Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.374.042
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
luckyluke kaže...
patch123 kaže...

ma kakva 5870,po meni skroz neisplativa kupnja

5850 jeftnija 600kn a uopće nije toliko slabija

Pa da...

Kad pogledaš review,vidjet ćeš da OC-ana HD 5850 je rame uz rame 5870 na defaultu.

Još kad ovaj Mugen zapuše na 3,5 GHz bit će veselja.Smijeh

onda ces bit tu negdi ka i ja ali ja iman L3 Belji se

15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

onda ces bit tu negdi ka i ja ali ja iman L3 Belji se

eh sretniče Smijeh

ja sam ga sa stock coolerom iscijedio do kraja. s mugenom bi sigurno išao na 3,7, 3,8

16 godina
ATiGamer kaže...

eh sretniče Smijeh

ja sam ga sa stock coolerom iscijedio do kraja. s mugenom bi sigurno išao na 3,7, 3,8

Ide x4 630 do 3,7 bez dizanja napona.

A s dizanjem kažu na PCX-u da je bio nestabilan pa odustali.

Baš ću probati koji je plafon kod mojeg primjerka makar ću i sa 3,5 GHz biti sretan ako ne bu bučio prejako a valjda neće.

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/kupovina-scythe-mugen-2/57102.aspx?page=0&jumpto=1000346&sort=asc&view=flat
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
ATiGamer kaže...

eh sretniče Smijeh

Baš ću probati koji je plafon kod mojeg primjerka makar ću i sa 3,5 GHz biti sretan ako ne bu bučio prejako a valjda neće.

ja sam svoga do 3.5 bez dizanja napona. Ali posto nema neke razlike drzim da na 3.4 jer u idleu se Mugen uopce ne pali (u idleu drzi 35°C, vent na 0% tako da je doslovno necujno)

15 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
ATiGamer kaže...

eh sretniče Smijeh

na 3,7 bez dizanja napona? di si to vidio? ja sam na svome za svaki slučaj povisio napon na 1,4V. malo jest bučniji ali uskoro i ja planiram uzeti neki cooler kad budem pri novcima. nedavno sam uzeo novi HDD pa mi je otišlo 700 kn Izlanuo se

17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

BORG ajd na msn malo

The critic has to educate the public; the artist has to educate the critic.
15 godina
neaktivan

i ma neloa

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
Smata123 kaže...

a jel može meni netko preporučit neki program za rađenje covera za dvd filmove?

tražim po netu ali samo sam našao neke programe u kojima mogu raditi neznam što sve ne, a meni treba neki najobičnije program tako da kad nađem sliku covera od filma da stavim u taj program i da mi ju on sam namjesti da mi stane u onaj omot od cd-a.

zapravo bih htio nešto kao nekakav layout u wordu u kojem je sve već prilagođeno a ja samo insertam sliku covera.

hvala

Probaj Nero Cover Design

jel mi može još netko još neš preporučit, sjetio sam se da nemam nero, a sami cover designer nigdje nemogu nać.

17 godina
neaktivan

Sve što ću reći je: LOS ANGELES LAKERS 102 BOSTON CELTICS 89... LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

SmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijeh

http://www.youtube.com/watch?v=Fnm3YbuPWfo
15 godina
odjavljen
zero cool kaže...

Sve što ću reći je: LOS ANGELES LAKERS 102 BOSTON CELTICS 89... LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

SmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijeh

Peku me oči.....

Pinky je zakon... I ♥ π
15 godina
neaktivan

Ovoliko smajlica nisam vidio u zivotu...........

The quieter you become, the more you are able to hear...
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 13:09 (Ivan 992).
15 godina
protjeran

Ignoriram te do daljnjega Belji se

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
15 godina
neaktivan

haha,i meni je drago što je boston popušio

16 godina
neaktivan
zero cool kaže...

SmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijeh

TOoooooooooooooooo, go LA!!!

17 godina
neaktivan

Alo spameri šta ima? Smijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
16 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Ima spama...

Ingame: (_.:BRUNO:._) // Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
15 godina
protjeran
Šef kaže...
lzgr kaže...

Ima spama...

Ovaj je zaspamo pola birca sa svojim smailerima Osmijeh

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
17 godina
neaktivan

hehe to znam! Nego oćete li vi meni pomoć? Imam kod sebe jedno računalo sa veelikim problemom. Na njemu je XP.Dakle kada se instaliraju driveri od grafičke (sapphire radeon HD 3450) komp postaje spor ko reumatična kornjača. Dugo mu treba da otvori logon screen (oko 5-10 min),a kasnije je jako spor. Kada se deinstaliraju driveri sve radi ok,ali je onaj tipičan problem što se ne mogu igrati igre,scroll je usran (onako sporo se iscrtava) itd...Probo sam razne verzije drivera,čak i one Omega drivere,ali bezuspješno. Što mi je činiti? Plač

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
15 godina
protjeran

uuu al sam sad okrečio garažu....sad ćekm da se zidovi osuše pa na pospremanje raznih gluposti natrag u kutove

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
16 godina
neaktivan

Kako mogu maknut watermark s ove slike? I, ako je netko tako ljubazan, da zna da mi makne, ali i netreba... Hvala

Ingame: (_.:BRUNO:._) // Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
17 godina
neaktivan

Kupi sliku. Smijeh

The critic has to educate the public; the artist has to educate the critic.
17 godina
Šef kaže...

Kako mogu maknut watermark s ove slike? I, ako je netko tako ljubazan, da zna da mi makne, ali i netreba... Hvala

Kupi ju pa ce ti badava maknut...

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-led-diode/56455.aspx
15 godina
neaktivan
Izgr prodaj je meni dobro bih mi dosla (sapphire radeon HD 3450)!!!
17 godina
neaktivan
dragec0 kaže...
Izgr prodaj je meni dobro bih mi dosla (sapphire radeon HD 3450)!!!

Mora da si jako očajan kada me to tražiš!

Usput username mi je Lzgr, a ne Izgr!Smijeh

15 godina
neaktivan
JESI SIGURAN DA IMAS SVE STO TI PISE OVDJE:::: System Requirements

* PCI Express® based PC is required with one X16 lane graphics slot available on the motherboard
* 300 Watt or greater power supply recommended
* Certified power supplies are recommended. Refer to http://ati.amd.com/certifiedPSU for a list of Certified products
* 1GB of system memory
* Installation software requires CD-ROM drive
* DVD playback requires DVD drive
* Blu-ray™ / HD DVD playback requires Blu-ray / HD DVD drive and playback software
* For a complete ATI CrossFireX™ system, a second ATI Radeon™ HD 3400 Series graphics card, an ATI CrossFireX Ready motherboard and one ATI CrossFire Bridge Interconnect cable is required
17 godina
neaktivan
dragec0 kaže...
JESI SIGURAN DA IMAS SVE STO TI PISE OVDJE:::: System Requirements

* PCI Express® based PC is required with one X16 lane graphics slot available on the motherboard
* 300 Watt or greater power supply recommended
* Certified power supplies are recommended. Refer to http://ati.amd.com/certifiedPSU for a list of Certified products
* 1GB of system memory
* Installation software requires CD-ROM drive
* DVD playback requires DVD drive
* Blu-ray™ / HD DVD playback requires Blu-ray / HD DVD drive and playback software
* For a complete ATI CrossFireX™ system, a second ATI Radeon™ HD 3400 Series graphics card, an ATI CrossFireX Ready motherboard and one ATI CrossFire Bridge Interconnect cable is required

Jesam,sve imam nisam valjda budala! Samo na Windowsima XP šteka, na 7 ne! (ne mogu staviti 7 ili Vistu jer je to komp jedne starije gospođe,pa se navikla na XP)

15 godina
neaktivan
ma nisam kupujem novu grafu nego mi je svejedno koju cu kupit bitno je da ima 512mb i 128bit!!
17 godina
neaktivan
dragec0 kaže...
ma nisam kupujem novu grafu nego mi je svejedno koju cu kupit bitno je da ima 512mb i 128bit!!

Ova ti ima 256MB RAM i 1GB nekakve HyperMemory™ (neznam koji je to quratz).

16 godina
neaktivan

Dobar dan.

Sto se radi? Ja cu se ubit od dosade jer je moj brat na mom kompu.

17 godina
neaktivan
mitchell kaže...

Dobar dan.

Sto se radi? Ja cu se ubit od dosade jer je moj brat na mom kompu.

Ja ču se ubit od svrbeža! Svrbe me yebeni zubi jer sam dobio onaj "aparatić" za poravnavanje zubiju! VičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeVičeViče

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice