Evo zanima me koliko dode Kemijska sa UV svijetlom i fluorescentni marker. Otrpilike barem
i gdje to mogu kupiti,zivim u Puli.
POZZ
Evo zanima me koliko dode Kemijska sa UV svijetlom i fluorescentni marker. Otrpilike barem
i gdje to mogu kupiti,zivim u Puli.
POZZ
Za olovku i marker neznam al u Zg imaš u Linksu kantice sa UV bojom pa pogledaj u tebi najbližem Linksu dal imaju.
ma nema taj Link u Puli. zna netko dr.
Ima Links u Rijeci al ako nemaš bliže nemaš baš niti izbora.
a jel ima toga u Chipoteci ili takvoj nekoj trgovini?
Jesi pitao u Istarskim knjižarama na giardinima?? Ja bi si isto htio kupit al nemam ideje gdje tog ima.
Jesi pitao u Istarskim knjižarama na giardinima?? Ja bi si isto htio kupit al nemam ideje gdje tog ima.
evo nasao sam. za 10$. to je cak ok cijena. ali nemogu trenutno preko kartice nista kupovati. nisam ni siguran dal cu ubrzo moci. pa eto moram na cash
moze li mi neko objasnit kaka je to kemijska
znam da ce neki mislit da sam noob al eto neznam sta je znam da je to neko ljubicasto svjetlo sto moze vidjet nevidljiva slova
ili tak nes znam da smo na eksurzji prosle godine isarali cijeli pod u sobi s time al se vidi samo s tim uv svjetlom pa eto
moze li mi neko objasnit kaka je to kemijska
znam da ce neki mislit da sam noob al eto neznam sta je znam da je to neko ljubicasto svjetlo sto moze vidjet nevidljiva slova
ili tak nes znam da smo na eksurzji prosle godine isarali cijeli pod u sobi s time al se vidi samo s tim uv svjetlom pa eto
da ali gdje da kupim to?=)
http://www.profin.hr/opis.php?art=744
Ima UV svijetlo, ali ne znam da li je tinta UV...
ja sam kupi patike u La Dami i dobio flomić sa tim svjetlom vrijednosti 39 kn.
ne moram ni napominjati da je flomaster istrošen nakon samo 3 dana uporabe....
ali inače, dobra fora. ja bratu napišem iznad kreveta na zid: "UMRI!!" i kažem mu da provjeri svoj krevet sa UV svjetlom. uslijedi blagi šok.
ja sam kupi patike u La Dami i dobio flomić sa tim svjetlom vrijednosti 39 kn.
ne moram ni napominjati da je flomaster istrošen nakon samo 3 dana uporabe....
ali inače, dobra fora. ja bratu napišem iznad kreveta na zid: "UMRI!!" i kažem mu da provjeri svoj krevet sa UV svjetlom. uslijedi blagi šok.
ma, neće mu ništa biti od toga. to su male traume...
Za marker koji će se vidit pod UV svjetlom možeš slobodno koristiti onaj brisač za nalivpero koje si koristio u nižim razredima..
dobra je i kombinacija upaljač sa plavim svijetlom i fluorescenti marker, ovakve boje. dobro, ne baš takve, al znate na što mislim =)