Danas oko 15:50 na podrucju knezije je ukraden Mt. Fuji Pro 2006.g.
Eto i ja sam jos jedan sretnik kojemu su ukrali bicikl... Dok sam bio na treningu netko mi je fino maznuo bicikl...
Bio je cak i vezan sa nekim lokotom (sajlom), ali opet covjek valjda precvikao saljlu sjeo na bicikl i otisao....
Pa ako vidite nekoga da ima takav bicikl molim vas kontaktirajte me...
broj mobitela: 091/187-7575
e-mail/msn: nemoj_me_klat@hotmail.com
ili jednostavno PM
P.S. nemam serijski broj rame ili racun da bi mogao podic prijavu... Zato jer sam bicikl dobio na poklon za rodjendan od bratica...
*Nagrada onome koji kaze neku korisnu informaciju, pa da dodjem do njega...*
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odi do Hrelica u provjeru...
To je vec rastavljeno i ako nije na Hrelicu, onda se 'hladi'.
I ne brini za sajlu, znaju oni poskidati sve sto se moze, cak i kada ga dobro zakljucas na nekom lose 'prolaznom' mjestu.
Meni su ukrali u Zadru, u mom portunu KTM biciklu staru 4 godine. U 5 mjesecu prošle godine. 2 lokota sam imao.
Prijavili policiji, 0 bodova...
tako da su po mom mišljenju male šanse da ju dobiješ nazad...
ali nada umire posljednja
Meni su ukrali u Zadru, u mom portunu KTM biciklu staru 4 godine. U 5 mjesecu prošle godine. 2 lokota sam imao.
A valja pokusati... Isao sam 2. put na trening sa tim biciklom i vec mi nestao... :(
ostavi na ovome forumu pod posebnom selekcijom svoj oglas pa ti netko možda pomogne.
http://www.dropbike.com/forum/
edit: sad skužio da si to već napravio....
A valja pokusati... Isao sam 2. put na trening sa tim biciklom i vec mi nestao... :(
Neko te zna pa ti mazno vjeruj..Ko je sumnjiv malo potisten i sl....Zna te
Pa gdje daj dio grada kod mene u lućkom sam vidio takvi daj neke specifićnosti
Na kneziji je ukraden, a sada neznam di je... -.-
Mt. Fuji Pro rama
dual action lx shiftere
shimano deore LX hidraulicki diskovi
160mm rotore
shimano deore LX prednji mjenjac
Rock Shox Recon 327 Air, 80mm travel vilicu
Formuline nabe
Shimano deore XT zadnji mjenjac
ima smedi velo sic
Ritchey Pro OCR Disc obruc
plasticni stalak za bocu xD
rogove bijele boje
ajd javi ako sta vidis, molim te...
Ej pa zašto ne otiđeš na policiju?
Ja sam svoju dobio na nagradnoj igrci, nisam imao račun pa sam svejedno išao tamo...
iako nije bilo koristi.
nakon što su meni u velikoj gorici ukrali author gang, furam se na nekom šrotu iz peveca za 800kn, i nemam problema ni brige :)
teško ćeš dobit svoj bicikl nazad, i da možeš prijavit policiji oni ti to samo službeno zapišu nešto, baš se njima da tražit neki tam bicikl...
a i da netko odavde vidi takav bicikl ti nikako ne možeš dokazat da je to baš tvoj bicikl.
Pa nemos vjerovat.......
Nemos vise nigdje ni bicikl ostavit..........
Ej pa zašto ne otiđeš na policiju?
Ja sam svoju dobio na nagradnoj igrci, nisam imao račun pa sam svejedno išao tamo...
iako nije bilo koristi.
Bas sam jutros bio, prijavio sam slucaj...
Mozes ti ostaviti bicikl, samo ne smije biti 'skupo placen'.
Takvi ne upadaju u oci zakljucani.
Meni je također ukraden bicikl pred možda malo manje od godinu dana, a zamisli drznika, provalio u šupu (iako ima dvoja vrata za obiti). Hvala bogu da sam s drugim (boljim) biciklom taj dan otišao u Maksimir... Kad se vratio doma, idem u šupu spremit bajk, a na podu razvaljeni lokot i otvorena vrata od šupe. Samo me oblilo bljedilo i trnci.
Naravno zvao muriju, rekli vjerojatno drpio neko iz zgrade (nema tragova provale na ulaznim PVC vratima), ali nisu našli kradljivca. Rekli također da se tako 'jeftine' stvari baš i ne traže na policiji i da su šanse minimalne do nikakve za pronalazak.
Hvala bogu, šupa je pod osiguranjem za stan pa sam dobio naknadu štete, ali nakon valjda pola godine i zaj*bancije s osiguravajućom kućom.
Žao mi je što ti ovo govorim, ali mislim da taj bicikl više ne budeš vidio.
P.S. - vidim da nas ima dosta, žrtava krađe bicikla... :D
Ma cuj, brzi su oni... Frend ga je zavezao da popije kavu navecer oko 21 sat. Usao na 15 minuta (u birc) i ostavili su mu samo ramu...
Sve drugo su odnijeli, pa cak i sami sic. I to pored samog birca...
Na kneziji je ukraden, a sada neznam di je... -.-
Mt. Fuji Pro rama
dual action lx shiftere
shimano deore LX hidraulicki diskovi
160mm rotore
shimano deore LX prednji mjenjac
Rock Shox Recon 327 Air, 80mm travel vilicu
Formuline nabe
Shimano deore XT zadnji mjenjac
ima smedi velo sic
Ritchey Pro OCR Disc obruc
plasticni stalak za bocu xD
rogove bijele boje
ajd javi ako sta vidis, molim te...
U čoeče dobar bike! Ma budem ja vidio pa ti sliku pošaljem može!!!Ma jedan moj frend od nedavno ima neki Fuji budem vidio! Nevjerujem da ćeš nač raspitaj se po okolici ako ovaj u lučkom nije
Nevjerujem da je daleleko dogurao!
Nema sta stvarno su brzi........
Meni su ga ukrali u ulazu od stana. Ja sam s prijateljima sjedio na klupici, 100 metara dalje. Poludio sam kad sam to skužio.
Mrak je bio pa nisam vidio ništa...
2 lokota su bila na bicikli...
Ironija......
....
U čoeče dobar bike! Ma budem ja vidio pa ti sliku pošaljem može!!!Ma jedan moj frend od nedavno ima neki Fuji budem vidio! Nevjerujem da ćeš nač raspitaj se po okolici ako ovaj u lučkom nije
Nevjerujem da je daleleko dogurao!
Ajde molim te, sto je prije moguce...
Nema sta stvarno su brzi........
Nazalost :(
Skopcat bicikl na struju pa kad kradu ima da se ubiju..........
Taj ti je bicikl na Hreliću u dijelovima. Nema teorije da ga nađeš. Isto ko i autoradio i mobitel kad ti netko mazne. Bye-bye.
teško da ćeš naći. Sretno.
Isto su mi jednom ukrali bicikl,Wheelera pro 29.Prijavio policiji,dao serijski opisao bic,za dva dana su ga našli.
@autoru teme : najvjerojatnije ćeš se morat pozdravit s njim i počet tražit novi, skupljaj pare i nabavi jače osiguranje, pazi di ga ostavljaš, ako nemaš sigurnog mjesta, bolje ga ne ostavljaj, to je tako, moj već 3 godine živi, u odličnom je stanju, magnet za lopove,a proljeće je na vratima...prežvio je jedino pametnim parkiranjem u gradu - TO JE NAJBITNIJE!..nikakvi lokoti ni sajle ti ga neće spasit, doći će profić i provalit ti to za 3 sekunde.
...mom frendu su ukrali cijeli bicikl koji je bio zavezan debelim lokotom oko rasvjetnog stupa, ostavio/li su samo lokot kojim je bio zavezan, falila je samo porukica :)