evhttp://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/adventurepedia-svi-adventure-naslovi-1984/58847.aspx
svi pisu neke pedije svi neke pedie recenziraju, pa pobogu ocu i ja da imam svoju pediu :D :P evhttp://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/adventurepedia-svi-adventure-naslovi-1984/58847.aspx
Daj ti nama slike svoje pile i koji test. Hebeš pedije:)
evo mene sa plaže
jest da puše ali ipak je vruće na suncu
tm nations FOREVER
Daj ti nama slike svoje pile i koji test. Hebeš pedije:)
pa jesam ti stavio link odakle sam ga kupio
Na linku je GTX295 a ti imaš 2x480?!
Slikaj tu konfu jer mi već idu na jetra hvalisavci sa elienver i sličnim konfama!
ma ja mislim da se on sprda
Na linku je GTX295 a ti imaš 2x480?!
Slikaj tu konfu jer mi već idu na jetra hvalisavci sa elienver i sličnim konfama!
a Boze sacuvaj... ako ti smeta "Moj pc" reci, jednostavno ga nisam trebao ni stavljat vidim koliko ti smeta booo :S nemam cim slikat, za mobitel nemam onaj kabl a fotic mi je odnio stari jer idu u mostar pa da slikaju. eto uslikat cu ti kad dodju jel ti bolje. i meni je stric dao taj link i rekao da je odatle kupio! Zato molim te...
a Boze sacuvaj... ako ti smeta "Moj pc" reci, jednostavno ga nisam trebao ni stavljat vidim koliko ti smeta booo :S nemam cim slikat, za mobitel nemam onaj kabl a fotic mi je odnio stari jer idu u mostar pa da slikaju. eto uslikat cu ti kad dodju jel ti bolje. i meni je stric dao taj link i rekao da je odatle kupio! Zato molim te...
Evo mene opet, maloprije kupio novi GamePlay magazin, i vidim objavili su mi pismo 
Ima ko kakvih iskustva s ovim coolerom ? Jel pase na vecinu southbridge-a ?
Nemoj me držat za riječ al mislim da ima neki review na PCE-u.
(_.:BRUNO:._) //// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
Ma ja, sad to na BUG forumu u mraku?
Ima ko kakvih iskustva s ovim coolerom ? Jel pase na vecinu southbridge-a ?
Evo imaš nešto ovdje.
Bicikl i pedaliraj:)
(_.:BRUNO:._) //// Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
Koliko ti love proguta m.bug?
Evo mene opet, maloprije kupio novi GamePlay magazin, i vidim objavili su mi pismo 
Jel to jedno od onih pisama gdje operu citatelja ili je to jedno razumno pismo 
Jel to jedno od onih pisama gdje operu citatelja ili je to jedno razumno pismo 
Ako si kupio taj zadnji, nađi onaj sa potpisom pisma "Deni" :)
EDIT: Razumno pismo
Slican je Thermalright-u... Budem jos vidio no mislim da mi se ne isplati bas uzet... A same egzotike mi ne treba...
Ma staviš neki mini vent da puše po NB-u i problem rješen:)