Thompson - 30.05.2009. u Zagrebu zaključana tema

poruka: 47
|
čitano: 11.141
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Thompson - 30.05.2009. u Zagrebu
Fićo_CoD 5 kaže...
 dobro, jel mogu znat sta znaci "Sieg Heil"
"Živjela pobjeda"
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
16 godina
neaktivan
seneka kaže...

meni je najbolja pjesma vezana uz thompsona

Osmijeh

hahahahhaaha ah ti vatrogasci...sta jos nece izmislit...Bože Bože...
16 godina
neaktivan
the_tux kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...
"Živjela pobjeda"
 na kakvu pobjedu misle, pobjedu Hitlera u 2. svjetskom ratu, jel???
17 godina
neaktivan
seneka kaže...

Osmijeh

Bez uvrede, ismijavanje je .. joj necu se svađati, neki jednostavno zanju samo provocirati.
i
i
su sigurno ustaške pjesme.
16 godina
neaktivan
Sonny kaže...
seneka kaže...

Osmijeh

Bez uvrede, ismijavanje je .. joj necu se svađati, neki jednostavno zanju samo provocirati.
i
i
su sigurno ustaške pjesme.
 haaa'??? ti se to salis ili..??
17 godina
neaktivan
Thompson - 30.05.2009. u Zagrebu

Naravno da se šalim, ljudi pričaju o nečemu sto uopće nisu poslušali, o nečemu što ne znaju. I to me najvise smeta.

17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Odlicno jos malo parada polupismene mladezi (koji rata u životu nisu vidjeli) i raznih kravetina koje se tamo dernjaju (mozete ih vidjet na svakoj snimci koncerta tonsona) te ne zaboravimo arlaukanja na poluproizvode koje Thompson voli zvati glazbom. Da ne govorim o razno raznim debilima koji tamo idu sa ustaškim kapama i mnogo hrvatskih zastava, obavezno sa prvim bjelim poljem na grbu. Ma da vrhunski koncert. Još na glavnom gradskom trgu tako da i oni koji se zateknu tamo moraju gledat degenerike kako se previjaju uz vrhunske hitove Thompsona. Fenomen je svakako, samo fenomen čega? Kvalitetne glazbe sigurno ne.

a da ti malo oladiš.. a?
http://bux.to/?r=InfernoCroPro Xfire: inferno2912
16 godina
neaktivan
Sonny kaže...
seneka kaže...

Osmijeh

ma šalim se , da se malo smire strasti..friendlyOsmijeh
moljac
17 godina
protjeran
Fićo_CoD 5 kaže...
the_tux kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...
"Živjela pobjeda"
 na kakvu pobjedu misle, pobjedu Hitlera u 2. svjetskom ratu, jel???
 Bojni pokliči su večinom isti ili slični i moraju biti motivirajući, u tome ni nacistička Njemačka nije bila izuzetak.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
16 godina
neaktivan

a sta vi to imate protiv Thompsona? Pa nije on nagovarao publiku da nose ustaško znakovlje na koncerte! Otkud vam to? I uopce ne pjeva ustaske pjesme, ajde koja je to Thompsonova ustaska pjesma, da vas vidim??? a? a?

16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Thompson je svojim predzadnjim albumom pokazao ljubav prema domovini, Bogu i obitelji, a nikakvo ustaštvo se ne spominje u nijednoj pjesmi!

Joj daj molim te.
Pjevao je pjesmu punu mržnje zbog koje bi ga se u normalnoj državi totalno ogradilo. Ne bi se moglo dogoditi da se na televiziju reklamira koncert osobe koja je pjevala tako nešto. Normalne osobe se srame Thompsona i njegove publike...Naravno, to ne vrijedi za nas.
Kroz Imotski kamioni žure ,voze crnce Francetića Jure (2x)
U Čapljini klaonica bila ,puno srba Neretva nosila (2x)
Oj Neretvo teci mi niz stranu ,nosi srbe plavome Jadranu (2x)
Ko je moga zamisliti lani,da će Božić slavit partizani (2x)
Tko je reka jeba li ga ćaća,da se Crna Legija ne vraća (2x)
Gospe Sinjska ako si u stanj uzmi Stipu , a vrati nam Franju (2x)
Oj Račane jeba ti pas mater,i onome ko je glasa za te (2x)
Sjajna zvijezdo iznad Metkovića ,pozdravi nam Antu Pavelića (2x)
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2009 12:42 (Random.).
17 godina

Moji ljudi ako vam se ne sviđaju hrvatske domoljubne pjesme, ako ne volite Hrvatsku koji k.... radite/živite u njoj. Rambo o kakvim ti neredima pričaš??? Pjesma "zbog Anice i bokala vina" je se pjevala za vrijeme rata, da kad su gospoda "vanzemaljci" klali po Vukovaru s 4s i petokrakom na čelu. A sad domoljub i hrvatski branitelj nemože pjevat u nekim dijelovima Hrvatske a generali nam u Hagu, nema šta lipa smo nacija. Nisu jednino ustaše bili zločinci, sad svaki malo se nađe neka masovna grobnica, pa opet vidimo petokrake po Hrvatskoj ili četnička groblja na kojima se veliča velika srbija i nitko ne govori o tome ali kad je "U" u pitanju eto problema. Nemoj te me krivo svatit, ratni zločin je ratni zločin i treba sva znakovlja takva zabranit od "U" pa do petokrake.

16 godina
neaktivan
Vakaka kaže...

Moji ljudi ako vam se ne sviđaju hrvatske domoljubne pjesme, ako ne volite Hrvatsku koji k.... radite/živite u njoj. Rambo o kakvim ti neredima pričaš??? Pjesma "zbog Anice i bokala vina" je se pjevala za vrijeme rata, da kad su gospoda "vanzemaljci" klali po Vukovaru s 4s i petokrakom na čelu. A sad domoljub i hrvatski branitelj nemože pjevat u nekim dijelovima Hrvatske a generali nam u Hagu, nema šta lipa smo nacija. Nisu jednino ustaše bili zločinci, sad svaki malo se nađe neka masovna grobnica, pa opet vidimo petokrake po Hrvatskoj ili četnička groblja na kojima se veliča velika srbija i nitko ne govori o tome ali kad je "U" u pitanju eto problema. Nemoj te me krivo svatit, ratni zločin je ratni zločin i treba sva znakovlja takva zabranit od "U" pa do petokrake.

da, poptuno se slažem, crvene petokrake i srp i čekić treba isto zabranit!
16 godina
neaktivan

Sve "proustaške" pjesme tipa Čavoglava, Anica,kninska kraljica su nastale u Domovinskom ratu. Čovjek je uspio animirati ljude na borbu za svoju zemlju, a ako je otišao u krajnost... pa ljudi, RADILO SE O ŽIVOJ GLAVI, i zbog takvih  ljudi, zbog osjećaja koje su budile te pjesme u nama, zato danas imamo državu. Stihovi iz Thompsonove pjesme:

Zato zora sviće,

Novi dan se budu,

Hvala im na svemu,

Slobodni smo ljudi.

Nemožeš govoriti o tim pjesmama u kontekstu današnjeg vremena i onda kad su geleri prolićali kraj glava. Jednostavno, nekima su još svježa sjećanja iz Domovinskog rata i njih će uvijek ponijeti Čavoglave i ti nesretni dani.

Premda osuđujem pjesme Jasenovac i Gradiška Stara, vjerojatno i Thompson se sad kaje radi izvođenja te pjesme. Mislim da je prešao granicu dobrog ukusa i da mu to nije trebalo.

Neki će ljudi uvijek doći Titu na godišnjicu i pjevaju partizanske pjesme. Istih tih partizana koji su ko-zna koliko ljudi pobili na Križnom putu. Kad će se o njima raspravljati? Da odete na index.hr, pa postavite to pitanje.

Ljudi, ne stidite se onog što jeste. Moja su 3 djeda poginula u Ustaškoj Vojnici. Ali isto ne pjevam Jasenovac i Gradiška Stara. Ali NE DOPUŠTAM da netko pljuje po onome što sam pjevao i PO OSJEĆAJU PONOSA tih '90 godina!

Bog i Hrvati!

Nemoguće je čovjeka naučiti onome što misli da već zna. Što tiši postaneš,to uspiješ više čut.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2009 13:01 (Smooth Operator).
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
 da, poptuno se slažem, crvene petokrake i srp i čekić treba isto zabranit!
 Oprosti, znaš li ti razliku između SUSTAVNOG, MASOVNOG UBIJANJA ljudi samo zato što su bili druge rase i vjere i ideologije koja je dobra, koja se NE ZASNIVA na ubijanju ljudi druge rase, vjere itd., no zbog pokvarenosti ljudi je propala i zato su se i dogodili neki zločini od strane te ideologije.
Probaj zabraniti zastavu SAD-a, pod kojom su počinjeni masovni zločini u Vijetnamu, Bliskom istoku itd.
17 godina
neaktivan
Random. kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Thompson je svojim predzadnjim albumom pokazao ljubav prema domovini, Bogu i obitelji, a nikakvo ustaštvo se ne spominje u nijednoj pjesmi!

Joj daj molim te.
Pjevao je pjesmu punu mržnje zbog koje bi ga se u normalnoj državi totalno ogradilo. Ne bi se moglo dogoditi da se na televiziju reklamira koncert osobe koja je pjevala tako nešto. Normalne osobe se srame Thompsona i njegove publike...Naravno, to ne vrijedi za nas.
Kroz Imotski kamioni žure ,voze crnce Francetića Jure (2x)
U Čapljini klaonica bila ,puno srba Neretva nosila (2x)
Oj Neretvo teci mi niz stranu ,nosi srbe plavome Jadranu (2x)
Ko je moga zamisliti lani,da će Božić slavit partizani (2x)
Tko je reka jeba li ga ćaća,da se Crna Legija ne vraća (2x)
Gospe Sinjska ako si u stanj uzmi Stipu , a vrati nam Franju (2x)
Oj Račane jeba ti pas mater,i onome ko je glasa za te (2x)
Sjajna zvijezdo iznad Metkovića ,pozdravi nam Antu Pavelića (2x)
Inače, tu je pjesmu napisao i pjevao pokojni Joško Tomičić. 

Britanski princ Harry se pojavljivao u nacističkim odorama sa svastikom na rukavu, pa mu nisu zabranili da bude prijestolonasljednik.
Harry the Nazi Harry the Nazi
17 godina
neaktivan

Opet ste zastranili.Pogledajte zadnji Mirov post u ovoj temi.

Preventivni lock a autor teme je mogao znati i procitati da ovakve teme eskaliraju u svadju.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice